hát naná! ;)Géci írta:Ezzel csak az a baj, hogy Modric aki fele annyit játszott mint ő többet szerelt meg assitolt mint ez a bajor telivér...Donát írta:ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)
(más taktika)
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 18., kedd 12:56
hát naná! ;)Géci írta:Ezzel csak az a baj, hogy Modric aki fele annyit játszott mint ő többet szerelt meg assitolt mint ez a bajor telivér...Donát írta:ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 18., kedd 12:55
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 18., kedd 12:48
Gondolom akkor Mesut is ide tartozik. Nos, lehet, hogy unszimpatikus leszek, de gülütől speciel még nem válnék meg. Nagy zseni a srác, csak az idei szezonban nem demonstrálta. Egy esélyt még neki is adnék, bizonyíts címmel. Nem felvillanásokat akarok látni, nem olyan gólpasszokat akarok kérni amik nem tudatosak, hanem szimpla véletlenek. nem azt akarom látni, hogy amikor ott van a kapu előtt és rá kellene rúgnia a tiszta helyzetből a labdát, akkor csak ott táncoljon a labdával és keresse a társakat. Rúgja be, rúgja rá. Tanuljon meg a jobb lábával is focizni, amit úgy sem fog, ezért nem lesz világklasszis. Zseninek azonban zseni. Nálam maradna egy évre, mutassa meg, hogy mit tud, új edzővel, új rendszerben. Aztán majd kibújna a szög a zsákból.numberone1 írta:Ha en kennek az edzo akkor a nemetektol valnek meg elsonek.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 18., kedd 12:48
félreértés ne essék, eszemben sincs védeni khedirát, nagyon nem bírom a tagot, de azért ez elég gyenge érv, nem lehet ezt így konkrétan egy játékos nyakába varrni. ennyierővel CR is alapember, mégis csak 1 bajnokságot meg 1 kupát nyertünk csak vele, a portugálok meg semmit. vele a kezdőben...az is volt.
khedira alapember volt nálunk és a németeknél is.
mi mit értünk el? 3év alatt egy bajnokságot és egy kupát. a németek? a nagy cél előtt, mindig elhasaltak. amikor a legjobban kellett volna csődöt mondtak. khedirával a kezdőben.
öziltől megválni nagy hiba lenne, khedira és az argentínok viszont nyugodtan mehetnének.Ha en kennek az edzo akkor a nemetektol valnek meg elsonek.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 18., kedd 12:47
Én Öziltől nehezen tudnék hirtelen megválni... Ahogy idén is bírta a padot néha jövőre is bírná, ha jönne Isco. Kakát,Callejónt el kell adni és abból kijönne Isco ára. Modricot én Khedira poszton nyomatnám a gálacsapatban és mögé meg tennék 1 pitbulltnumberone1 írta:Ez sem biztos, konnyen jobb jatekos lehet mar most is kulonben nem akarnank leigazolni. Konnyen lehet, h Ancelotti keresere jon. A latottak alapjan is a francia kreativabb jatekot mutatott a ligaban( pedig Kondogbia sem akkora szam)
Ha en kennek az edzo akkor a nemetektol valnek meg elsonek.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 18., kedd 12:46
mögé meg tennék 1 pitbullt
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 12:42
az is volt.Reaper's Scythe írta:Ez most egy érv akart lenni?
a sevillában ilyen játékosok veszik körül?Reaper's Scythe írta:A Sevilla nyert valamit?
nem CSAK rajta múlott. viszont az hogy lassú és körülményes a középpályánk az neki köszönhető, meg annak hogy alonso öregszik és még lassabb lett mint volt.Reaper's Scythe írta: Meg nem mintha csak Khedirán múlott volna, hogy nem nyertünk lófüttyöt se.
olvasd el mégegyszer mit írtam a cavanisnal. ha khedira menne MUSZÁJ lenne még egy középpályást hozni.Reaper's Scythe írta:Én nem vagyok Khedira párti, de ennyire nem kell lealacsonyítani, simán befér ő kiegészítőembernek ebbe a csapatba, ugyanígy Kondogbia is.
a fasza játékos lehet túlzás. de ígéretes, a felépítése nagyon jó. pár év múlva el tudnám képzelni simán a kezdőbe, csak nem akarom ezt megvárni. ugyanez isconál, inkább hozzuk őket most és kockáztassunk minthogy pár év múlva a jelenlegi értékük duplájáért hozzuk el. de mondom kondogbia nálam se volt az első öt opció között se, de most... most már igen.De ha te láttad többször is, és azt mondod h fasza kis játékos, akkor legyen.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 12:40
Ez sem biztos, konnyen jobb jatekos lehet mar most is kulonben nem akarnank leigazolni. Konnyen lehet, h Ancelotti keresere jon. A latottak alapjan is a francia kreativabb jatekot mutatott a ligaban( pedig Kondogbia sem akkora szam)Reaper's Scythe írta:és mi se nyertünk bl-t ők meg nagytornát
Ez most egy érv akart lenni? A Sevilla nyert valamit? Vagy most ezt nem értem. Meg nem mintha csak Khedirán múlott volna, hogy nem nyertünk lófüttyöt se. Én nem vagyok Khedira párti, de ennyire nem kell lealacsonyítani, simán befér ő kiegészítőembernek ebbe a csapatba, ugyanígy Kondogbia is. Lehet a franciából jobb játékos lesz, mint Khedira, de jelenleg nem az, ebben biztos vagyok.
Amúgy de, sok Madrid meccset nézek, majdnem az összeset láttam ebben a szezonban és én is tudom, hogy Khedira volt az egyik gyenge láncszem a csapatban, de ez nem feltétlen csak az ő hibája, szerintem Mourinho legalább annyira ludas a dologban, lévén, hogy ő adja az instrukciókat neki, hogy olyan dolgokat csináljon, amihez nem ért
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 12:33
hát a sevilla se nyert, sőt a franciák seGalacticos írta:és mi se nyertünk bl-t ők meg nagytornát.Reaper's Scythe írta: Khedira a világ egyik legjobb csapatának és a világ egyik legjobb válogatottjának az alapembere
felőlem nevess, de khediránál kondogbia jobb. ha hiszed, ha nem.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 18., kedd 12:30
és mi se nyertünk bl-t ők meg nagytornát
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 18., kedd 12:27
Ez szép és jó, de most akkor várni fogunk az igazolásokkal is július 3-ig, vagy mi lesz?, nagyon remélem, hogy a háttérbe tényleg dolgoznak mert ha nem akkor szépen lassan lecsúszunk mindenkiről.
30-35ért +khedira+callejón
Ja, ok.az összeg csak egy példa volt.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 18., kedd 12:27
Reaper's Scythe írta:
Hát én nem vágom ti hol éltek, de azért ne menjünk már ennyire mélyreKhedira a világ egyik legjobb csapatának és a világ egyik legjobb válogatottjának az alapembere
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 12:26
Labdat sem tud szerezni, az meg nonszensz, h nem lepheti at a felpalyat...azert csak a Real Madridrol beszelunk. Szegyen, h ilyen jatekost kell nezni hetrol-hetreDonát írta:Khedira nem fog távozni, és szerintem kell is ő a keretbe, mert nem vagyunk bőven a kkp-kból, és a hírek alapján nem is leszünk.
(másrészt, gondolom sokan nem osztják a véleményem, de lehet, h más taktika mellett (új edző ugye) - ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 18., kedd 12:25
Ezek szerint keveset nézel meccset, mert itt akik minden meccset nézünk kb már akkor sírunk amikor a kezdőben látjuk... Az amikor előrébb tátja a száját mint CR és a Benzema és labdavesztésnél meg nem ér vissza mint TOP VKP-s véleményed szerint az olyan mintha -1 emberrel állnánk fel...Reaper's Scythe írta:Hát én nem vágom ti hol éltek, de azért ne menjünk már ennyire mélyreKhedira a világ egyik legjobb csapatának és a világ egyik legjobb válogatottjának az alapembere és ti ilyen Kondogbiákra meg Casemirokra mondjátok, hogy már jobbak nála, pedig aztán előbbi a Sevillában játszott eddig egy évet, utóbbi meg a brazil bajnokságból jött a Castillába(!) télen, hogyha elég jó lesz ott, akkor talán megvesszük végleg és játszhat a nagyoknál is.
Khedira nem az a szint, akit elképzelünk a Real Madrid középpályáján, de felejtsük már el ezt, hogy 20 éves semmit nem mutatott játékosok jobbak nála
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 12:22
és mi se nyertünk bl-t ők meg nagytornát.Reaper's Scythe írta: Khedira a világ egyik legjobb csapatának és a világ egyik legjobb válogatottjának az alapembere
ha labdaszerezésben nincs túl sok dolga akkor te milyen szerepet szánnál neki? a támadások segítésében tényleg 0. labda szerzéshez lassú akkor mit? zónázzon? azt más játékos is megtudja csinálni, olyan akinek hasznát vesszük a ellenfél tizenhatosánál.Donát írta:(másrészt, gondolom sokan nem osztják a véleményem, de lehet, h más taktika mellett (új edző ugye) - ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)
az összeg csak egy példa volt.Mondjuk szerintem 30-35 a két játékos mellé még mindig sok. 20-25 szerintem. Khedira 20-25-öt simán ér, Callejon/Morata is 10et, és mivel ebben az esetben már tárgyalásról lenne szó, és nem kivásárlásról, lehetne faragni abból a 60-ból, és így összesen kb 50-55 lenne Cavani, ha úgy nézzük.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 18., kedd 12:22
Mondjuk szerintem 30-35 a két játékos mellé még mindig sok. 20-25 szerintem. Khedira 20-25-öt simán ér, Callejon/Morata is 10et, és mivel ebben az esetben már tárgyalásról lenne szó, és nem kivásárlásról, lehetne faragni abból a 60-ból, és így összesen kb 50-55 lenne Cavani, ha úgy nézzük.Galacticos írta:cavani jön mondjuk 30-35ért +khedira+callejón távozik,
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 18., kedd 12:21
Ezzel csak az a baj, hogy Modric aki fele annyit játszott mint ő többet szerelt meg assitolt mint ez a bajor telivér...Donát írta:ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 18., kedd 12:19
khediránál meg jobb és még olcsó is lenne
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 18., kedd 12:18
egyébként sahin most kölcsönben van a dortmundban? a nyáron visszajön?
jövő nyárig van kölcsönben.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 18., kedd 12:17
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem