ziro4vr írta:Csabi írta:ancelotti a kupában eredményesebb a csapataival mint a bajnokságokban, nem kell itt se védeni, se elküldeni a faszba, meg főeg nem szerencsézni, csak be kell látni h ez van.
Ez egyébként így van. Csak az már más kérdés, hogy Perez ezt meddig fogja tűrni.
soha nem gondoltam, h ilyet írok, de ha a schalke és levante ellen is ilyen ötlettelen, lélektelen szart látunk akkor komolyan el kellene azon gondolkodni, h küldjük el a levante másnapján. rohadtul félek, h vmi orbitális nagy pofont kapunk a barcától.
annyira látszik, h nem tud motiválni, valamint az, h képtelen belenyúlni a meccsbe. és itt most nem kell azzal jönni, h rövid a pad v ilyenek.. nem csak padról lehet a meccsbe nyúlni. taktikailag egyszerűen nem tud újítani meccs közben. annyira látszik rajta az ötlettelenség ahogy rágózik és csak ráncigálja a szemöldökét.. nagyon rossz.
de mondom, én mellette állok, lesz 2 hazai kötelező meccse. ott már nem csak eredmény kell, de játék is.
újabb vitákat nem akarok generálni és megfogadtam, h a következő meccsig nem szapulok senkit.
2 meccs
2 hazai meccs
2 kötelező hazai meccs
2 olyan meccs ahol visszalehet nyerni a szurkolók bizalmát, ahol megint éghet a tűz
ne mondja senki, h lehetetlen ennek a realnak agyonverni egy schalkét és levantét.