Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 8., vasárnap 18:30

morientes írta:Még igaz is lenne ha ő dönte el 100%-ban kit igazoljon le.De nem ugy tunik mintha ez lenne a trend.
Az hogy nem all a sarkara,azon lehet vitazni.De majd biztos jon valaki aki skkora ubercsaszi lesz,hogy minimum ket kupat hoz minden evben,csilivilifocival.Ami mindig,mindenkor mindenkinek tetszik.Aztan majd folebredtek.
Meg jo hogy nem o donti el 100%-ban hogy kit igazolunk, nem o a klub egy szemelyben. De ezt a kort mar lefutottuk, nyilvan nem fogunk ebben egyeterteni... Ugyhogy hagyjuk is, mert en amugy sem errol beszeltem. Viszont ami rendelkezesere allt keret a szezon elejen, az minimum hasznalhato volt. (errol is volt mar szo a napokban.) Abbol mostanra csinalt egy hasznalhatatlan szart. Ez pedig CSAK az o hibaja, itt lehet terelni akarkire, de felesleges. O az edzo.

Ugylatszik amugy hogy le kell irnom ezt is: En egy szoval nem mondtam soha hogy kuldjuk el Ancelottit, vagy hogy hoznek helyette mast. Nem. De azert hagy irjak mar rola kritikat anelkul, hogy egybol ezt felteteleznetek... Multkor egyebkent leirta egy Milanos kollega itt a velemenyet hogy milyen parhuzamot vel felfedezni a mostani problemak es az o akkori problemaik kozott. Hat eleg beszedes, de persze nem reagalt ra senki sem. Nyilvan akkor is azert kovette el Carlo hajszalra ugyanezeket a hulye hibakat mert Perezek nem hagytak hogy kenyere kedvere igazoljon.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 8., vasárnap 18:16

sonic írta:
morientes írta:Abból dolgozik ami van,a csapat eleje rakás szar most úgy ahogy van,Kroos kész,ami nem csoda,most erre telik....
En meg azt mondom, hogy abbol dolgozik amit maganak fozott. Mert arrol hogy nincs hasznalhato opcio a padon, Kroos hullafaradt es a BBC szar, elsosorban o tehet.
Még igaz is lenne ha ő dönte el 100%-ban kit igazoljon le.De nem ugy tunik mintha ez lenne a trend.
Az hogy nem all a sarkara,azon lehet vitazni.De majd biztos jon valaki aki skkora ubercsaszi lesz,hogy minimum ket kupat hoz minden evben,csilivilifocival.Ami mindig,mindenkor mindenkinek tetszik.Aztan majd folebredtek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 8., vasárnap 17:59

Most abban érzem a hibát, hogy jelenleg túl egysíkú a csapatunk, nem tudunk változtatni a játékon, amikor nagy szükség lenne rá, hátrányban is ugyanaz a monoton darálás ment, semmi dinamika...
Ugye a cseréink nem tudnak lendíteni a csapaton, ezt bizonyos szintig Carlo nyakába varrom, persze a sérülések sem segítik.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én úgy gondolkoznék ha nincs megfelelő játékos a padon, akkor valakit kiszednék a kezdőből. Szóval inkább picit gyengébb kezdővel álljunk ki, de legyen 1 arc, aki tud lendíteni a csapat játékán, ha ég a ház, hogy pont ebből a fent említett monoton játékból ki tudjunk törni.
Pl. Arbeloa a kezdőbe, Carvajal meg jöhetett volna a 60. környékén.
Vagy mondjuk Bale pad, Jesé kezdőbe, eleve a walesi mér hetek óta megérdemelné, hogy padra kerüljön, szóval ez lélektanilag is fontos volna, hogyha látja, hogy lerakják a padra, akkor talán sokkal jobban odatenné magát.
De akár Marcelo helyett is egy Nacho a kezdőbe és akkor Marci hozza a lendületet a másodikban...
Lehet nem válna be, de én most valami ilyesmivel próbálkoztam volna. :hmmm:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 8., vasárnap 17:44

morientes írta:Abból dolgozik ami van,a csapat eleje rakás szar most úgy ahogy van,Kroos kész,ami nem csoda,most erre telik....
En meg azt mondom, hogy abbol dolgozik amit maganak fozott. Mert arrol hogy nincs hasznalhato opcio a padon, Kroos hullafaradt es a BBC szar, elsosorban o tehet.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 8., vasárnap 15:34

ziro4vr írta:Házi feladat: német kupadöntő, tavaly. Nézd végig.
Mit nézzek rajta? Ott is volt mellette egy Lahm, aki jóval nagyobb stabilitást nyújt, mint Illarra...

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 8., vasárnap 15:33

morientes írta:ez foci,nem papírgyűjtés a kiscsoportban...
Mekkora. :lol: :lol: :lol: Amúgy +1 a kommentre.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 8., vasárnap 15:28

na akkor holnapra az a +2 sima -1. ez a clasicó utánra -4. buktuk a bajnokságot de ezt már lehetett tudni a villarreal ellen. a játékunk semmilyen szinten sem javult. nem lehet miben bízni egyedül ahoyg mondtam modricban hoyg helyreteszi a játékát a csapatnak de ő már csak a BL-ben tud segíteni a liga offos. 
Össze-vissza beszélsz mint egy sebesült német katona...
Ha nem nyer semmit az idén a csapat akkor mi van?Nem dől össze a világ...ez foci,nem papírgyűjtés a kiscsoportban...nem jöhet mindig minden össze.Majd jön a következő szezon,aztán majd máshogy lesz.Persze még az ideinek sincs vége,12 meccs a ligában,meg ott a BL Savazod az okaszt,de ha Mou tartana itt most,egész más véleményed lenne,akkor persze mindenki hibás volna csak ő nem.(Utolsó szezonjában védted mint sztálingrádot az oroszok,pedi kurvára nem érdemelte meg,akkor persze mindenki hibás volt csak ő nem)
Talán nem tud motiválni úgy ahogy kellene,ez amit fel tudok róni neki,meg azt,hogy talán nem áll a sarkára úgy,ahogy a vezetőséggel szemben kellene,(pedig a BL cín feljogosítaná erre),de egyébként nem végez rossz munkát.Nincs a padon minőségi futballista,akivel változtatni tudna,ha az alap gyenge vagy hiányos.Ez persze részben az ő sara,de ekkora felelőssége van ebben a vezetőségnek is.
Abból dolgozik ami van,a csapat eleje rakás szar most úgy ahogy van,Kroos kész,ami nem csoda,most erre telik....át kell értékelni a koncepciot,ha idén nem jön össze,majd jövőre.De mondom,nem ment el semmi még.Nyugtával dicsérjük a napot,azt mondom.
Az egyedüli az a temetkezési vállalkozó ferling,azt lecserélhetné,szem.szerint engem lehoz :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 8., vasárnap 14:54

most nemazért, de Modric nélkül is a legjobbunk volt, amíg ki nem fulladt...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 8., vasárnap 14:53

cart írta:Kroos soha nem volt az a játékos, aki egyedül irányítani tudná a középpályát. A Bayernben ott volt mellette Schweinsteiger, itt meg Modric. Ha ilyen emberek nélkül marad, akkor egyből kijönnek a hiányosságai.
Házi feladat: német kupadöntő, tavaly. Nézd végig.
Nem illik.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 8., vasárnap 14:07

Kroos soha nem volt az a játékos, aki egyedül irányítani tudná a középpályát. A Bayernben ott volt mellette Schweinsteiger, itt meg Modric. Ha ilyen emberek nélkül marad, akkor egyből kijönnek a hiányosságai.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 8., vasárnap 14:02

pavel írta: Iscoban is meg van minden, tegnap xar napja volt, mint Kroosnak.
Viszont krossnak mostanában csak szar napjai vannak, és nem túl higgadt. A kp modric halála után csak Iscoról szólt aztán annyih. Elöl meg volt egy szál benzemánk aki ér valamit. erről szól a sztori január óta.

James kb mikor fog játszani?

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 8., vasárnap 13:56

primrose írta:Tegnap Benzema elég sok párharcot elveszített, de legalább megpróbálta 1 v. 1-ben megoldani, CR. csak a labda körül ugrált, vagy önző módon előtte távolról.
CR-nek volt két nagyon jó megindulása, amikor háttal volt a védőnek és úgy vette át, hogy rá is vert már két métert. Csak annyira impotens elől a csapat mozgás, hogy nem volt kit játékba hozni. Ha más indul meg, akkor sincs kit játékba hozni, tehát ezzel nem Cét akarom védeni, de szerintem ő volt a legkevésbé szar tegnap a BBC-ből(persze ez nem nagy érdem).

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 8., vasárnap 13:50

primrose írta:Nem tudom ki hagyta neki ezt az izomnövelést, de óriási baklövés volt.
Nem ő az első, és szerintem az utolsó sem, akivel ez itt megtörtént. Sajnos.
Merci Zizou!

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. március 8., vasárnap 13:44

+1! Ez így van, ami eddig az előnye volt, vagy amihez eddig nagyon értett, mindent elfelejtett, vagy nem is tudom. De a párharcait nem nyeri meg, futni már nem fut úgy, ahogyan tavaly és azelőtt. Kész csőd lett az emberünk.
Nem tudom ki hagyta neki ezt az izomnövelést, de óriási baklövés volt.
But he is a good boy...

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 8., vasárnap 13:39

primrose írta: Bale pedig alibizett, mint az elmúlt hetekben mindig. Nagyon belassult az emberünk, a nyári izomnövelés nem vált az előnyére, ritkán tolja már meg 1 v. 1-ben és általában akkor is megakasztják.
+1! Ez így van, ami eddig az előnye volt, vagy amihez eddig nagyon értett, mindent elfelejtett, vagy nem is tudom. De a párharcait nem nyeri meg, futni már nem fut úgy, ahogyan tavaly és azelőtt. Kész csőd lett az emberünk.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. március 8., vasárnap 13:34

Tegnap Benzema elég sok párharcot elveszített, de legalább megpróbálta 1 v. 1-ben megoldani, CR. csak a labda körül ugrált, vagy önző módon előtte távolról. Bale pedig alibizett, mint az elmúlt hetekben mindig. Nagyon belassult az emberünk, a nyári izomnövelés nem vált az előnyére, ritkán tolja már meg 1 v. 1-ben és általában akkor is megakasztják. Benzemanak tegnap is voltak fifikás megoldásai, és a passzai nagy része sem alibi volt. Balenek még néha a labdakezelés is gondot okoz, ami Benznél tegnap sem volt baj. Nem mondom, hogy ez olyan húú de szuper dolog, de sajnálatos, hogy már ilyen dolgokat kell kiemelni, valamint az is észrevehető volt, hogy Chica legelső labdaérintése egy rossz labdakezelés volt és ugyebár ezekkel is értékes másodpercek mennek, ha nem folyamatos a játék.
De igen, én is aláírom, a BBC most gyenge.
Aki gyenge az még Illarra, borzasztó az emberünk, semmi hasznosat nem csinál, mint aki pályán sem lenne. És ő került 40 millióba... anno Beckham 35 volt, hihetetlen milyen világot élünk. :) Ami probléma, hogy a cseréje, Lucas Silva még nála is gyengébb. :D Annyira erőtlen és semmilyen az emberünk... vártunk rá, hogy hátha, de ideje lenne beismerni, hogy a Real Madrid magas neki.
Benzemának nincs cseréje, Chicarito lehet, hogy nincs játékban, de az se véletlen, hogy a MU-nak sem kellett.
Jesetől túl sokat vártok, szegény lufija nagyon fel lett itt anno fújva, pedig abszolút középszer az emberünk, ha a csapat nehéz helyzetben van, akkor nem ő fog lendíteni rajtunk.
But he is a good boy...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 13:32

ateeemadrid írta:
Plusz a lélektelen, beleszar.s foci. Semmi alázat nincs ezekben az emberekben.
Én egyébként ezt annyira nem vettem észre a csapaton. Mindegyiknek nagy a pofája, ez tény, de azért ha kell küzdenek, tegnap sem láttam azt a 2. félidőben, hogy belenyugodna a csapat a vereségbe.
Az lenne még csak a szép, ha égne a ház és ők még locsolnák benzinnel is...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 8., vasárnap 13:29

Plusz a lélektelen, beleszar.s foci. Semmi alázat nincs ezekben az emberekben.
Én egyébként ezt annyira nem vettem észre a csapaton. Mindegyiknek nagy a pofája, ez tény, de azért ha kell küzdenek, tegnap sem láttam azt a 2. félidőben, hogy belenyugodna a csapat a vereségbe.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 13:25

Nem fogják elküldeni, kiáll mellette a keret nagyja is szerintem, illetve nem hiszem, hogy okos döntés lenne nem megadni neki az esélyt hosszabb távon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. március 8., vasárnap 13:17

szerintem tegnap nem Benzemával volt gond. Inkább C, Bale, Illara. Plusz a lélektelen, beleszar.s foci. Semmi alázat nincs ezekben az emberekben. Illetve Illarrában van, de ő meg szimplán falábú. Iscoban is meg van minden, tegnap xar napja volt, mint Kroosnak. Szegény Pepe is egyet hibázott már elég régóta, gól lett belőle. Ancelotti kivételesen jól cserélt, bár elég sokszor csak a tanácstalanságot láttam rajta... :-( Nos én Carlo papát tegnap elengedtem, én úgy érzem ő itt már csak szerencsével fog bármit is elérni... :/
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Vissza: