Mi mar csak az emlekeknek elunkmorientes írta:...

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 13:19
Mi mar csak az emlekeknek elunkmorientes írta:...
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 18., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 18., kedd 12:59
Na ugye nmate,a brazilok meg ax22.-ek,az az aktuális ranglistán,de azért csak nem ejted őket emiatt...szerk: morientes, szerintem a spanyolokat azért fikázzák többen (picit én is), mert egy minőségibb, veszélyesebb játékból lépett vissza szinte ugyan az keret egy sablonosra. De totál megértem, amit írsz, védd csak őket, ne hagyd magad az ilyenek ellen mint én :mrgreen:
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 18., kedd 12:56
Te írtad.Ez most hogy jön ide? Én csak leírtam miért nincsenek köztük a nagy nevek
Ő a neves játékosok nagyobb részét kihagyta, mert azok nem teszik teljesen oda magukat a válogatottban.
8 játékos játszik nigériai csapatban, a többi európában nagyrészt első osztályban. Ott pedig megkapják az évi több százezer eurós fizut. Az a 8 sem kiflire valót kap, abban biztos lehetsz. Ez amúgy sem a pénzről szólna, elmenni egy világversenyre válogatottal az dicsőség kellene legyen, nem beszélve arról, hogy jó teljesítmény esetén, felkeltenék a figyelmet és esélyük lenne nagyobb csapathoz szerződni a nyáron. De akinek a szaros 5000 eurója fontos az életében egy szar éhenkórász játékos lesz, semmi több.Ilyen hülyeséget, hogy lehet mondani? Megdolgoztak azért a pénzért ami ráadásul nem is kicsi. Csapat nagy részének nagy pénznek számít. A csapat több, mint fele kis csapatokban játszik
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 12:39
Ez most hogy jön ide? Én csak leírtam miért nincsenek köztük a nagy nevekrealistahuni írta:Úgy látszik, akkor nem nézted a tegnapi meccset. Ezek aztán tényleg megtettek mindent a címeres mezért, kb 5 olyan helyzet volt, amikor ketten mentek a tahiti kapussal szemben, és egyszer le nem adták a társnak inkább kivezették a pályáról vagy elbotlottak a labdában. Értem, hogy ez csak sörmeccs volt ,de akkor is ezek a butáskodások tipikusan afrikai válogatottra jellemzőek, már bocsánat, hogy knézyskedem.
Ilyen hülyeséget, hogy lehet mondani? Megdolgoztak azért a pénzért ami ráadásul nem is kicsi. Csapat nagy részének nagy pénznek számít. A csapat több, mint fele kis csapatokban játszikrealistahuni írta:Aztán a másik dolog, hogy nem akartak kijönni a tornára, mert a szövetség tartozik nekik fejenként 5000 euróval, azzal is magukat minősítik. 5000 eurót még ezek a játékosok is az ingzsebből is elővesznek.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 18., kedd 12:12
Úgy látszik, akkor nem nézted a tegnapi meccset. Ezek aztán tényleg megtettek mindent a címeres mezért, kb 5 olyan helyzet volt, amikor ketten mentek a tahiti kapussal szemben, és egyszer le nem adták a társnak inkább kivezették a pályáról vagy elbotlottak a labdában. Értem, hogy ez csak sörmeccs volt ,de akkor is ezek a butáskodások tipikusan afrikai válogatottra jellemzőek, már bocsánat, hogy knézyskedem.Ő a neves játékosok nagyobb részét kihagyta, mert azok nem teszik teljesen oda magukat a válogatottban.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 7:59
Ez nem B csapat, hanem a legjobb. Nigériában rájöttek, hogy az eddig út amit az afrikaiak követnek nem a legjobb. Nem ismert nevű Európában senkinek nem kellő edzőt neveztek ki hanem hanem egy hazait Stephen Keshit. Ő a neves játékosok nagyobb részét kihagyta, mert azok nem teszik teljesen oda magukat a válogatottban. Ennek meg is lett az eredménye, az Afrika-Kupán afrikaiakra nagyon ritkán jellemző szervezett, jó focival nyerték elég könnyedén a tornát'shutterisland írta:egyébként hazafele gondolkoztam a fogadásom miatt, hogy kik lehetnek most a nigériai válogatottban, gondoltam, hogy a szpartakos robot, emenike tuti benne van, akkor odemwingie, yakubu, yobo, uche, taiwo, obinna meg ezek a régebbi arcok.
ehhez képest az ismerős nevű enyeama kapuson kívül csak mikelt és musát ismerem a mai csapatból.
azért mindig voltak nevek a nigériai csapatban, de ezek most eltűntek.
ez ilyen b csapat feeling most.
Igen brazil válogatott szintű, mert nincs nála jobb csatár. Hulk nem az. Tény nem egy Ronaldo, de attól még nem rossz játékos. Angolok, Franciák, Japánok ellen sem játszott rosszullátom mindenki kiveszi a lényeget abban amit próbáltam leirni, bár galactocosban se csalódtam...
Tehát akkor FRED szerinted Brazil válogatott szintű játékos? Akkor tegyék oda Hulkot és tegyék ki jobb szélre Lucast.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 18., kedd 6:25
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 17., hétfő 23:40
el sem tudom képzelni, mi menne itt a fórumon.
ha meg hátul passzolgatnak akkor majd jön a fél fórum hogy még tahiti ellen is hátul passzolgatnak pfeej.
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 17., hétfő 23:34
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 17., hétfő 23:31
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 17., hétfő 23:29
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 17., hétfő 23:15
Erről eszembe jutott ez a cikk: http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ad-2136063___Samy___ írta:vagy inkább arról, hogy mekkora hatalmas országpheco írta:Tahiti kezdőjébe van kettő Tehau nevű játékos és a padon is van két Tehau nevű játékos, ha ők mind rokonok akkor elég sokat elárul a csapatról![]()
félreértés ne essék, rosszul fejeztem ki magam, nem a szégyenre gondoltam, mert egyáltalán nem szégyen teljesítményt hoztak le, még a végén még egy gólt szerezhettek volna, inkább a megalázóra gondoltam
mert azért 6 gól az csak 6 gól, de 3-1-nél még másképp festett a helyzet
de tetszik, hogy nem beszarva meg a buszt leparkolva jöttek ide, felvállalták a játékot, néha villogtak is
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 17., hétfő 23:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 23:13
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 17., hétfő 23:09
az nyilván más eset. ha kell a gólkülönbség, és az utolsó fordulóban tudják, hogy minimum 8-cal kell nyerni, hogy meglegyen a második hely, akkor hajrá. így semmi bajom. csak az nem tetszene ha "fölöslegesen" aláznának. ez nálam már fair play kérdése.realistahuni írta:Uru-Nigériára azért nem mondanám, hogy országos 1-es, benne van az x is. Akkor viszont elkezdenek darálni Suárezék.spanyolok 9 ponttal, uruk 6tal mennek tovább.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 17., hétfő 23:00
Uru-Nigériára azért nem mondanám, hogy országos 1-es, benne van az x is. Akkor viszont elkezdenek darálni Suárezék.spanyolok 9 ponttal, uruk 6tal mennek tovább.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 17., hétfő 22:58
feldobtad az estém.Huni írta:ha elkezdik az erejüket fitogtatni torresék meg suarezék, akkor bekaphatják a ló legnemesebb szervét.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 17., hétfő 22:53
vagy inkább arról, hogy mekkora hatalmas országpheco írta:Tahiti kezdőjébe van kettő Tehau nevű játékos és a padon is van két Tehau nevű játékos, ha ők mind rokonok akkor elég sokat elárul a csapatról
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 17., hétfő 22:52
3 testvér van asszem, a negyedik unokatesó.pheco írta:Tahiti kezdőjébe van kettő Tehau nevű játékos és a padon is van két Tehau nevű játékos, ha ők mind rokonok akkor elég sokat elárul a csapatról
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem