Még viccesebb, hogy Neymar és Alves valószínüleg tényleg ilyeneket csinálhatnak az öltözőben

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 9., hétfő 21:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 9., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 9., hétfő 20:55
HozzászólásSzerző: Nas » 2015. március 9., hétfő 20:13
Én alapvetően teljesen ellene vagyok az ilyesfajta megállapításoknak, hogy "x lefekszik y-nak", meg, hogy "ki mennyire akart", de az Atleticonál azt vettem észre, hogy képesek kurva jól és iszonyat szarul játszani. De nem túlzok néha mint egy kis csapat. Pl: Minket megruháztak egy 4-essel, utána pedig a Celta elverte őket, mert kirívóan gyatrán játszottak. Nem mondanám ,hogy motiváltabbak egyes csapatok ellen mint másokkal szemben, viszont megfigyeltem, hogy alkalmanként rohadt kevesek, és az akarást sem látom, máskor pedig tényleg felszántják a pályát és dominálnak. Nekem ez teljesen érthetetlen, de lassan el tudom képzelni ,hogy Simeone tudatosan lead egy-egy meccset (ez a letettünk a ligáról nyilatkozat is...). Én még mindig nem tudom hova tenni ezt az Atleticot.Aki nézi az atmat,az láthatja,hogy minden meccsre ugyan azzal az elannal mennek ki,megjegyzem Simeone nem is tűrné a lazaságot.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 9., hétfő 20:11
Szerintem meg csak egy sima poen akart lenni.András93 írta:A logikád szerint kétszer akkora esélyünk van nyerni, mint kikapni, 50-25-25. Vagy oszthatod ahogy akarod, pl. X 1%, vereség 49%. Mindig nagyobb esélyünk lesz nyerni.morientes írta:Miért,az x az nálad győzelem?
Nálad akkor ezek szerint a szövegértelmezés nem az
3 kimenetele lehet a meccsnek, ebből te kettőt összemostál. Ha feltételezzük, hogy mindhárom eseménynek ugyanakkorra a bekövetkezési valószínűsége (ami egyébként nem igaz, viszont a háromesélyes meccs jó közhely mindig), akkor 33%, hogy nyerünk 67%, hogy nem.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 9., hétfő 19:30
A logikád szerint kétszer akkora esélyünk van nyerni, mint kikapni, 50-25-25. Vagy oszthatod ahogy akarod, pl. X 1%, vereség 49%. Mindig nagyobb esélyünk lesz nyerni.morientes írta:Miért,az x az nálad győzelem?
Nálad akkor ezek szerint a szövegértelmezés nem az
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 16:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 9., hétfő 16:35
Irtam is. :Đmorientes írta:Akkor megfordítom.Lehet hogy mi nem vesszűk őket még mindig komolyan....pedig lassan itt lenne az idejeh3x0r írta: En se csak erre fogom a veresegeket, mert meg volt ezer masik gond, a jatekosaink hozzaallasatol kezdve Ancelotti messze nem tokeletes taktikajan keresztul egeszen a szerencseig, de ettol meg (szamomra) egyertelmu, hogy az Atleti szokatlanul eros motivacioja es koncentraltsaga is kozrejatszott. (foleg ha kontrasztba allitjuk a Barca elleni meccseikkel)
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 16:34
Akkor megfordítom.Lehet hogy mi nem vesszűk őket még mindig komolyan....pedig lassan itt lenne az idejeEn se csak erre fogom a veresegeket, mert meg volt ezer masik gond, a jatekosaink hozzaallasatol kezdve Ancelotti messze nem tokeletes taktikajan keresztul egeszen a szerencseig, de ettol meg (szamomra) egyertelmu, hogy az Atleti szokatlanul eros motivacioja es koncentraltsaga is kozrejatszott. (foleg ha kontrasztba allitjuk a Barca elleni meccseikkel)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 9., hétfő 16:23
Ez szamomra is egyertelmu, de nem meglepo, hogy ellenunk annyira mentek. 40 ev utan ujra eselyuk volt megnyerni a legnagyobb kupat, mar szinte a kezukben volt a serleg, masodpercekre voltak a gyozelemtol, de mi elvettuk toluk. Persze hogy bosszut eskudtek ellenunk. Nyilvan minden meccsukon odateszik magukat, szerintem jobban mint a legtobb csapat, talan pont ez emeli oket a legjobbak koze, de ellenunk ott van meg egy plusz faktor, a bosszu. Amig Simeone es a BL dontos mag jatszik, ellenunk ez lesz (most nem a veresegekre gondolok, hanem a dupla motivaciora).realistahuni írta:Én így láttam. Sokan azt hiszik, pl. te is hogy ez kifogás, pedig nem az.
Láttam az összes Atletico-Barca és Real-Atletico meccset idén, azt is aláírom hogy kevesek voltunk a matracosok ellen, DE az atletico egyértelműen ellenünk volt motiváltabb és koncentráltabb. Ezzel nem a barcát akarom leírni, nem jellemző rám, ősszel sem értettem egyet azokkal akik temették már. Tipikus "csak a Realt verjük aztán tovább leszarjuk mi lesz" hozzáállás volt az atleticotól, a 4-0 után egy hétre ki is kaptak a Celtától.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 15:54
Miért,az x az nálad győzelem?Nem erősséged a matek, igaz? :D
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 9., hétfő 15:02
Hol mondtam olyant, hogy "odaadták" nektek?. Harcban vannak a bajnoki címért, harcoltak a kupában, miért adták volna oda nekünk könnyedén bármelyik meccset? Kik vagyunk mi nekik, hogy jótékonykodjanak velünk vagy akárkivel? Ez megint csak egy önmagyarázás a gondokra, semmi más.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 9., hétfő 14:56
Nem erősséged a matek, igaz?morientes írta:50-50%...vagy győzünk,vagy nemHát, nem sok minden szól amellett, hogy győzni fog a Real a Nou Camp-ban.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 9., hétfő 14:49
3-4 ember nyomja ezt, nem kéne általánosítani.lesliejr írta:De itt állandóan visszatérő sztori a "ellenünk jobban odatették magukat" szöveg.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 9., hétfő 14:24
Mondjuk a Celta-tól mi is, szóval ez nem mérvadó. De itt állandóan visszatérő sztori a "ellenünk jobban odatették magukat" szöveg. Szerintem nagy marhaság az egész, főleg egy Atléitco-val szemben ilyet állítani. Már csak Simeone miatt is.realistahuni írta:Tipikus "csak a Realt verjük aztán tovább leszarjuk mi lesz" hozzáállás volt az atleticotól, a 4-0 után egy hétre ki is kaptak a Celtától.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 13:31
+1Nyilván, ezek szerint akár rá is lehetne fogni, hogy mi meg csak az Elche-t akartuk megverni, mert azóta nem nyertünk. Az Atletico meg nem ellenünk gyűjtött 57 vagy hány pontot. Szerintem ez csak sima kifogás és hülyeség. Úgy mennek ki, hogy nyerni akarnak minden meccsen, de még a legnagyobb csapatoknak sem jöhet ez sosem össze. Ha leszarnák a többi meccset, akkor nem loholnának a nyakunkban.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 9., hétfő 12:41
Ez az öreg hiba sok embernél. Mindig máshoz méritek a csapatot, akár a matracosokhoz, akár a katalánokhoz, akár máshoz. Engem sosem érdekelt más csapat motivációja, csak a Madridé. Ha nekik pedig nem minden meccs úgy kezdődik, hogy itt győzni fogunk akkor bele evett a fene! (egyébként az Atletico-Real párharcban egyirányú a szemben állás? tudomásom szerint nem). Így szerintem annyi történt, hogy a csapat nyerni akart, csak nem tudott mert aznap (kit érdekel a rákövetkező vagy elmúlt hét?) rosszabb volt, mint az ellenfél. Az Atletico ellen amatőr kiscsapat benyomását keltettük, ha motivációs is volt a probléma azt nem az Atletico akarásában kell keresni, mert egy normális csapat győzni akar, a jobbak tudnak is.DE az atletico egyértelműen ellenünk volt motiváltabb és koncentráltabb.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 9., hétfő 12:35
Nyilván, ezek szerint akár rá is lehetne fogni, hogy mi meg csak az Elche-t akartuk megverni, mert azóta nem nyertünk. Az Atletico meg nem ellenünk gyűjtött 57 vagy hány pontot. Szerintem ez csak sima kifogás és hülyeség. Úgy mennek ki, hogy nyerni akarnak minden meccsen, de még a legnagyobb csapatoknak sem jöhet ez sosem össze. Ha leszarnák a többi meccset, akkor nem loholnának a nyakunkban.realistahuni írta:Én így láttam. Sokan azt hiszik, pl. te is hogy ez kifogás, pedig nem az.Ezek honnan? Szerintem 69 meg 117 százalékos volt akkor az Atleti.
Láttam az összes Atletico-Barca és Real-Atletico meccset idén, azt is aláírom hogy kevesek voltunk a matracosok ellen, DE az atletico egyértelműen ellenünk volt motiváltabb és koncentráltabb. Ezzel nem a barcát akarom leírni, nem jellemző rám, ősszel sem értettem egyet azokkal akik temették már. Tipikus "csak a Realt verjük aztán tovább leszarjuk mi lesz" hozzáállás volt az atleticotól, a 4-0 után egy hétre ki is kaptak a Celtától.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 9., hétfő 12:24
Én így láttam. Sokan azt hiszik, pl. te is hogy ez kifogás, pedig nem az.Ezek honnan? Szerintem 69 meg 117 százalékos volt akkor az Atleti.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 9., hétfő 11:59
Ezek honnan? Szerintem 69 meg 117 százalékos volt akkor az Atleti.egy 70%-os Atleticot mi meg nem vertünk meg egy 120%-osat.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem