Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 9., hétfő 19:30

morientes írta:Miért,az x az nálad győzelem?
Nálad akkor ezek szerint a szövegértelmezés nem az :)
A logikád szerint kétszer akkora esélyünk van nyerni, mint kikapni, 50-25-25. Vagy oszthatod ahogy akarod, pl. X 1%, vereség 49%. Mindig nagyobb esélyünk lesz nyerni.
3 kimenetele lehet a meccsnek, ebből te kettőt összemostál. Ha feltételezzük, hogy mindhárom eseménynek ugyanakkorra a bekövetkezési valószínűsége (ami egyébként nem igaz, viszont a háromesélyes meccs jó közhely mindig), akkor 33%, hogy nyerünk 67%, hogy nem.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 16:48

Aki nézi az atmat,az láthatja,hogy minden meccsre ugyan azzal az elannal mennek ki,megjegyzem Simeone nem is tűrné a lazaságot.
A barca ellen is,ugyan azt játszották amit ellenűnk,csak Messiék elől szétszették őket mint a szsrt.
Mi meg még mindig ott tartunk,hogy kimegyünk ellenük a fehér menyasszonyi ruhában kisasszonykodni,ezek meg megk**nak minket mint szűzlányt a mennyegzőn...
Ahhelyett hogy felvennénk a boxert,oszt oda tennénk őket ahová valók.A sunyiba.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 9., hétfő 16:35

morientes írta:
h3x0r írta: En se csak erre fogom a veresegeket, mert meg volt ezer masik gond, a jatekosaink hozzaallasatol kezdve Ancelotti messze nem tokeletes taktikajan keresztul egeszen a szerencseig, de ettol meg (szamomra) egyertelmu, hogy az Atleti szokatlanul eros motivacioja es koncentraltsaga is kozrejatszott. (foleg ha kontrasztba allitjuk a Barca elleni meccseikkel)
Akkor megfordítom.Lehet hogy mi nem vesszűk őket még mindig komolyan....pedig lassan itt lenne az ideje :)
Irtam is. :Đ

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 16:34

En se csak erre fogom a veresegeket, mert meg volt ezer masik gond, a jatekosaink hozzaallasatol kezdve Ancelotti messze nem tokeletes taktikajan keresztul egeszen a szerencseig, de ettol meg (szamomra) egyertelmu, hogy az Atleti szokatlanul eros motivacioja es koncentraltsaga is kozrejatszott. (foleg ha kontrasztba allitjuk a Barca elleni meccseikkel)
Akkor megfordítom.Lehet hogy mi nem vesszűk őket még mindig komolyan....pedig lassan itt lenne az ideje :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 9., hétfő 16:23

realistahuni írta:Én így láttam. Sokan azt hiszik, pl. te is hogy ez kifogás, pedig nem az.
Láttam az összes Atletico-Barca és Real-Atletico meccset idén, azt is aláírom hogy kevesek voltunk a matracosok ellen, DE az atletico egyértelműen ellenünk volt motiváltabb és koncentráltabb. Ezzel nem a barcát akarom leírni, nem jellemző rám, ősszel sem értettem egyet azokkal akik temették már. Tipikus "csak a Realt verjük aztán tovább leszarjuk mi lesz" hozzáállás volt az atleticotól, a 4-0 után egy hétre ki is kaptak a Celtától.
Ez szamomra is egyertelmu, de nem meglepo, hogy ellenunk annyira mentek. 40 ev utan ujra eselyuk volt megnyerni a legnagyobb kupat, mar szinte a kezukben volt a serleg, masodpercekre voltak a gyozelemtol, de mi elvettuk toluk. Persze hogy bosszut eskudtek ellenunk. Nyilvan minden meccsukon odateszik magukat, szerintem jobban mint a legtobb csapat, talan pont ez emeli oket a legjobbak koze, de ellenunk ott van meg egy plusz faktor, a bosszu. Amig Simeone es a BL dontos mag jatszik, ellenunk ez lesz (most nem a veresegekre gondolok, hanem a dupla motivaciora).

A masik meg, hogy mi is minden meccsen nyerni szeretnenk, de azert a Getafe ellen nem olyan mentalitassal lepunk palyara, mint egy BL elodontoben a Bayern ellen vagy akar egy klasszikuson.

En se csak erre fogom a veresegeket, mert meg volt ezer masik gond, a jatekosaink hozzaallasatol kezdve Ancelotti messze nem tokeletes taktikajan keresztul egeszen a szerencseig, de ettol meg (szamomra) egyertelmu, hogy az Atleti szokatlanul eros motivacioja es koncentraltsaga is kozrejatszott. (foleg ha kontrasztba allitjuk a Barca elleni meccseikkel)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 15:54

Nem erősséged a matek, igaz? :D
Miért,az x az nálad győzelem?
Nálad akkor ezek szerint a szövegértelmezés nem az :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 9., hétfő 15:02

. Harcban vannak a bajnoki címért, harcoltak a kupában, miért adták volna oda nekünk könnyedén bármelyik meccset? Kik vagyunk mi nekik, hogy jótékonykodjanak velünk vagy akárkivel? Ez megint csak egy önmagyarázás a gondokra, semmi más.
Hol mondtam olyant, hogy "odaadták" nektek?
Már csak a presztízs miatt is fontosabb a matracosoknak a Real skalpja mint a Barcáé, ehhez jött még a Real rossz formája illetve a Barca feljavulása, valamint egy kis szerencsefaktor(kupa visszavágón ha félidőbe 4-1 ide, akkor sem lehetett volna egy szavuk sem) ahhoz hogy ezek az eredmények szülessenek. Ez a véleményem, változtatni pedig nem fogok rajta, tudom hogy sokaknak nem tetszik, de akkor se.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 9., hétfő 14:56

morientes írta:
Hát, nem sok minden szól amellett, hogy győzni fog a Real a Nou Camp-ban.
50-50%...vagy győzünk,vagy nem :D
Nem erősséged a matek, igaz? :D

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 9., hétfő 14:49

lesliejr írta:De itt állandóan visszatérő sztori a "ellenünk jobban odatették magukat" szöveg.
3-4 ember nyomja ezt, nem kéne általánosítani.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 9., hétfő 14:24

realistahuni írta:Tipikus "csak a Realt verjük aztán tovább leszarjuk mi lesz" hozzáállás volt az atleticotól, a 4-0 után egy hétre ki is kaptak a Celtától.
Mondjuk a Celta-tól mi is, szóval ez nem mérvadó. De itt állandóan visszatérő sztori a "ellenünk jobban odatették magukat" szöveg. Szerintem nagy marhaság az egész, főleg egy Atléitco-val szemben ilyet állítani. Már csak Simeone miatt is.
Amúgy is, a jelenlegi Real ellen egy spanyol kiesőjelölt is harcosabbnak tűnik, pont ezért nem máshol kell keresni a hibát.
Nem lehet abból sem kiindulni, hogy rá 1 hétre kikapott ettől vagy attól. Mi kikaptunk tőletek simán, mégis vesztettetek pontot olyan csapatoktól, akiket mi meg megvertünk. Nem lehet ilyen összefüggéseket keresni, minden csapat, minden meccs más.
Ami taktika működik a Real ellen, az nem működik a Barca ellen. Egy Atlético-nak teljesen másképp kell focizni a két naggyal szemben. Ettől tűnhet úgy, hogy az egyik meccs harcosabb a másik nem. De, hogy az Atlético ellenünk nem nyújtott maximumot, az kizárt. Harcban vannak a bajnoki címért, harcoltak a kupában, miért adták volna oda nekünk könnyedén bármelyik meccset? Kik vagyunk mi nekik, hogy jótékonykodjanak velünk vagy akárkivel? Ez megint csak egy önmagyarázás a gondokra, semmi más.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 13:31

Nyilván, ezek szerint akár rá is lehetne fogni, hogy mi meg csak az Elche-t akartuk megverni, mert azóta nem nyertünk. Az Atletico meg nem ellenünk gyűjtött 57 vagy hány pontot. Szerintem ez csak sima kifogás és hülyeség. Úgy mennek ki, hogy nyerni akarnak minden meccsen, de még a legnagyobb csapatoknak sem jöhet ez sosem össze. Ha leszarnák a többi meccset, akkor nem loholnának a nyakunkban.
+1
Meg lehetett nézni tegnap a valencia ellen.Ugyan azt hozták,szántották a pályát.Az már más kérdés hogy a turia partiak jók voltak 1 pontra,mi meg nem :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 9., hétfő 12:41

DE az atletico egyértelműen ellenünk volt motiváltabb és koncentráltabb.
Ez az öreg hiba sok embernél. Mindig máshoz méritek a csapatot, akár a matracosokhoz, akár a katalánokhoz, akár máshoz. Engem sosem érdekelt más csapat motivációja, csak a Madridé. Ha nekik pedig nem minden meccs úgy kezdődik, hogy itt győzni fogunk akkor bele evett a fene! (egyébként az Atletico-Real párharcban egyirányú a szemben állás? tudomásom szerint nem). Így szerintem annyi történt, hogy a csapat nyerni akart, csak nem tudott mert aznap (kit érdekel a rákövetkező vagy elmúlt hét?) rosszabb volt, mint az ellenfél. Az Atletico ellen amatőr kiscsapat benyomását keltettük, ha motivációs is volt a probléma azt nem az Atletico akarásában kell keresni, mert egy normális csapat győzni akar, a jobbak tudnak is.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 9., hétfő 12:35

realistahuni írta:
Ezek honnan? Szerintem 69 meg 117 százalékos volt akkor az Atleti.
Én így láttam. Sokan azt hiszik, pl. te is hogy ez kifogás, pedig nem az.
Láttam az összes Atletico-Barca és Real-Atletico meccset idén, azt is aláírom hogy kevesek voltunk a matracosok ellen, DE az atletico egyértelműen ellenünk volt motiváltabb és koncentráltabb. Ezzel nem a barcát akarom leírni, nem jellemző rám, ősszel sem értettem egyet azokkal akik temették már. Tipikus "csak a Realt verjük aztán tovább leszarjuk mi lesz" hozzáállás volt az atleticotól, a 4-0 után egy hétre ki is kaptak a Celtától.
Nyilván, ezek szerint akár rá is lehetne fogni, hogy mi meg csak az Elche-t akartuk megverni, mert azóta nem nyertünk. Az Atletico meg nem ellenünk gyűjtött 57 vagy hány pontot. Szerintem ez csak sima kifogás és hülyeség. Úgy mennek ki, hogy nyerni akarnak minden meccsen, de még a legnagyobb csapatoknak sem jöhet ez sosem össze. Ha leszarnák a többi meccset, akkor nem loholnának a nyakunkban.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 9., hétfő 12:24

Én így láttam. Sokan azt hiszik, pl. te is hogy ez kifogás, pedig nem az.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 9., hétfő 11:59

egy 70%-os Atleticot mi meg nem vertünk meg egy 120%-osat.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 9., hétfő 11:49

Basszus én meg ott keresem hogy hol van ez a Gergő Gyuricza erre most olvasom hogy törölték. :mrgreen: :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 11:37

Hát, nem sok minden szól amellett, hogy győzni fog a Real a Nou Camp-ban.
50-50%...vagy győzünk,vagy nem :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. március 8., vasárnap 21:33

Fú,az a György Gergely (bocs ha vki ismeri és bírja),a legidegesítőbb kommentelő a fészbukon. Mindig. Egyszer vki helyre tehetné,már bocsánat. Annyira elvakult ellenszurkoló nincs még egy. Rosszabb mint Polonkai :lol: (Nem a focista)

Amúgy,én Xet tippelek most,viszonylag meg is elégednék vele.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 8., vasárnap 21:21

ziro4vr írta:https://www.youtube.com/watch?v=HUgZCpNWmqQ

ez a Gyuricza volt legalább?
Huhhh ez durva. :D Mondjuk szépen betekerte. :lol: :lol:

Viszont jó régi videó, sport 2 még kék profillal. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 20:50

Gondolom törölték: Amúgy kb az volt, hogy 3. opció barca buzi SH :lol: így már annyira nem vicces. :'(
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: