Szerintem félhetsz mert ha ancelotti ragaszkodik a BBC-tagjaihoz...amiben szinte 99% biztos vagyok hogy kezdok lesznek-szoval ha a BBC jatszik, tuti nem fog meg 3 tamado szellemu jatekos a kp jatszani foleg nem a Barca ellen 4-3-3 rendszerben. tehat most ha Modric kezdo lessz akkor kezdhetunk vakarozni...de nekem az a tippem hogy mivel Iscora azt mondta ha nem serult o is jatszik akkor eddig isco modric van kozepen es kroos helyett lessz Illarra vagy szarabb esetben KhediraGéci írta:Förtelmes főnökök 2 ?![]()
![]()
Amùgy ha lesz az Isco, Modric, Kroos trio nem fogok annyira félni a meccstől. Viszont ha egy is hiányzik akkor igen...

az fix hogy a csapatot jobban osszefogna a 4-4-2 rendszer, nem mindegy hogy 2 vagy 3 ember setal elol a palyan...de ha serto a seta szo akkor ugy mondom nem mindegy hogy a Barca ellen 3 vagy 4 ember van a kozeppalyan foleg most amikor a o tamado harmasuk sokkal jobban muzsikal mint a mienk.
itt a kulcs Bale lessz...1000 % hogy ha jatszik es mondhat carlo narmit akkor is latszik hogy 4-3-3 a csapat nagyon nehez lessz a barca ellen....meg ez ellen a Barca ellen is!
Bar elolvasna amit irok de en ugy vagyok vele hogy egy Isco Modric Kroos Illara kp elol CR es Benzemaval igenis jo meccset hozna le. De szerintem esze agaban sem lessz megbontani az elso triot igy csak imadkozhatunk hogy lessz teruletunk es lessznek elol jo befejezo embereink a meccsen...
Amugy nagyon kivancsi vagyok mit lep este carlo a Kroos Marcelo parossal...remelem nem fognak jatszani...bar a nyilatkozat nem ezt sugallja.
na meg az kell nekunk hogy a negyeddontoben ne legyen marcelo es kroos az elso meccsen...akkor aztan tenyleg megfogjuk az isten labat az Ancelotti taktikajaval hogy addig nyomja a kezdot amig mindenki leserul vagy eltiltjak a fontos meccsekrol!