Milyen kegyetlen az élet...ja az meg a másik hogy szegény varane centikkel tévesztett kaput többször is szögleteknél. ami éppen bement ramosnak az varane-nak pont nem.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 17:54
Milyen kegyetlen az élet...ja az meg a másik hogy szegény varane centikkel tévesztett kaput többször is szögleteknél. ami éppen bement ramosnak az varane-nak pont nem.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 9., hétfő 17:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 9., hétfő 17:42
dolgozhatnék a Marcanál én is.A MARCA szerint megvan Modric visszatérési “stratégiája”. A Schalke ellen 30 percet kap a horvát középpályás, a Levante ellen egy órát, a Barcelona ellen pedig végig a pályán marad, ha minden a tervek szerint alakul. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 9., hétfő 17:39
Nem csak az a fontos, hogy golt szerez fontos szituaciokban, hanem ahogy jatszik. Megy elore, felszantja a palyat, a mentalitasa kihat az egesz csapatra, azt csinalja, ami egy csapatkapitany feladata. Casillas arcat sokszor meg a TV-n keresztul is szomoru nezni, Ronaldo meg csak csak baszogatja a tobbieket. Pepe megprobalja atvenni ezt a feladatot, hozott is egy stabilitast a vedelembe, de azert latszik, hogy messze nem akkora hang az oltozoben, mint Ramos.tucsoki írta:Ha Ramos gólokat fejel az azt jelenti hogy az öltözőben is hangember? Mi az összefüggés?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 9., hétfő 17:36
tucsoki írta:Azzal pedig nincs kapcsolatban hogy Ramos szerzett már gólokat kulcs szitukban
Nem is mondtam, hogy kapcsolatban van. Szóval kérlek vagy értelmezd jól amit írok, vagy ne kötekedj attól függően persze melyik eset áll fent. Nó ofensz.nmate írta:Meg a fejes góljai sem. Meg a vezér szellemisége sem.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 9., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 9., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 9., hétfő 17:28
Semmi.De aki követte a Realt az elmúlt években pontosan tudja ki a csk,még ha a szalag nincs is mindig rajta.tucsoki írta:Ha Ramos gólokat fejel az azt jelenti hogy az öltözőben is hangember? Mi az összefüggés?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 9., hétfő 17:28
Kétszer sem mondom, ezeknek fizetnek ilyenkor hogy bekiabáljon valami ostobaságot.miro írta:Na neked pont most kell pofáznod.
Hát ha így gondolod oké, elfogadom. De szerintem kurva sokat számít, hogy ő a pályán van és jobb védő már, mint Pepe. Varane - Ramos labdaügyes páros, nem agyatlanul rugdalnak előre mint a portugál (egyik és legnagyobb gyengesége, hogy nem képes megjátszani normálisan a labdát, ami egy RM védőtől elvárható) és összeillenek stílusra is. Pepe maradjon csak a pálya szélén szerintem.BBeno írta:a lényeg hogy ha működik egy védelem tökéletesen akkor fölösleges megbontani csak mert ramos visszatért. előtte meg kiejtette a csapatot a kupából. majdnem X lett a cordoba miatta. felesleges faultok és bambulások.
biztos majd az ő szavai viszik előre a csapatot amikor a pályán van. legyen keretben és pályaszéléről mondogathatja a magáét de nálam maradna a varane pepe duó.
Forgasd csak ki a szavaimattucsoki írta:Ha Ramos gólokat fejel az azt jelenti hogy az öltözőben is hangember? Mi az összefüggés?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 9., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 9., hétfő 17:26
Jaja, mindenki hülye csak te vagy helikopter.BBeno írta: huha. nagy gondok vannak itt...
Szoktál nézni Real meccseket?Ha Ramos gólokat fejel az azt jelenti hogy az öltözőben is hangember? Mi az összefüggés?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 9., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 9., hétfő 17:25
itt a kulcsmondat. nálad. Ancelottinál valószínűleg nem, és nagyon jót fog tenni a visszatérése. volt ideje pihennie (még ha kényszerpihenőről is van szó), átgondolni a dolgot, mint szónok, karmester, hiányzik a csapatból, ráadásul a szögleteknél is nagyon veszélyes, és stabilitást adhat a védelemnek ismét.de nálam maradna a varane pepe duó.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 9., hétfő 17:24
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 9., hétfő 17:23
Na neked pont most kell pofáznod.Irina Shayk: "Azt hittem, hogy végre megtaláltam a tökéletes férfit, de nem így történt. Szeretem, ha egy férfi hűséges, őszinte és úriember, aki tudja, hogy hogyan kell a nőkkel bánni. Ronaldóval egy rossz és bizonytalan kapcsolatban éreztem magamat. Akik nem tudnak bánni a nőkkel, azok nem férfiak, hanem kisgyerekek."
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 17:21
Nem bántom,mert kedvelem,de kiről fejeltek gólt a hétvégén?No persze,ilyesmi megtörténhet,még tán azzal a kelekótya Ramos-al isBBeno írta:Az elmúlt hetekben Pepe vette át az öltöző vezetőjének a szerepét, és rendszeresen beszél a játékostársakkal, motiválja őket.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 9., hétfő 17:20
Ramosról évek óta írnak, hogy ilyen, most 2 cikk lejött és te el is hiszed, hogy Pepe lenne annyira meghatározó személy, mint az a Ramos aki tavaly kulcsszitukban húzta ki szarból a csapatot? Mert akkor nincsen több kérdésem.BBeno írta:nme ez egy hír, de ha odaírom az elejére hogy az AS szerint vagy a Marca szerint akkor elhiszed?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 9., hétfő 17:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 9., hétfő 17:18
Ami aztán kurvajól megis látszik a csapatonBBeno írta:Az elmúlt hetekben Pepe vette át az öltöző vezetőjének a szerepét, és rendszeresen beszél a játékostársakkal, motiválja őket.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 9., hétfő 17:17
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem