2... volt a rossz.miro írta:Tegnap hány jó passza volt? Egyet számoltam,de lehet tévedek,bár nem gondolom hogy sokat.

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 16., hétfő 16:35
2... volt a rossz.miro írta:Tegnap hány jó passza volt? Egyet számoltam,de lehet tévedek,bár nem gondolom hogy sokat.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 16., hétfő 15:35
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. március 9., hétfő 13:05
Nyilván képletesen értette, nem értem miért olyan nehéz felfogni.Remy írta:Írj levelet Pereznek, hogy te vagy a tökéletes láncszem. Most az ilyen "én is megcsinálnám" gondolatokra mit lehet írni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 14:09
Védheted, haszontalanul. Lett volna ideje levenni, kávézni, vacsorázni és passzolni Cének, lövőcselt csinálni, bármire. De megoldotta, ahogy múlthéten is.10/10x be kell lőni vagy tökéletesen megoldani.
Elég, ha röhögsz, bőven megteszi.Írj levelet Pereznek, hogy te vagy a tökéletes láncszem. Most az ilyen "én is megcsinálnám" gondolatokra mit lehet írni?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 8., vasárnap 14:06
Írj levelet Pereznek, hogy te vagy a tökéletes láncszem. Most az ilyen "én is megcsinálnám" gondolatokra mit lehet írni?Realista24 írta:Egy üres kaput még én is eltalálnék, úgy hogy már 31 éve nem léptem pályára a Realban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 11:59
Nem, az sincs elfogadva, de a múltkor üres kapura bas.ta el, most meg Cé várta üresen a labdát, fel sem néz, pedig lett volna rá ideje.Szóval, aki csendben szar, az el van fogadva. Aki pedig hangosan szar, az szarozva van... a csapat szempontjából nem kurvára mindegy?![]()
Egy üres kaput még én is eltalálnék, úgy hogy már 31 éve nem léptem pályára a Realban.Amúgy meg iszonyú gáz, hogy azoktól várjátok a megváltást,
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. március 8., vasárnap 11:47
Én a helyedben nem nevetnék, mert igazából csak Neked nem esik le, hogy mit akar írni Kerlon.Látom valakinek leesett..
De nem baj Kerlon.![]()
Abszolút nem. Szerintem így sem annyira kóser a csapategység, de még lázadjon is a kis pelyhes seggű, a mutatott semmi teljesítményére.Szóval, aki csendben szar, az el van fogadva. Aki pedig hangosan szar, az szarozva van... a csapat szempontjából nem kurvára mindegy?![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 10:58
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 8., vasárnap 10:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 10:52
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 8., vasárnap 10:51
Látom valakinek leesett..Remy írta:Szóval, aki csendben szar, az el van fogadva. Aki pedig hangosan szar, az szarozva van... a csapat szempontjából nem kurvára mindegy?![]()
Akkor? Valószínűleg Dzseszé nem azért sírt mert nélkülözhetetlennek érzi magát,(csak így lett fölnagyítva)hanem pontosan az elbaszott cserék miatt.Ancelotti csere szokásaiba meg már nem érdemes belemenni, mert mindenki tudja, hogy elbaszta az ősz folyamán a dolgot
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 10:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 8., vasárnap 10:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 10:43
miro, miro... azt nem írtam, hogy lehet szar, sőt nem is lehet, de soha az életben nem jártatta a pofáját úgy, mint Jesé, aki a semmire úgy tesz, mintha nélkülözhetetlen lenne.miro írta:Ja nem,akkor lehet szar.Kerlon írta: miért Benzema pofázik a nulla teljesítményére?
jézusom.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 8., vasárnap 10:42
Pedig az ertekeld a legutobbi meccset topikban Jese alig lett megemlitve, leginkabb a BBC van cseszegetve.Csabi írta:azért nehogy már minden az ő nyakába legyen varrva. most ő az új kiszemelt, akit lehet szarozni minden mozzanat után. a benzema topikban nem látom a linkeket, pedig oda is való lenne. kettő minimum.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 8., vasárnap 10:39
Ja nem,akkor lehet szar.Kerlon írta:miért Benzema pofázik a nulla teljesítményére?Csabi írta:ebben egyáltalán nem volt hibás, jó hogy megpróbálta abban a szekundumban, azért nehogy már minden az ő nyakába legyen varrva. most ő az új kiszemelt, akit lehet szarozni minden mozzanat után. a benzema topikban nem látom a linkeket, pedig oda is való lenne. kettő minimum.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 10:37
miért Benzema pofázik a nulla teljesítményére?Csabi írta:ebben egyáltalán nem volt hibás, jó hogy megpróbálta abban a szekundumban, azért nehogy már minden az ő nyakába legyen varrva. most ő az új kiszemelt, akit lehet szarozni minden mozzanat után. a benzema topikban nem látom a linkeket, pedig oda is való lenne. kettő minimum.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 8., vasárnap 10:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 8., vasárnap 10:15
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 8., vasárnap 10:09
Kb ugyanazt, mint itt, csak most nem jött be.. :Đh3x0r írta:Jese itt mit gondolt?
A ket vedo egymastol fel meterre, tenyleg azt gondolta, hogy majd atlovi kozottuk?Kozben CR meg uresen.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem