Kommentáld a híreket
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
ancelotti: ameddig a bbc jól játszik, addig értinthetetlenek, a csapattal van a probléma
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
no odegaard, no party.“Ødegaard will not be called to tomorrow’s game. He has showed a lot of talent but he will not play tomorrow”

BBC FOREVER
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Ha hehe megengedi, akkor jöhet

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én nagyon kedvelem Ibrát,szivesen láttam volna Madrid mezben,de volt egy szint amit sose tudott megugrani.Nem is emlékszek tőle nagy meccsre a Bl kieséses szakaszában.Hogy ez most az ő hibája vagy mindig rosszkor volt rossz helyen azt már nemtom.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hogy lehet nem szeretni azt az embert aki feltalálta a "no look no kick-kick" fogalmát!?

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát úgy hogy mióta feltűnt a futballban,nekem alapból nem szimpinmate írta:Én is bírom Ibrát, nagyon szívesen láttam volna szintén itt amíg nem volt Karimunk meg CR-ünk. Egyébként nem is értem, hogyan lehet nem bírni a faszit, már csak a könyve miatt is

De a qualitásait elismerem.Ahogy az eredményeit is.Nekem amúgy nem lett volna bajom ha ideigazol valamikor,de ma már nem cserélném le Benzemara.Nálam is,első a teljesítmény,aztán a szimpátia.

És kérem,ismét egy elfogulatlan,racionális vélemény,ahogy azt az úriembertől megszokhattukBBeno írta:Zlatan Real mezben az egyik legnagyobb császárság lenne. Legnagyobb szomorúság hogy sajnos sosem fog bekövetkezni. Ő maga A csatár megtestesítője jelenleg is.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én is bírom Ibrát, nagyon szívesen láttam volna szintén itt amíg nem volt Karimunk meg CR-ünk. Egyébként nem is értem, hogyan lehet nem bírni a faszit, már csak a könyve miatt is

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Zlatan a mostani csatárok közül az egyedüli zseni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Zlatan Real mezben az egyik legnagyobb császárság lenne. Legnagyobb szomorúság hogy sajnos sosem fog bekövetkezni. Ő maga A csatár megtestesítője jelenleg is.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
elismerem Ibra-t, mint labdarúgó, de sosem szerettem volna itt látni.. Elfog egyfajta rossz érzés, ha a képét kell látnom.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát nekem nagy kedvencem Ibra papa. Mindig szerettem volna real mezben látni, de már tény, hogy nem valami fiatal az emberünk

- morientes
Hát mpndjuk,ja abban van valami,de mondjuk én sose csiptem igazán.Realista24 írta:Várjál. Én nem azt mondtam, hogy nincs TOP-5-ben, csak azt, hogy úgy szopkodva van, vagy már jobban, mint Messi.Hm...akkor visszaüt hogy nem figyelem a fransze ligátIbra kilöve
Na de itt van Lewandowski,az újabb megnem értett zseni...a csatárok csatára,a centerek non+iltraja,az aranykoszorús TOP5-ös csúcskategória...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Várjál. Én nem azt mondtam, hogy nincs TOP-5-ben, csak azt, hogy úgy szopkodva van, vagy már jobban, mint Messi.Hm...akkor visszaüt hogy nem figyelem a fransze ligátIbra kilöve
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
felesleges vitatkozni, mert Lewa egy másodvonalas kétballábas...Sierra írta:Ja hát jelenlegi forma alapján tényleg más a szitu.
Ha most, totál jelenlegi forma alapján Diego Costa sehol nincs, mert történetesen 2 hónapja nem szerzett gólt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ja hát jelenlegi forma alapján tényleg más a szitu.
Ha most, totál jelenlegi forma alapján Diego Costa sehol nincs, mert történetesen 2 hónapja nem szerzett gólt.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
h3x0r írta:Pogba ugynoke is megszolalt

Még mindig jönni fog Pogbinho?
Ezek után a City fogja égetni magát, hogyha füttyentenek ők ugranak?

- morientes
Nem.Lewa meg szürke? Láttad te játszani egyáltalán?
Nézd Kerlon...nem akarom én lejátszani mégegyszer azt a meccset,amit Özil kapcsán egyszer már sikerült.Te úgy gondolod,én még így...na peace.
A jelen állapotról volt szó,ahol Kane még nem klasszis,Zsiru meg nem is lesz,Lewa meg az ami évek óta...kiegyensúlyozott befejező,de nem top 5.Nálam.
Amúgy meg... Vemos que otra.
LEGIO PATRIA NOSTRA

A bajnokságban 18 meccs / 12 gól - 3 assziszt, BL 4 meccs / 2 gólRealista24 írta:Ibra.
Itthon lassan nagyob a hype körülötte mint Messi korul. Gólpasszt mar nem is ad, golt mar nem is lő. Minden varázslatos, alom, évszázad legjobb lövése, meglátása...
Amugy komazom.
- morientes
Hm...akkor visszaüt hogy nem figyelem a fransze ligátRealista24 írta:Ibra.
Itthon lassan nagyob a hype körülötte mint Messi korul. Gólpasszt mar nem is ad, golt mar nem is lő. Minden varázslatos, alom, évszázad legjobb lövése, meglátása...
Amugy komazom.

De Lewat akkor sem tartom top 5-nek.Ha ő az,Müller is (aki nem is csatár de valahol a bayernban mégis az

LEGIO PATRIA NOSTRA

De van vita, mert nem érdemes összehasonlítani egy Falcaot egy Girouddal, annak ellenére se, hogy a kolumbiainak nem jött be Anglia. Ez a kéne gyerek meg erősen kacsingat felfelé, mert a tegnapi duplájával már ott liheg Agüero és Costa nyakán 1 gól hátránnyal a góllövőlistán... Eggyel, 21 évesen, első idényében.morientes írta:Akkor nincs vita,mert én is a jelen helyzetről beszélekNem akarlak megbántani, de ezen a Zsuri, Kane, Falcao vonalon nagyon nevetek. Először is Zsiru tényleg a másodvonalas, Kane még másodvonalas, Falcao meg eddig csak a MU-ban gyenge, bár valószínűleg neki lefőtt a kávé.
Tehát...Zsiru másodvonalas,(az is matad sztm),Kane még másodvonalas,(ki tudja lesz e első),Falcao meg már az lett
Lewa meg sztm nem jobb semmivel sem,(még,vagy már marad aki)
Most nemtom hogy Müller eredményesebb e jelenleg,de ha van szürke támadó hát ő az.
Zlatant meg lehet nem szeretni,(én ki nem álhatom),de vitathatatlan hogy még mindig bármelyik top ligában tudna kiemelkedőt nyújtani...így harminc fölött is.
Én is bírom Zlatant, de már a franciában sem olyan hű, de kiemelkedő. Lewa meg szürke? Láttad te játszani egyáltalán? Vagy mire gondolsz? Hogy nem bicikli cselekkel fekteti le a védőket vagy mi?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K