Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 12:26

Donát írta:Khedira nem fog távozni, és szerintem kell is ő a keretbe, mert nem vagyunk bőven a kkp-kból, és a hírek alapján nem is leszünk.
(másrészt, gondolom sokan nem osztják a véleményem, de lehet, h más taktika mellett (új edző ugye) - ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)
Labdat sem tud szerezni, az meg nonszensz, h nem lepheti at a felpalyat...azert csak a Real Madridrol beszelunk. Szegyen, h ilyen jatekost kell nezni hetrol-hetre :roll:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 18., kedd 12:25

Reaper's Scythe írta:Hát én nem vágom ti hol éltek, de azért ne menjünk már ennyire mélyre :lol: Khedira a világ egyik legjobb csapatának és a világ egyik legjobb válogatottjának az alapembere és ti ilyen Kondogbiákra meg Casemirokra mondjátok, hogy már jobbak nála, pedig aztán előbbi a Sevillában játszott eddig egy évet, utóbbi meg a brazil bajnokságból jött a Castillába(!) télen, hogyha elég jó lesz ott, akkor talán megvesszük végleg és játszhat a nagyoknál is.
Khedira nem az a szint, akit elképzelünk a Real Madrid középpályáján, de felejtsük már el ezt, hogy 20 éves semmit nem mutatott játékosok jobbak nála :(
Ezek szerint keveset nézel meccset, mert itt akik minden meccset nézünk kb már akkor sírunk amikor a kezdőben látjuk... Az amikor előrébb tátja a száját mint CR és a Benzema és labdavesztésnél meg nem ér vissza mint TOP VKP-s véleményed szerint az olyan mintha -1 emberrel állnánk fel...
Casemirót meg már kb 2 hete hivatalosan megvettük de mind1... :roll:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 12:22

Reaper's Scythe írta: Khedira a világ egyik legjobb csapatának és a világ egyik legjobb válogatottjának az alapembere
és mi se nyertünk bl-t ők meg nagytornát.
felőlem nevess, de khediránál kondogbia jobb. ha hiszed, ha nem.
Donát írta:(másrészt, gondolom sokan nem osztják a véleményem, de lehet, h más taktika mellett (új edző ugye) - ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)
ha labdaszerezésben nincs túl sok dolga akkor te milyen szerepet szánnál neki? a támadások segítésében tényleg 0. labda szerzéshez lassú akkor mit? zónázzon? azt más játékos is megtudja csinálni, olyan akinek hasznát vesszük a ellenfél tizenhatosánál.

khedira meg ehhez a szinthez szar. nyilván gyirmótnak megváltás lenne.
Mondjuk szerintem 30-35 a két játékos mellé még mindig sok. 20-25 szerintem. Khedira 20-25-öt simán ér, Callejon/Morata is 10et, és mivel ebben az esetben már tárgyalásról lenne szó, és nem kivásárlásról, lehetne faragni abból a 60-ból, és így összesen kb 50-55 lenne Cavani, ha úgy nézzük.
az összeg csak egy példa volt. :)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 18., kedd 12:22

Galacticos írta:cavani jön mondjuk 30-35ért +khedira+callejón távozik,
Mondjuk szerintem 30-35 a két játékos mellé még mindig sok. 20-25 szerintem. Khedira 20-25-öt simán ér, Callejon/Morata is 10et, és mivel ebben az esetben már tárgyalásról lenne szó, és nem kivásárlásról, lehetne faragni abból a 60-ból, és így összesen kb 50-55 lenne Cavani, ha úgy nézzük.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 18., kedd 12:21

Donát írta:ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)
Ezzel csak az a baj, hogy Modric aki fele annyit játszott mint ő többet szerelt meg assitolt mint ez a bajor telivér...

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 18., kedd 12:19

khediránál meg jobb és még olcsó is lenne

Hát én nem vágom ti hol éltek, de azért ne menjünk már ennyire mélyre :lol: Khedira a világ egyik legjobb csapatának és a világ egyik legjobb válogatottjának az alapembere és ti ilyen Kondogbiákra meg Casemirokra mondjátok, hogy már jobbak nála, pedig aztán előbbi a Sevillában játszott eddig egy évet, utóbbi meg a brazil bajnokságból jött a Castillába(!) télen, hogyha elég jó lesz ott, akkor talán megvesszük végleg és játszhat a nagyoknál is.
Khedira nem az a szint, akit elképzelünk a Real Madrid középpályáján, de felejtsük már el ezt, hogy 20 éves semmit nem mutatott játékosok jobbak nála :(

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 18., kedd 12:18

egyébként sahin most kölcsönben van a dortmundban? a nyáron visszajön?

jövő nyárig van kölcsönben.

Megint okos volt a vezetőség. Idén nyáron vissza kellett volna hozni, és egy üzletbe belevonni. Jövőben megint kölcsönadjuk, aztán ingyen elengedjük, fuck logic.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 18., kedd 12:17

Khedira nem fog távozni, és szerintem kell is ő a keretbe, mert nem vagyunk bőven a kkp-kból, és a hírek alapján nem is leszünk.
(másrészt, gondolom sokan nem osztják a véleményem, de lehet, h más taktika mellett (új edző ugye) - ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 18., kedd 12:15

Luigi-K1 írta:Az El Mundo Deportivo című katalán napilap legfrissebb száma arról ír, hogy a Chelseaben játszó Juan Mata Barcelonában köthet ki.
Hulyeseg. neymar, alexis, villa, pedro, tello, (cuenca). Öt (hat) emberuk van ket posztra. Valaki biztosan tavozik, lehet hogy ketten is. Ok most kozephatvedet keresnek, szoval biztosan nem mozdulnanak ra Mata-ra.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 18., kedd 12:13

Valami matekozás megy azzal, hogy a tört évben lesz ez csak érvényes, de nem teljesen értem. De ahogy olvasom 2014-től már ő is a rendes adózással fog adózni.
Akkor is rengeteget lehet ezzel spórolni... :ozil:
:goat:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 12:12

ha választhatok hogy cavani 60ért vagy suarez 40 fontért akkor egyértelműen az utóbbi.
viszont ha választhatok hogy cavani jön mondjuk 30-35ért +khedira+callejón távozik, vagy jön suarez negyvenért akkor előbbi.
nem azért mert cavanit tartom jobbnak, hanem mert ezzel khedirától megszabadulnánk, azaz MUSZÁJ lenne venni még embert a kp-ra.
___Samy___ írta:egyébként sahin most kölcsönben van a dortmundban? a nyáron visszajön?
jövő nyárig van kölcsönben.
flori írta:az a durva,hogy annyira ki vagyunk éhezve egy ilyen tipusú játékosra,hogy ebbe a srácban is már belelátjuk ezt...
pedig semmi köze nincs a vierahoz..
lehet viszont tényleg van benne potenciál és nagyon fiatal. khediránál meg jobb és még olcsó is lenne. :)

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 12:12

Luigi-K1 írta:
Az El Mundo Deportivo című katalán napilap legfrissebb száma arról ír, hogy a Chelseaben játszó Juan Mata Barcelonában köthet ki.
-Na,ez még hiányozna!!! :angry:

El tudnám képzelni nálunk....

Remélem,nem sikerül nekik leigazolni...Nagyon remélem... :hmmm:
most nem tökmind1 ha odamegy? Itt ugyse számolnak vele.
Ott meg Messi, Neymar alap lesz, egy helyért fog harcolni Alexissel, Pedroval, Fabregassal. Szerinted mennyit fog játszani? :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 12:09

kupak17 írta:
___Samy___ írta:egyébként sahin most kölcsönben van a dortmundban? a nyáron visszajön?
mi van ha ancelotti megpróbálja őt megint beépíteni?
ezen már én is filóztam szerintem nem is lenne rossz megoldás...
csak jó lenne tudni h neki most h áll a szerződése.. :hmmm:
Meg 1 ev kolcson a dortmundnal. 1.5 evre adtuk
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. június 18., kedd 12:08

Az El Mundo Deportivo című katalán napilap legfrissebb száma arról ír, hogy a Chelseaben játszó Juan Mata Barcelonában köthet ki.
-Na,ez még hiányozna!!! :angry:

El tudnám képzelni nálunk....

Remélem,nem sikerül nekik leigazolni...Nagyon remélem... :hmmm:
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 12:08

Ez nem ervenyes a jatekosokra is? Mert anno Perez azt mondta, hogy azert hozta egyben Ronaldoekat, mert kovetkezo evtol 25-rol 50 szazalekra emeltek az adokat. Lehetseges, hogy ezt a torvenyt ismet megvaltoztattak? Mert ebben az esetben az uj jatekosok is juliusban erkeznek majd, mint ahogy CR uj szerzodese is.
Valami matekozás megy azzal, hogy a tört évben lesz ez csak érvényes, de nem teljesen értem. De ahogy olvasom 2014-től már ő is a rendes adózással fog adózni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 18., kedd 12:07

4. ki a negyedik?
modric.látszik,hogy meghalna a mesterért. :D
éh bőven lehetne hozni 1 Kondogbiát. Fiatal a srác és simán benne van a fejlődés, hogy 1 Viéra koppintás legyen belőle
az a durva,hogy annyira ki vagyunk éhezve egy ilyen tipusú játékosra,hogy ebbe a srácban is már belelátjuk ezt...
pedig semmi köze nincs a vierahoz..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2013. június 18., kedd 12:10-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 18., kedd 12:06

mi van ha ancelotti megpróbálja őt megint beépíteni?
ezen már én is filóztam szerintem nem is lenne rossz megoldás...
csak jó lenne tudni h neki most h áll a szerződése.. :hmmm:
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 18., kedd 12:05

kedd, 11:55
A La Gazzetta dello Sport szerint amennyiben a Real Madrid komolyan gondolja Cavani leigazolását, úgy Rafa Benítez örömmel venné, ha játékosokat tudna belevonni a transzferbe. A spanyol szakember Moratát már korábban kinézte magának, valamint az olasz lap szerint Khedirát is örömmel látná csapatában.
Nem kellene nekem Cavani, de jobban szeretném Khedirát nem itt látni, mint őt nem itt, és ha jönne, Moratanak is felesleges maradnia, így Khedira+Morata opcióval 1 illetve 2 évre+2*10^7 € és mindenki boldog. :mrgreen:

Szerk.: Realistahuni megelőzött :/ De legalább nem csak egyedül látom így B-)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 18., kedd 12:04

El Unico írta:A negyedik is CR
Modric :mrgreen:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 18., kedd 12:04

A La Gazzetta dello Sport szerint amennyiben a Real Madrid komolyan gondolja Cavani leigazolását, úgy Rafa Benítez örömmel venné, ha játékosokat tudna belevonni a transzferbe. A spanyol szakember Moratát már korábban kinézte magának, valamint az olasz lap szerint Khedirát is örömmel látná csapatában.
Habár Suárezre nagyobb esély van, én belemennék Benitez ajánlatába. Ha khedirától megszabadulnánk az mega lenne a megváltás. Cavani pedig jó kis játékos, csak itt alá van becsülve a fórumon, pedig simán jobb mint Higuain, de ennél az idei flegma Benzemanál is.
20 milla+Khedira+Morata és teljesen jó lenne.

Vissza: