Hulyeseg. neymar, alexis, villa, pedro, tello, (cuenca). Öt (hat) emberuk van ket posztra. Valaki biztosan tavozik, lehet hogy ketten is. Ok most kozephatvedet keresnek, szoval biztosan nem mozdulnanak ra Mata-ra.Luigi-K1 írta:Az El Mundo Deportivo című katalán napilap legfrissebb száma arról ír, hogy a Chelseaben játszó Juan Mata Barcelonában köthet ki.

Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Akkor is rengeteget lehet ezzel spórolni...Valami matekozás megy azzal, hogy a tört évben lesz ez csak érvényes, de nem teljesen értem. De ahogy olvasom 2014-től már ő is a rendes adózással fog adózni.

- Galacticos
ha választhatok hogy cavani 60ért vagy suarez 40 fontért akkor egyértelműen az utóbbi.
viszont ha választhatok hogy cavani jön mondjuk 30-35ért +khedira+callejón távozik, vagy jön suarez negyvenért akkor előbbi.
nem azért mert cavanit tartom jobbnak, hanem mert ezzel khedirától megszabadulnánk, azaz MUSZÁJ lenne venni még embert a kp-ra.
viszont ha választhatok hogy cavani jön mondjuk 30-35ért +khedira+callejón távozik, vagy jön suarez negyvenért akkor előbbi.
nem azért mert cavanit tartom jobbnak, hanem mert ezzel khedirától megszabadulnánk, azaz MUSZÁJ lenne venni még embert a kp-ra.
jövő nyárig van kölcsönben.___Samy___ írta:egyébként sahin most kölcsönben van a dortmundban? a nyáron visszajön?
lehet viszont tényleg van benne potenciál és nagyon fiatal. khediránál meg jobb és még olcsó is lenne.flori írta:az a durva,hogy annyira ki vagyunk éhezve egy ilyen tipusú játékosra,hogy ebbe a srácban is már belelátjuk ezt...
pedig semmi köze nincs a vierahoz..

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
most nem tökmind1 ha odamegy? Itt ugyse számolnak vele.Luigi-K1 írta:-Na,ez még hiányozna!!!Az El Mundo Deportivo című katalán napilap legfrissebb száma arról ír, hogy a Chelseaben játszó Juan Mata Barcelonában köthet ki.![]()
El tudnám képzelni nálunk....
Remélem,nem sikerül nekik leigazolni...Nagyon remélem...
Ott meg Messi, Neymar alap lesz, egy helyért fog harcolni Alexissel, Pedroval, Fabregassal. Szerinted mennyit fog játszani?

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Meg 1 ev kolcson a dortmundnal. 1.5 evre adtukkupak17 írta:ezen már én is filóztam szerintem nem is lenne rossz megoldás...___Samy___ írta:egyébként sahin most kölcsönben van a dortmundban? a nyáron visszajön?
mi van ha ancelotti megpróbálja őt megint beépíteni?
csak jó lenne tudni h neki most h áll a szerződése..
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
-Na,ez még hiányozna!!!Az El Mundo Deportivo című katalán napilap legfrissebb száma arról ír, hogy a Chelseaben játszó Juan Mata Barcelonában köthet ki.

El tudnám képzelni nálunk....
Remélem,nem sikerül nekik leigazolni...Nagyon remélem...

Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valami matekozás megy azzal, hogy a tört évben lesz ez csak érvényes, de nem teljesen értem. De ahogy olvasom 2014-től már ő is a rendes adózással fog adózni.Ez nem ervenyes a jatekosokra is? Mert anno Perez azt mondta, hogy azert hozta egyben Ronaldoekat, mert kovetkezo evtol 25-rol 50 szazalekra emeltek az adokat. Lehetseges, hogy ezt a torvenyt ismet megvaltoztattak? Mert ebben az esetben az uj jatekosok is juliusban erkeznek majd, mint ahogy CR uj szerzodese is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
modric.látszik,hogy meghalna a mesterért.4. ki a negyedik?

az a durva,hogy annyira ki vagyunk éhezve egy ilyen tipusú játékosra,hogy ebbe a srácban is már belelátjuk ezt...éh bőven lehetne hozni 1 Kondogbiát. Fiatal a srác és simán benne van a fejlődés, hogy 1 Viéra koppintás legyen belőle
pedig semmi köze nincs a vierahoz..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2013. június 18., kedd 12:10-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
ezen már én is filóztam szerintem nem is lenne rossz megoldás...___Samy___ írta:egyébként sahin most kölcsönben van a dortmundban? a nyáron visszajön?
csak jó lenne tudni h neki most h áll a szerződése..

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem kellene nekem Cavani, de jobban szeretném Khedirát nem itt látni, mint őt nem itt, és ha jönne, Moratanak is felesleges maradnia, így Khedira+Morata opcióval 1 illetve 2 évre+2*10^7 € és mindenki boldog.kedd, 11:55
A La Gazzetta dello Sport szerint amennyiben a Real Madrid komolyan gondolja Cavani leigazolását, úgy Rafa Benítez örömmel venné, ha játékosokat tudna belevonni a transzferbe. A spanyol szakember Moratát már korábban kinézte magának, valamint az olasz lap szerint Khedirát is örömmel látná csapatában.

Szerk.: Realistahuni megelőzött

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
ModricEl Unico írta:A negyedik is CR

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Habár Suárezre nagyobb esély van, én belemennék Benitez ajánlatába. Ha khedirától megszabadulnánk az mega lenne a megváltás. Cavani pedig jó kis játékos, csak itt alá van becsülve a fórumon, pedig simán jobb mint Higuain, de ennél az idei flegma Benzemanál is.A La Gazzetta dello Sport szerint amennyiben a Real Madrid komolyan gondolja Cavani leigazolását, úgy Rafa Benítez örömmel venné, ha játékosokat tudna belevonni a transzferbe. A spanyol szakember Moratát már korábban kinézte magának, valamint az olasz lap szerint Khedirát is örömmel látná csapatában.
20 milla+Khedira+Morata és teljesen jó lenne.
- ___Samy___
egyébként sahin most kölcsönben van a dortmundban? a nyáron visszajön?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amennyiben Khedirát el tudnánk passzolni ,éh bőven lehetne hozni 1 Kondogbiát. Fiatal a srác és simán benne van a fejlődés, hogy 1 Viéra koppintás legyen belőle
... Viszont, ha ezek az adókkal kapcsolatos hírek igazak akkor Pereznek nagyon is jó gógyija van. Valószínű, hogy CR új szerződésével is erre várnak akkor meg kb minden mással, mert nagyon sok milliókat lehet így megspórolni.

- h3x0r
Ez nem ervenyes a jatekosokra is? Mert anno Perez azt mondta, hogy azert hozta egyben Ronaldoekat, mert kovetkezo evtol 25-rol 50 szazalekra emeltek az adokat. Lehetseges, hogy ezt a torvenyt ismet megvaltoztattak? Mert ebben az esetben az uj jatekosok is juliusban erkeznek majd, mint ahogy CR uj szerzodese is.A Cadena Ser és a Cope szerint már minden megvan Ancelotti szerződésével kapcsolatban, a hivatalos bejelentésre azonban várni kell július 3-ig. A források szerint ugyanis amennyiben még júniusban alá lenne írva a szerződés és hivatalossá válna, akkor 52%-os adó terhelné a fizetését, azonban júliustól csak 24%. A szakember fizetése évi 10 millió euró körül lesz, a 2013-as tört évre pedig nagyjából 5 milliót fog tisztán kapni, ami így csak 6,5 millióba került a klubnak a 10,5 millióval szemben.
-
Ez szép és jó, de most akkor várni fogunk az igazolásokkal is július 3-ig, vagy mi lesz?, nagyon remélem, hogy a háttérbe tényleg dolgoznak mert ha nem akkor szépen lassan lecsúszunk mindenkiről.Realista24 írta:http://madridom.hu/blog/2013/06/18/pere ... a-klubnak/Nagyon úgy fest a dolog,hogy Ancelottit ezen a héten sem tudják bejelenteni, hacsak ki nem pengetik érte a 7,5 millió eurót.
![]()
És írja még a cikk, hogy az is elképzelhető, hogy az így megspórolt pénzt fordítják Carlo leigazolására.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- lucifer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia
Kritizálni lehet a normál határokon belül,én is szoktam,de nem az hogy elküldjük őket a rákba meg hasonló. Azért még is csak egy közösségben vagyunk ahol illik tisztelni az embereket és nem az ólba hogy igy beszéljünk.Abszolút megérdemlik a sportolók a tisztelet és nem azt hogy egy ilyen fórumon lévő ember elhordja őket minden mosléknak attól hogy nem ismeri el.De látom egyedül a fórumon csak engem zavar ez az alpári stílus,na mind1. De részemről befejeztem ehhez a témához való hozzászólást,mert nem veled van a problémám de ha a többieknek pedig mind1 akkor én se foglalkozom vele.Galacticos írta:de nem ezt mondtam.
te betámadtad azzal hogy ő csak a brazilokat ismeri el. én meg erre reagáltam hogy ez nem igaz, mert rajtuk kívül rengeteg névvel jött már az elmúlt években akiknek az ég világon semmi köze nem volt braziliához.
de egyébként miért ne kritizálhatnánk játékosokat?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A negyedik is CR1. Jese
2. Bale
3. Cristiano
4. ki a negyedik?

Szerintem Bale már meg van,ahogyan Suarez is,Carvajal és Casemiro már 100%-os. Továbbá véleményem szerint Higuaínt is eladtuk már az Arsenalnak. Ahogyan Di Mariát is... legalábbis remélem.én nem bánom, hogy holnapután vagy 3-án lesz kinevezve ancelotti, de ha már ennyire biztos, akkor kezdjenek el egyezkedni, hogy kire van szüksége, és kire nincs
nehogy már megvárjuk a hivatalos bejelentést az igazolásokkal, hisz ez csak formaiság, igazolni meg nem lehet egy két nap alatt több játékost

- ___Samy___
én nem bánom, hogy holnapután vagy 3-án lesz kinevezve ancelotti, de ha már ennyire biztos, akkor kezdjenek el egyezkedni, hogy kire van szüksége, és kire nincs
nehogy már megvárjuk a hivatalos bejelentést az igazolásokkal, hisz ez csak formaiság, igazolni meg nem lehet egy két nap alatt több játékost
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
1. Jeseflori írta:még jön bale is és 4 cristiano imádónk lesz.“Az elnök elégedett velem. Remélem, hogy megállapodásra jutunk, és maradhatok a klubnál. Minden vágyam, hogy az első csapatban játszhassak. Kedveltem Ronaldót és Ronaldinhót is, de a kedvencem Cristiano Ronaldo. Szeretném, ha hozzá hasonlítanának. Mindig többet akar” – nyilatkozta Jesé.
2. Bale
3. Cristiano

4. ki a negyedik?