nem láttam az arcot, kilőtt a stream 92.percben.Csabi írta:![]()
![]()
kemény volt a fütty. nagyon kemény. cé arcán minden rajta volt.
vmi screenshot nincs?

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 10., kedd 22:38
nem láttam az arcot, kilőtt a stream 92.percben.Csabi írta:![]()
![]()
kemény volt a fütty. nagyon kemény. cé arcán minden rajta volt.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 10., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 10., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 9., hétfő 12:14
Nem feltételeztem semmit.De én sem tettem mást,minthogy leírtam a véleményem ahogy te.Nem egyezik?Na b+...hát ilyen vanDe azert hagy irjak mar rola kritikat anelkul, hogy egybol ezt felteteleznetek...
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 8., vasárnap 18:30
Meg jo hogy nem o donti el 100%-ban hogy kit igazolunk, nem o a klub egy szemelyben. De ezt a kort mar lefutottuk, nyilvan nem fogunk ebben egyeterteni... Ugyhogy hagyjuk is, mert en amugy sem errol beszeltem. Viszont ami rendelkezesere allt keret a szezon elejen, az minimum hasznalhato volt. (errol is volt mar szo a napokban.) Abbol mostanra csinalt egy hasznalhatatlan szart. Ez pedig CSAK az o hibaja, itt lehet terelni akarkire, de felesleges. O az edzo.morientes írta:Még igaz is lenne ha ő dönte el 100%-ban kit igazoljon le.De nem ugy tunik mintha ez lenne a trend.
Az hogy nem all a sarkara,azon lehet vitazni.De majd biztos jon valaki aki skkora ubercsaszi lesz,hogy minimum ket kupat hoz minden evben,csilivilifocival.Ami mindig,mindenkor mindenkinek tetszik.Aztan majd folebredtek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 8., vasárnap 18:16
Még igaz is lenne ha ő dönte el 100%-ban kit igazoljon le.De nem ugy tunik mintha ez lenne a trend.sonic írta:En meg azt mondom, hogy abbol dolgozik amit maganak fozott. Mert arrol hogy nincs hasznalhato opcio a padon, Kroos hullafaradt es a BBC szar, elsosorban o tehet.morientes írta:Abból dolgozik ami van,a csapat eleje rakás szar most úgy ahogy van,Kroos kész,ami nem csoda,most erre telik....
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 8., vasárnap 17:59
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 8., vasárnap 17:44
En meg azt mondom, hogy abbol dolgozik amit maganak fozott. Mert arrol hogy nincs hasznalhato opcio a padon, Kroos hullafaradt es a BBC szar, elsosorban o tehet.morientes írta:Abból dolgozik ami van,a csapat eleje rakás szar most úgy ahogy van,Kroos kész,ami nem csoda,most erre telik....
HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 8., vasárnap 15:34
Mit nézzek rajta? Ott is volt mellette egy Lahm, aki jóval nagyobb stabilitást nyújt, mint Illarra...ziro4vr írta:Házi feladat: német kupadöntő, tavaly. Nézd végig.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 8., vasárnap 15:33
Mekkora.morientes írta:ez foci,nem papírgyűjtés a kiscsoportban...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 8., vasárnap 15:28
Össze-vissza beszélsz mint egy sebesült német katona...na akkor holnapra az a +2 sima -1. ez a clasicó utánra -4. buktuk a bajnokságot de ezt már lehetett tudni a villarreal ellen. a játékunk semmilyen szinten sem javult. nem lehet miben bízni egyedül ahoyg mondtam modricban hoyg helyreteszi a játékát a csapatnak de ő már csak a BL-ben tud segíteni a liga offos.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 8., vasárnap 14:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 8., vasárnap 14:53
Házi feladat: német kupadöntő, tavaly. Nézd végig.cart írta:Kroos soha nem volt az a játékos, aki egyedül irányítani tudná a középpályát. A Bayernben ott volt mellette Schweinsteiger, itt meg Modric. Ha ilyen emberek nélkül marad, akkor egyből kijönnek a hiányosságai.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 8., vasárnap 14:07
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 8., vasárnap 14:02
Viszont krossnak mostanában csak szar napjai vannak, és nem túl higgadt. A kp modric halála után csak Iscoról szólt aztán annyih. Elöl meg volt egy szál benzemánk aki ér valamit. erről szól a sztori január óta.pavel írta: Iscoban is meg van minden, tegnap xar napja volt, mint Kroosnak.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 8., vasárnap 13:56
CR-nek volt két nagyon jó megindulása, amikor háttal volt a védőnek és úgy vette át, hogy rá is vert már két métert. Csak annyira impotens elől a csapat mozgás, hogy nem volt kit játékba hozni. Ha más indul meg, akkor sincs kit játékba hozni, tehát ezzel nem Cét akarom védeni, de szerintem ő volt a legkevésbé szar tegnap a BBC-ből(persze ez nem nagy érdem).primrose írta:Tegnap Benzema elég sok párharcot elveszített, de legalább megpróbálta 1 v. 1-ben megoldani, CR. csak a labda körül ugrált, vagy önző módon előtte távolról.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 8., vasárnap 13:50
Nem ő az első, és szerintem az utolsó sem, akivel ez itt megtörtént. Sajnos.primrose írta:Nem tudom ki hagyta neki ezt az izomnövelést, de óriási baklövés volt.
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. március 8., vasárnap 13:44
Nem tudom ki hagyta neki ezt az izomnövelést, de óriási baklövés volt.+1! Ez így van, ami eddig az előnye volt, vagy amihez eddig nagyon értett, mindent elfelejtett, vagy nem is tudom. De a párharcait nem nyeri meg, futni már nem fut úgy, ahogyan tavaly és azelőtt. Kész csőd lett az emberünk.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 8., vasárnap 13:39
+1! Ez így van, ami eddig az előnye volt, vagy amihez eddig nagyon értett, mindent elfelejtett, vagy nem is tudom. De a párharcait nem nyeri meg, futni már nem fut úgy, ahogyan tavaly és azelőtt. Kész csőd lett az emberünk.primrose írta: Bale pedig alibizett, mint az elmúlt hetekben mindig. Nagyon belassult az emberünk, a nyári izomnövelés nem vált az előnyére, ritkán tolja már meg 1 v. 1-ben és általában akkor is megakasztják.
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. március 8., vasárnap 13:34
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem