Kommentáld a híreket
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Re: Kommentáld a híreket
Tök feleslegesen vitatkoztok itt Khedirán. Értelemszerű,hogy vagy el kell adni,vagy pedig maradhat,de csak kiegészítő embernek,a kezdő 11-be csak akkor akarom meglátni,ha lesérül mindenki a kkp-ról...
Kondogbia-t amikor láttam játszani nem győzött meg,de ott van benne a potenciál,ami lehet akkor törne fel,ha hozzánk igazolna. De én még akkor is inkább Verratti-t hoznám(tudom,hogy nem akar jönni),vagy aki még nem volt képbe és csodálkoztam is az Sven Bender a dortmundból. Tipikus meghalok a pályán német,remek labdaszerző képességekkel.
Mindenképpen olyan ember kell Xabi,vagy Modric mellé aki befutja az egész pályát,visszaér védekezni,és labdaszerzés után oda tudja passzolni a megfelelő helyre(Nem pedig előre ívelgetni a vak világba..).
Kondogbia-t amikor láttam játszani nem győzött meg,de ott van benne a potenciál,ami lehet akkor törne fel,ha hozzánk igazolna. De én még akkor is inkább Verratti-t hoznám(tudom,hogy nem akar jönni),vagy aki még nem volt képbe és csodálkoztam is az Sven Bender a dortmundból. Tipikus meghalok a pályán német,remek labdaszerző képességekkel.
Mindenképpen olyan ember kell Xabi,vagy Modric mellé aki befutja az egész pályát,visszaér védekezni,és labdaszerzés után oda tudja passzolni a megfelelő helyre(Nem pedig előre ívelgetni a vak világba..).
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gondolom akkor Mesut is ide tartozik. Nos, lehet, hogy unszimpatikus leszek, de gülütől speciel még nem válnék meg. Nagy zseni a srác, csak az idei szezonban nem demonstrálta. Egy esélyt még neki is adnék, bizonyíts címmel. Nem felvillanásokat akarok látni, nem olyan gólpasszokat akarok kérni amik nem tudatosak, hanem szimpla véletlenek. nem azt akarom látni, hogy amikor ott van a kapu előtt és rá kellene rúgnia a tiszta helyzetből a labdát, akkor csak ott táncoljon a labdával és keresse a társakat. Rúgja be, rúgja rá. Tanuljon meg a jobb lábával is focizni, amit úgy sem fog, ezért nem lesz világklasszis. Zseninek azonban zseni. Nálam maradna egy évre, mutassa meg, hogy mit tud, új edzővel, új rendszerben. Aztán majd kibújna a szög a zsákból.numberone1 írta:Ha en kennek az edzo akkor a nemetektol valnek meg elsonek.
- ateeemadrid
félreértés ne essék, eszemben sincs védeni khedirát, nagyon nem bírom a tagot, de azért ez elég gyenge érv, nem lehet ezt így konkrétan egy játékos nyakába varrni. ennyierővel CR is alapember, mégis csak 1 bajnokságot meg 1 kupát nyertünk csak vele, a portugálok meg semmit. vele a kezdőben...az is volt.
khedira alapember volt nálunk és a németeknél is.
mi mit értünk el? 3év alatt egy bajnokságot és egy kupát. a németek? a nagy cél előtt, mindig elhasaltak. amikor a legjobban kellett volna csődöt mondtak. khedirával a kezdőben.
egyébként tényleg túlzóan le van nézve a "német", közel sem akkora szar, mint sokan gondolják, csak El Unicó kis túlzással irányítót akart belőle csinálni, és támadásban még feltűnőbbek a hiányosságai.
kondogbia meg egyelőre rémgyenge, persze nagyon fiatal még, rohadt jó felépítése is van, de azért nincs túl jó viszonyban a labdával, finoman fogalmazva. szerintem még csak medelnél sem jobb.
öziltől megválni nagy hiba lenne, khedira és az argentínok viszont nyugodtan mehetnének.Ha en kennek az edzo akkor a nemetektol valnek meg elsonek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2013. június 18., kedd 12:51-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én Öziltől nehezen tudnék hirtelen megválni... Ahogy idén is bírta a padot néha jövőre is bírná, ha jönne Isco. Kakát,Callejónt el kell adni és abból kijönne Isco ára. Modricot én Khedira poszton nyomatnám a gálacsapatban és mögé meg tennék 1 pitbulltnumberone1 írta:Ez sem biztos, konnyen jobb jatekos lehet mar most is kulonben nem akarnank leigazolni. Konnyen lehet, h Ancelotti keresere jon. A latottak alapjan is a francia kreativabb jatekot mutatott a ligaban( pedig Kondogbia sem akkora szam)
Ha en kennek az edzo akkor a nemetektol valnek meg elsonek.

-
Ha lenne minőségi pótlásra lehetőség, akkor én is eladnám Khedirát. Viszont se Vidal, se Pogba, se Ramires nem megszerezhető. Szerintem velük lennénk előrébb arra a posztra. Gündogant vagy Verrattit inkább Xabi helyén képzelem el.
Kondogbia eddig egy ígéretes játékos, akinek semmi tapasztalata nincs még ezen az egy éven kívül, amit Sevillában lehúzott és nem is csak pozitív kritikákat olvastam róla. Több helyen leszólják, lassúnak és technikailag gyengének titulálják, mint ahogy tette azt Mike is. Ettől függetlenül én is szívesen látnám a csapatban, csak nem osztom azt a véleményt, ami szerint már most jobb, mint Khedira.
Mégis kit? Látom sokan írták ezt a "tennék egy pitbullt" mögé/mellé, de ki lehetne az a pitbull?
Kondogbia eddig egy ígéretes játékos, akinek semmi tapasztalata nincs még ezen az egy éven kívül, amit Sevillában lehúzott és nem is csak pozitív kritikákat olvastam róla. Több helyen leszólják, lassúnak és technikailag gyengének titulálják, mint ahogy tette azt Mike is. Ettől függetlenül én is szívesen látnám a csapatban, csak nem osztom azt a véleményt, ami szerint már most jobb, mint Khedira.
mögé meg tennék 1 pitbullt
Mégis kit? Látom sokan írták ezt a "tennék egy pitbullt" mögé/mellé, de ki lehetne az a pitbull?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Reaper's Scythe 2013. június 18., kedd 12:49-kor.
- Galacticos
az is volt.Reaper's Scythe írta:Ez most egy érv akart lenni?
khedira alapember volt nálunk és a németeknél is.
mi mit értünk el? 3év alatt egy bajnokságot és egy kupát. a németek? a nagy cél előtt, mindig elhasaltak. amikor a legjobban kellett volna csődöt mondtak. khedirával a kezdőben.
a sevillában ilyen játékosok veszik körül?Reaper's Scythe írta:A Sevilla nyert valamit?
örüljünk is hogy nem nyert semmit a sevillával mert csak nyomta volna fel az árát.
nem CSAK rajta múlott. viszont az hogy lassú és körülményes a középpályánk az neki köszönhető, meg annak hogy alonso öregszik és még lassabb lett mint volt.Reaper's Scythe írta: Meg nem mintha csak Khedirán múlott volna, hogy nem nyertünk lófüttyöt se.
olvasd el mégegyszer mit írtam a cavanisnal. ha khedira menne MUSZÁJ lenne még egy középpályást hozni.Reaper's Scythe írta:Én nem vagyok Khedira párti, de ennyire nem kell lealacsonyítani, simán befér ő kiegészítőembernek ebbe a csapatba, ugyanígy Kondogbia is.
nálam sem kondogbia volt az első számú opció sőt, a második se de még a harmadik se. kb másfél hónapja a fórumon ugyanazok a nevek voltak mindenkinél.
pogba, verratti, vidal, gündogan, thiago. ezek azok akiknek nagyon sokan örültek volna majdnem mindenki(nyilván nem egyszerre)
pogba úgy néz ki nem jön semmi hír róla + higuaint is inkább az arsenallal hozzák össze a lapok úgyhogy az is felejtős hogy bevonjuk a higuain biszniszbe.
verratti: most ott a hír hogy több lóvét akar de a mostani fizetése tényleg nevetségesen kevés, fog neki sokkal többet adni a psg.
vidal: klubhűség, maradni akar torinoban.
gündogan: jövőre válnának meg tőle.
thiago: barcás, persze ettől még van rá egy kis esély.
így nem sokan maradtak akik JELENLEG nagy erősítést jelenthetnek, viszont kondogbia 20éves, ő még fejlődhet és fog is és ráadásul nem is kerülne annyira sok pénzbe. 20éves játékost meg nem egy szezonra vesznek.
és akkor most került képbe illaramendi is, de róla sincs túl sok hír. szóval akárhogy is nézem jelenleg az egyik legokosabb opció lenne kondogbia.
a fasza játékos lehet túlzás. de ígéretes, a felépítése nagyon jó. pár év múlva el tudnám képzelni simán a kezdőbe, csak nem akarom ezt megvárni. ugyanez isconál, inkább hozzuk őket most és kockáztassunk minthogy pár év múlva a jelenlegi értékük duplájáért hozzuk el. de mondom kondogbia nálam se volt az első öt opció között se, de most... most már igen.De ha te láttad többször is, és azt mondod h fasza kis játékos, akkor legyen.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ez sem biztos, konnyen jobb jatekos lehet mar most is kulonben nem akarnank leigazolni. Konnyen lehet, h Ancelotti keresere jon. A latottak alapjan is a francia kreativabb jatekot mutatott a ligaban( pedig Kondogbia sem akkora szam)Reaper's Scythe írta:és mi se nyertünk bl-t ők meg nagytornát
Ez most egy érv akart lenni? A Sevilla nyert valamit? Vagy most ezt nem értem. Meg nem mintha csak Khedirán múlott volna, hogy nem nyertünk lófüttyöt se. Én nem vagyok Khedira párti, de ennyire nem kell lealacsonyítani, simán befér ő kiegészítőembernek ebbe a csapatba, ugyanígy Kondogbia is. Lehet a franciából jobb játékos lesz, mint Khedira, de jelenleg nem az, ebben biztos vagyok.
Amúgy de, sok Madrid meccset nézek, majdnem az összeset láttam ebben a szezonban és én is tudom, hogy Khedira volt az egyik gyenge láncszem a csapatban, de ez nem feltétlen csak az ő hibája, szerintem Mourinho legalább annyira ludas a dologban, lévén, hogy ő adja az instrukciókat neki, hogy olyan dolgokat csináljon, amihez nem ért
Ha en kennek az edzo akkor a nemetektol valnek meg elsonek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát a sevilla se nyert, sőt a franciák seGalacticos írta:és mi se nyertünk bl-t ők meg nagytornát.Reaper's Scythe írta: Khedira a világ egyik legjobb csapatának és a világ egyik legjobb válogatottjának az alapembere
felőlem nevess, de khediránál kondogbia jobb. ha hiszed, ha nem.

nekem az a bajom vele h van egy cikk ahol egyébként az erősségeit akarják bemutatni, és hozzá van csatolva elvileg az egyik legjobb meccsének a videója, dehát csak sírni lehet rajt ahogy összevissza pattog előtte a labda. Komolyan abból a videóból az jön le h full technikátlan és még Khedira is jobban vezeti a labdát.
Ezen kívül nem láttam játszani, tehát csak ebből tudok kiindulni, de ez nem vmi bíztató. De ha te láttad többször is, és azt mondod h fasza kis játékos, akkor legyen.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
és mi se nyertünk bl-t ők meg nagytornát
Ez most egy érv akart lenni? A Sevilla nyert valamit? Vagy most ezt nem értem. Meg nem mintha csak Khedirán múlott volna, hogy nem nyertünk lófüttyöt se. Én nem vagyok Khedira párti, de ennyire nem kell lealacsonyítani, simán befér ő kiegészítőembernek ebbe a csapatba, ugyanígy Kondogbia is. Lehet a franciából jobb játékos lesz, mint Khedira, de jelenleg nem az, ebben biztos vagyok.
Amúgy de, sok Madrid meccset nézek, majdnem az összeset láttam ebben a szezonban és én is tudom, hogy Khedira volt az egyik gyenge láncszem a csapatban, de ez nem feltétlen csak az ő hibája, szerintem Mourinho legalább annyira ludas a dologban, lévén, hogy ő adja az instrukciókat neki, hogy olyan dolgokat csináljon, amihez nem ért
- RealMadridFanatic
Ez szép és jó, de most akkor várni fogunk az igazolásokkal is július 3-ig, vagy mi lesz?, nagyon remélem, hogy a háttérbe tényleg dolgoznak mert ha nem akkor szépen lassan lecsúszunk mindenkiről.
Max. a bejelentésekkel várunk.
Mondom, bárki el tudja azt képzelni, hogy nem volt már megbeszélve körvonalakban, hogy ki kell, ki nem? Egészen biztos, hogy a háttérben folynak az egyeztetések, ott van Isco esete is. Már Ő maga is csak kibökte, hogy a Realtól és a Citytől van ajánlata. Ugyanígy más célpontokat is egészen biztosan megkerestünk. Suárezzel is tuti volt már valami egyeztetés. Mást nem mondhat a sajtónak, nyilván tagadja...
Anno az ügynöke mondta, hogy Kondogbiát is megkörnyékeztük.
Egyszerűen annyi, hogy amíg nincs hivatalosan edző, addig minden bejelentés azt a képet erősíti ,- amiért régen is rengeteg kritika érte Perezt - hogy az elnök igazol, az edző csak báb... Viszont azt meg nem mondhatja, hogy egy élő szerződéssel rendelkező szakvezetővel, aki MAJD az edzőnk lesz, már rég tárgyaltunk, le van zsírozva minden...
Ha meg igaz ez az adózásos okoskodás, akkor ez így ragyogó lépés. Parádés. Itt euro tízmilliókról lehet szó (ha Cé szerződésére is igaz lenne ez a dolog). Rengeteg zseton, amit nyugodtan bele lehet tenni az igazolási kasszába.
Mondom, afelől meg senkinek ne legyen kétsége, hogy a háttérben megy az egyeztetés. Csak most, ahogy R24 is írta, talán végre a Marca is próbál a Madrid alá játszani, nem megy a savazás annyira, mint szokott.
30-35ért +khedira+callejón
Ezt meg felejtse el a Napoli. Nem azért, mert annyira nagyon csípem Khedirát (mondjuk Callejont bírom, de érte sem hullajtanék sok könnyet), de ez így nevetséges lenne.
Még ha azt nézem, hogy ez így valóban 60-65 milla összességében, akkor is. Eleve ennyit közel sem ér Cavani, másrészt ezzel a Napoli nagyon is jól járna. Mindkét játékos használható azért, erősítés lenne nekik, plusz még kapnak 30 millát?! Na álljunk már meg.
Nagyon a plafon lenne a 15+Khedira+Callejon. Ha nem tetszik, akkor ott van Suárez.
Ja, és így ugye nekünk még kellene egy kkp Khedira helyett... Az is plusz zseton.
Úgyhogy viszlát Cavani...
Ja, ok.az összeg csak egy példa volt.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Reaper's Scythe írta:
Hát én nem vágom ti hol éltek, de azért ne menjünk már ennyire mélyreKhedira a világ egyik legjobb csapatának és a világ egyik legjobb válogatottjának az alapembere
Attól még nem jobb Kondogbiától. A német válogatott lehet, hogy fekszik neki, Madrid viszont nem. Attól, hogy (még) a csapatunk alappillére nem jelenti azt, hogy ő annyira jó lenne...
Nem állítom azt, hogy hú de rossz, de nem is ide való.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Labdat sem tud szerezni, az meg nonszensz, h nem lepheti at a felpalyat...azert csak a Real Madridrol beszelunk. Szegyen, h ilyen jatekost kell nezni hetrol-hetreDonát írta:Khedira nem fog távozni, és szerintem kell is ő a keretbe, mert nem vagyunk bőven a kkp-kból, és a hírek alapján nem is leszünk.
(másrészt, gondolom sokan nem osztják a véleményem, de lehet, h más taktika mellett (új edző ugye) - ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Ezek szerint keveset nézel meccset, mert itt akik minden meccset nézünk kb már akkor sírunk amikor a kezdőben látjuk... Az amikor előrébb tátja a száját mint CR és a Benzema és labdavesztésnél meg nem ér vissza mint TOP VKP-s véleményed szerint az olyan mintha -1 emberrel állnánk fel...Reaper's Scythe írta:Hát én nem vágom ti hol éltek, de azért ne menjünk már ennyire mélyreKhedira a világ egyik legjobb csapatának és a világ egyik legjobb válogatottjának az alapembere és ti ilyen Kondogbiákra meg Casemirokra mondjátok, hogy már jobbak nála, pedig aztán előbbi a Sevillában játszott eddig egy évet, utóbbi meg a brazil bajnokságból jött a Castillába(!) télen, hogyha elég jó lesz ott, akkor talán megvesszük végleg és játszhat a nagyoknál is.
Khedira nem az a szint, akit elképzelünk a Real Madrid középpályáján, de felejtsük már el ezt, hogy 20 éves semmit nem mutatott játékosok jobbak nála
Casemirót meg már kb 2 hete hivatalosan megvettük de mind1...

- Galacticos
és mi se nyertünk bl-t ők meg nagytornát.Reaper's Scythe írta: Khedira a világ egyik legjobb csapatának és a világ egyik legjobb válogatottjának az alapembere
felőlem nevess, de khediránál kondogbia jobb. ha hiszed, ha nem.
ha labdaszerezésben nincs túl sok dolga akkor te milyen szerepet szánnál neki? a támadások segítésében tényleg 0. labda szerzéshez lassú akkor mit? zónázzon? azt más játékos is megtudja csinálni, olyan akinek hasznát vesszük a ellenfél tizenhatosánál.Donát írta:(másrészt, gondolom sokan nem osztják a véleményem, de lehet, h más taktika mellett (új edző ugye) - ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)
khedira meg ehhez a szinthez szar. nyilván gyirmótnak megváltás lenne.
az összeg csak egy példa volt.Mondjuk szerintem 30-35 a két játékos mellé még mindig sok. 20-25 szerintem. Khedira 20-25-öt simán ér, Callejon/Morata is 10et, és mivel ebben az esetben már tárgyalásról lenne szó, és nem kivásárlásról, lehetne faragni abból a 60-ból, és így összesen kb 50-55 lenne Cavani, ha úgy nézzük.

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mondjuk szerintem 30-35 a két játékos mellé még mindig sok. 20-25 szerintem. Khedira 20-25-öt simán ér, Callejon/Morata is 10et, és mivel ebben az esetben már tárgyalásról lenne szó, és nem kivásárlásról, lehetne faragni abból a 60-ból, és így összesen kb 50-55 lenne Cavani, ha úgy nézzük.Galacticos írta:cavani jön mondjuk 30-35ért +khedira+callejón távozik,
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
Ezzel csak az a baj, hogy Modric aki fele annyit játszott mint ő többet szerelt meg assitolt mint ez a bajor telivér...Donát írta:ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)
-
khediránál meg jobb és még olcsó is lenne
Hát én nem vágom ti hol éltek, de azért ne menjünk már ennyire mélyre

Khedira nem az a szint, akit elképzelünk a Real Madrid középpályáján, de felejtsük már el ezt, hogy 20 éves semmit nem mutatott játékosok jobbak nála

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
egyébként sahin most kölcsönben van a dortmundban? a nyáron visszajön?
jövő nyárig van kölcsönben.
Megint okos volt a vezetőség. Idén nyáron vissza kellett volna hozni, és egy üzletbe belevonni. Jövőben megint kölcsönadjuk, aztán ingyen elengedjük, fuck logic.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Khedira nem fog távozni, és szerintem kell is ő a keretbe, mert nem vagyunk bőven a kkp-kból, és a hírek alapján nem is leszünk.
(másrészt, gondolom sokan nem osztják a véleményem, de lehet, h más taktika mellett (új edző ugye) - ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)
- h3x0r
Hulyeseg. neymar, alexis, villa, pedro, tello, (cuenca). Öt (hat) emberuk van ket posztra. Valaki biztosan tavozik, lehet hogy ketten is. Ok most kozephatvedet keresnek, szoval biztosan nem mozdulnanak ra Mata-ra.Luigi-K1 írta:Az El Mundo Deportivo című katalán napilap legfrissebb száma arról ír, hogy a Chelseaben játszó Juan Mata Barcelonában köthet ki.