RealRaúl77 írta:
Iker
Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo
James, Kroos, Modric, Isco
Benz, CR
a többiek pedig: Navas, Arbeloa, Coentrao, Varane, Nacho, Khedira, Illarramendi, Lucas Silva, Jesé, Chicarito..
Az egy ilyen, amit látok, mondjuk Pogba/Veratti, vagy valaki hasonló közkívánt személy, mely kiszoríthatja és padra teheti Jamest, ezzel erősödne mind a kezdő, mind a pad is.
Na ezen felül, hogy erősítenétek úgy, hogy ne a padra igazoljunk? Kit hoznánk, kit tennénk helyette padra.
Az szerintem világos, hogy a cseresorban kell, és lesznek változások a jósolható nagyjából 4-5 távozó miatt. A kp és a támadó cserék szerintem már jelenleg nem a legmegfelelőbbek, és akkor még ezek közül is távozni fognak néhányan. Kelleni fog az ember a keretbe, hogy mély és minőségi keretünk legyen. Csak azt nem értem, hogy oldanátok meg, akik szerint padra igazolni hülyeség?
.
Az egyertelmu, h fel kell razni a csapatot uj igazolasokkal...kezdo szintuekkel, joly jokerekkel, csere emberekkel.
Carlot meghagynam meg egy evig, remelhetoleg tanulni fog az idei hibaibol fuggetlenul attol, h milyen lesz az ev vege.
Most csak a kp-t es a tamado szekciot vazolom le.
Ha CR-t kiveszed mint tuti kezdot(biztos megfog tudni ujulni,bar ot is le lehet tenni egyszer-egyszer a padra,foleg ha lesz terdproblemai),akkor lesz 5 helyre 6kezdo szintu jatekos(Isco,Reus,Pogba,Kroos,Modric,Benzema) 2 jolly joker(James,Cserisev) es kiegeszito emberek(Lucas, Casemiro, Asensio v Odegaard) legyen az 4-4-2 vagy 4-3-1-2 stb. elegnek kell lennie. Egy esetleges seruleshullamra jobban mar nem tudsz felkeszulni, hacsak nem kezdesz vmit az orvosi stabbal.
A 6 alap kezdot lehetne rotalni, mindig egy pihen....a 2 jolly jokert jatekban tartani(elsodleges cserek), a perem embereket rotalva betenni fel orakra egyet egy megnyert meccsen(vagy jatek kepetol fuggoen).
En Casemirot is megtartanam, mert o inkabb egy brusztolos jatekos es kell aki harcolna...sot tobbet jatszatnam mint Lucast aki inkabb olyan Kroos-Modric fele jatekos gyengebb kivitelben.Nincs aki birkozzon a kp-n.... de Pogbat is szoktatnam ilyen szerepre is.
Jovore erkezok:Pogba,Lucas v Reus,Gea,Casemiro,Asensio(Castilla),Cserisev,Danilo, vki Coentrao helyere......ez 22 nev es ha hozza vesszuk Asensiot v Odegaardot akkor 23.
tavozok:Iker,Illara,Bale,Jese,Csicsarito,Coentrao,Arbeola,Khedira