Tudok róla, köszönöm.morientes írta:Annál is inkább mivel saját nevelés csak kicsit kiruccant a svábokhozCarvajal valjuk be, jó vétel volt

HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 10., kedd 17:27
Tudok róla, köszönöm.morientes írta:Annál is inkább mivel saját nevelés csak kicsit kiruccant a svábokhozCarvajal valjuk be, jó vétel volt
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 10., kedd 17:20
Annál is inkább mivel saját nevelés csak kicsit kiruccant a svábokhozCarvajal valjuk be, jó vétel volt
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 10., kedd 17:16
Amúgy jó pár mérkőzésen láttam már a fickót és elmondhatom, hogy tényleg olyan kaliber, amelyik passzol a hozzánk. (Persze nem a csapat mostani játékáról beszélek..) Az egyetlen, ami engem picit zavar, az az, hogy pont Carvajallal küzd majd a játéklehetőségért.Az A Bola portugál lap szerint a Porto és a Real Madrid között megszületett a végleges megállapodás Danilót illetően. A brazil védő 5 évre ír alá 30 millió euróért, ami három egyenlő részletben lesz kifizetve. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 10., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 9., hétfő 19:31
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 9., hétfő 19:30
Keylor már megkapta?BBeno írta:most jut eszembe. danilonak van EUs papírja? nem tudom portugáliában mennyi időt kell egyhuzamban eltölteni az állampolgársághoz azért kérdezem.
alap hogy hernandez megy vissza.
és akkor marad a 3 EU-n kívüli james, lucas, danilo.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 9., hétfő 19:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 9., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 9., hétfő 17:56
namost 2 dolgot tudok elképzelni:Carlo Ancelotti: “Szeretném, ha Modric játszhatna 30 percet holnap” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 17:54
Milyen kegyetlen az élet...ja az meg a másik hogy szegény varane centikkel tévesztett kaput többször is szögleteknél. ami éppen bement ramosnak az varane-nak pont nem.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 9., hétfő 17:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 9., hétfő 17:42
dolgozhatnék a Marcanál én is.A MARCA szerint megvan Modric visszatérési “stratégiája”. A Schalke ellen 30 percet kap a horvát középpályás, a Levante ellen egy órát, a Barcelona ellen pedig végig a pályán marad, ha minden a tervek szerint alakul. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 9., hétfő 17:39
Nem csak az a fontos, hogy golt szerez fontos szituaciokban, hanem ahogy jatszik. Megy elore, felszantja a palyat, a mentalitasa kihat az egesz csapatra, azt csinalja, ami egy csapatkapitany feladata. Casillas arcat sokszor meg a TV-n keresztul is szomoru nezni, Ronaldo meg csak csak baszogatja a tobbieket. Pepe megprobalja atvenni ezt a feladatot, hozott is egy stabilitast a vedelembe, de azert latszik, hogy messze nem akkora hang az oltozoben, mint Ramos.tucsoki írta:Ha Ramos gólokat fejel az azt jelenti hogy az öltözőben is hangember? Mi az összefüggés?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 9., hétfő 17:36
tucsoki írta:Azzal pedig nincs kapcsolatban hogy Ramos szerzett már gólokat kulcs szitukban
Nem is mondtam, hogy kapcsolatban van. Szóval kérlek vagy értelmezd jól amit írok, vagy ne kötekedj attól függően persze melyik eset áll fent. Nó ofensz.nmate írta:Meg a fejes góljai sem. Meg a vezér szellemisége sem.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 9., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 9., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 9., hétfő 17:28
Semmi.De aki követte a Realt az elmúlt években pontosan tudja ki a csk,még ha a szalag nincs is mindig rajta.tucsoki írta:Ha Ramos gólokat fejel az azt jelenti hogy az öltözőben is hangember? Mi az összefüggés?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 9., hétfő 17:28
Kétszer sem mondom, ezeknek fizetnek ilyenkor hogy bekiabáljon valami ostobaságot.miro írta:Na neked pont most kell pofáznod.
Hát ha így gondolod oké, elfogadom. De szerintem kurva sokat számít, hogy ő a pályán van és jobb védő már, mint Pepe. Varane - Ramos labdaügyes páros, nem agyatlanul rugdalnak előre mint a portugál (egyik és legnagyobb gyengesége, hogy nem képes megjátszani normálisan a labdát, ami egy RM védőtől elvárható) és összeillenek stílusra is. Pepe maradjon csak a pálya szélén szerintem.BBeno írta:a lényeg hogy ha működik egy védelem tökéletesen akkor fölösleges megbontani csak mert ramos visszatért. előtte meg kiejtette a csapatot a kupából. majdnem X lett a cordoba miatta. felesleges faultok és bambulások.
biztos majd az ő szavai viszik előre a csapatot amikor a pályán van. legyen keretben és pályaszéléről mondogathatja a magáét de nálam maradna a varane pepe duó.
Forgasd csak ki a szavaimattucsoki írta:Ha Ramos gólokat fejel az azt jelenti hogy az öltözőben is hangember? Mi az összefüggés?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 9., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 9., hétfő 17:26
Jaja, mindenki hülye csak te vagy helikopter.BBeno írta: huha. nagy gondok vannak itt...
Szoktál nézni Real meccseket?Ha Ramos gólokat fejel az azt jelenti hogy az öltözőben is hangember? Mi az összefüggés?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem