Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!captain obvious.hamesz írta:Banshee: Szerintem az évadzáróban Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valakitől búcsút veszünk. Nem fogja mindenki túlélni a csapatból

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 9., hétfő 8:30
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!captain obvious.hamesz írta:Banshee: Szerintem az évadzáróban Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valakitől búcsút veszünk. Nem fogja mindenki túlélni a csapatból
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 9., hétfő 2:23
Fear not. Az 5. evad jo lesz.Sierra írta:Azt kell mondjam, hogy megértem mire gondolt Peeetör kolléga (már ha arra gondolt amire én), amikor említette, hogy nem tetszett az irány, amibe elmozdult a sorozat. Így az évad végére én is ezt éreztem picit.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 9., hétfő 1:23
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 9., hétfő 1:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 9., hétfő 0:01
Most ez komoly, hogy az elso reszben egy kib.szott trollal randizik?Boky írta:man seeking woman
rohadt furcsa sorozat, máshogy nem is tudnám jellemezni![]()
a junkien nagyon magasztalták, úgyhogy megpróbáltam, az eleje nekem nagyon nem jött be, ilyen elvont, beteg humort nem gyakran látni.
jay baruchelt dobja a nője és megpróbál újra becsajozni, 1 rész 1 csajozási próbálkozás, elképesztően szürreális szituációkkal.eric andré a bbf, ők ketten elég jól hozzák a figuráikat.
egyre jobban megtetszett, mostanra már várom azt a heti 20 percet, érdemes becsekkolni, ha valaki egy heti 20 perces comedyt keres éppen.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 8., vasárnap 23:45
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 8., vasárnap 22:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 8., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 8., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 8., vasárnap 13:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 12:53
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem akkor vágta meg a kezét, amikor eltette őket láb alól... aztán lehet tényleg nem rossz akaró és csak beetetnekRealista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az én majd megszüntetem a fájdalmad szövegnél, azt hittem, hogy végleg elaltatja a gyereket. A két vízbe fulladt kölökkel mi történhetett?Kerlon írta:Kurva nagy ez az i forgive uSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a rész amúgy valamivel tényleg jobb volt, de ettől az Egbert-Lagertha kúrástól rákot fogok kapni annyira borzalmas... Auslaugéknál remélem a vándor jól szétcsesz mindent, hogy Ragnart felhúzza és akcióba léphessen
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 12:51
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az én majd megszüntetem a fájdalmad szövegnél, azt hittem, hogy végleg elaltatja a gyereket. A két vízbe fulladt kölökkel mi történhetett?Kerlon írta:Kurva nagy ez az i forgive uSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a rész amúgy valamivel tényleg jobb volt, de ettől az Egbert-Lagertha kúrástól rákot fogok kapni annyira borzalmas... Auslaugéknál remélem a vándor jól szétcsesz mindent, hogy Ragnart felhúzza és akcióba léphessen
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 8., vasárnap 12:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 12:03
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 8., vasárnap 11:41
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem eddig igen gyenge az évad. főleg ha az első kettőhöz hasonlítom.Realista24 írta:Vikings
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Még mindig nem az igazi, de már pontszámokkal jobb volt, mint az előző rész. Többet nem írok, magamban nem akarok beszélgetni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 9:02
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 8., vasárnap 1:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 23:27
Perszenmate írta:Nem hülyézlek le, simán tetszhet... csak én mást vártam
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 7., szombat 23:09
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem