->ateeemadrid írta:de azért ez elég gyenge érv, nem lehet ezt így konkrétan egy játékos nyakába varrni.
direkt nagybetűvel írtam hogy nem csak rajta. viszont az egyik legfontosabb csapatrészünk állandó tagja volt. és ott voltunk a leggyengébbek.Galacticos írta:nem CSAK rajta múlott. viszont az hogy lassú és körülményes a középpályánk az neki köszönhető, meg annak hogy alonso öregszik és még lassabb lett mint volt.
a németek hogy miért hasalnak el szerintem mindig a cél előtt azt inkább hagyjuk, arról tényleg nem csak ő tehet. de ebbe most nem akarok belemenni.
L.Miki írta: Nagy zseni a srác

de vele nem hoznak minket még csak szóba se.ateeemadrid írta: szerintem még csak medelnél sem jobb.
tegnap linkeltem kikkel hoztak minket szóba középpályán:
gündogan, verratti, pogba, kondogbia, vidal, pirlo, fernando, javi garcia, ruben pardo, illaramendi, casemiro, thiago, de rossi, yaya touré.
ezek között van olyan is aki csak nagyon pletyka szinten merült fel. (pl touré) meg olyan is akikről régebben írtak de mostmár egyáltalán nem.
ha ezt a névsort nézem nálam is valahol a végén van kondogbia, de ha megnézzük a többieket nem akarják adni/nem megszerezhetőek. ha 10-13millió körül adnék kondogbiát megvenném, többért nem. de khediránál valahogy jobb opciót kell találni.
ramos a kedvencem kh-nak nagy tanár, de tegnap írta valaki hogy mi lenne ha egy sorral feljebb raknánk. és hátul meg pepe-varane lenne, előttük ramos. egy próbát megérne egy felkészülési meccsen HA minden kötél szakad és senkit nem hozunk.