Jol illene a tiki-takaba....

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 10., kedd 16:57
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 10., kedd 15:29
Realista24 írta:A MU Di Maríát kínálja Pedroért cserébe :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 10., kedd 15:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 10., kedd 14:05
Jpgps,csak ez az állandó szerecsenmosdatás,hogy ellenük nem megy,közben meg ha a bbc csak a felét hozta volna annak amit tud,gólokkal lettek volna megcsapdosva.Nyilván nem CSAk emiatt,ilyet nem is írtam, de van ez így,hogy egy csapat ellen nem megy, ott a barca és a sociedad, mióta nem nyertek ellenük?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 10., kedd 13:59
Douglas gyerek nálatok van még egyáltalán? Vagy már túladtatok rajta két csomag sós mogyoróért.palesz77 írta: Őszi classicon szerintem egész jó volt, legalábbis annál biztos jobb, mint amit Douglas nyújtana. Vagy amit Montyoa, az a srác mióta egyre többet játszik, egyre rosszabb..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 10., kedd 13:48
Őszi classicon szerintem egész jó volt, legalábbis annál biztos jobb, mint amit Douglas nyújtana. Vagy amit Montyoa, az a srác mióta egyre többet játszik, egyre rosszabb..Géci írta:Nekünk csak jó, ha játszik!
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 10., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 10., kedd 13:41
Ezt nem írtad és rólad meg nem feltételeztem, hogy ebben az esetben tájékozatlan vagy. Bocs.Realista24 írta:Mindössze kíváncsi voltam. Nem tudom, hogy volt-e már piros lapja, nem láttam az esetet, nem tudom miért kapott pirosa, utána leköpte-e a bírót, anyázott-e? Ezért a kérdésem.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 10., kedd 13:40
Semmi extra nem volt, utolsó emberként rossz ütemben csúszott be. Ítélet még tudtommal nincs, de nagyon meglepődnék, ha ezért több mint egy meccset kapna.Realista24 írta:Mindössze kíváncsi voltam. Nem tudom, hogy volt-e már piros lapja, nem láttam az esetet, nem tudom miért kapott pirosa, utána leköpte-e a bírót, anyázott-e? Ezért a kérdésem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 10., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 10., kedd 13:22
Nem hinném, hogy kioktató voltam, csupán a tényeket írtam le. Továbbra is azt mondom, hogy sima piros, egy meccs. Semmi kirívó nem történt, elkésett szerelési kísérlet.Realista24 írta:Bocs, hogy élek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 10., kedd 13:18
Nem azzal van a "gondom", hogy elment kikapcsolódni, hanem, hogy a másik országba elrepülök mulatozni, nem nagyon jellemző.dannen írta:a kaszinózásnak is több módja van. lehet odamenni normálisan, szórakozni kicsit, meg lehet úgy is, hogy másnap arra sem emlékszel, hogy mit csináltál, és még edzésen sem tudsz teljesíteni. az utóbbit nem nézném ki messiből, főleg a jelenlegi formáját tekintve. na meg gondolom még ha szabály ellenes lenne se szólna rá a barca komolyabban amíg viszi a hátán a csapatot.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 10., kedd 13:10
Majd biztos LE fog neki szolni, masnap kereshet is uj csapatotKAG írta:Realista24 írta:....Közben látom Leo rákapott a kaszinókra. Amúgy az normális, hogy egy-egy játékos elugrik egy másik országba mókázni?
Figyelj, neked megmondják a melóhelyeden, hogy most maradj otthon szabadidődben, meló után?![]()
Szerintem, ha másnap odaér edzésre és nem úgy néz ki, mint a mosott szar+teljesít, akkor nem lehet beleszólásuk igazából.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 10., kedd 13:05
Bocs, hogy élek.lesliejr írta:Miért ezen gondolkodniuk kell? 1 meccs azt "jóvan". Sima szerelési kísérlet, semmi durvaság, szerintem nincs kérdés.Realista24 írta:Alves mennyit kapott, tudni már? Bár gondolom AS meg Marca lehozta volna már, ha lett volna ítélethirdetés.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 10., kedd 13:03
Miért ezen gondolkodniuk kell? 1 meccs azt "jóvan". Sima szerelési kísérlet, semmi durvaság, szerintem nincs kérdés.Realista24 írta:Alves mennyit kapott, tudni már? Bár gondolom AS meg Marca lehozta volna már, ha lett volna ítélethirdetés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 10., kedd 12:55
Pont ugyanaz a kettő.Figyelj, neked megmondják a melóhelyeden, hogy most maradj otthon szabadidődben, meló után?![]()
Szerintem, ha másnap odaér edzésre és nem úgy néz ki, mint a mosott szar+teljesít, akkor nem lehet beleszólásuk igazából.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 10., kedd 12:53
Realista24 írta:....Közben látom Leo rákapott a kaszinókra. Amúgy az normális, hogy egy-egy játékos elugrik egy másik országba mókázni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 10., kedd 12:43
Alves mennyit kapott, tudni már? Bár gondolom AS meg Marca lehozta volna már, ha lett volna ítélethirdetés.palesz77 írta:Busi kérdéses, Masch a hétvégén kipontozódhat. Szóval logikus lenne Luchotól az Ini/Rafinha-Rakitic-Xavi középpályát felküldeni, nem kéne Maschot megkockáztatni..dzsi91 írta:Barcáékkal mi a helyzet? busi lesz a classicon? Sárgalapokkal ,hogy állnak?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 10., kedd 12:25
Busi kérdéses, Masch a hétvégén kipontozódhat. Szóval logikus lenne Luchotól az Ini/Rafinha-Rakitic-Xavi középpályát felküldeni, nem kéne Maschot megkockáztatni..dzsi91 írta:Barcáékkal mi a helyzet? busi lesz a classicon? Sárgalapokkal ,hogy állnak?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 10., kedd 12:18
Nyilván nem CSAk emiatt,ilyet nem is írtam, de van ez így,hogy egy csapat ellen nem megy, ott a barca és a sociedad, mióta nem nyertek ellenük?morientes írta:Csak a rossz szérián múlptt,valóban...dzsi91 írta:Nem kell ezt túlmisztifikálni szerintem,az Atlético most kifogott egy jó szériát ellenünk.Tavaly a Barca 6 meccsen nem tudta megverni őket,idén ez összejött,majd jövőre nekünk is(legalábbis nagyon remélem,hogy idén már nem találkozunk velűk)...
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem