realistahuni írta:Én így láttam. Sokan azt hiszik, pl. te is hogy ez kifogás, pedig nem az.
Láttam az összes Atletico-Barca és Real-Atletico meccset idén, azt is aláírom hogy kevesek voltunk a matracosok ellen, DE az atletico egyértelműen ellenünk volt motiváltabb és koncentráltabb. Ezzel nem a barcát akarom leírni, nem jellemző rám, ősszel sem értettem egyet azokkal akik temették már. Tipikus "csak a Realt verjük aztán tovább leszarjuk mi lesz" hozzáállás volt az atleticotól, a 4-0 után egy hétre ki is kaptak a Celtától.
Ez szamomra is egyertelmu, de nem meglepo, hogy ellenunk annyira mentek. 40 ev utan ujra eselyuk volt megnyerni a legnagyobb kupat, mar szinte a kezukben volt a serleg, masodpercekre voltak a gyozelemtol, de mi elvettuk toluk. Persze hogy bosszut eskudtek ellenunk. Nyilvan minden meccsukon odateszik magukat, szerintem jobban mint a legtobb csapat, talan pont ez emeli oket a legjobbak koze, de ellenunk ott van meg egy plusz faktor, a bosszu. Amig Simeone es a BL dontos mag jatszik, ellenunk ez lesz (most nem a veresegekre gondolok, hanem a dupla motivaciora).
A masik meg, hogy mi is minden meccsen nyerni szeretnenk, de azert a Getafe ellen nem olyan mentalitassal lepunk palyara, mint egy BL elodontoben a Bayern ellen vagy akar egy klasszikuson.
En se csak erre fogom a veresegeket, mert meg volt ezer masik gond, a jatekosaink hozzaallasatol kezdve Ancelotti messze nem tokeletes taktikajan keresztul egeszen a szerencseig, de ettol meg (szamomra) egyertelmu, hogy az Atleti szokatlanul eros motivacioja es koncentraltsaga is kozrejatszott. (foleg ha kontrasztba allitjuk a Barca elleni meccseikkel)