Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 8., vasárnap 10:32

Márcsak a puszta jelenléte is sokat fog dobni, senki sem várja tőle,hogy godmodeban tér vissza, de abban biztos vagyok,hogy egy gyenge modriccal is előrébb leszünk mint az Illara/Khedria/lucas Silva trióval. Ramos jelenléte is nagyon hiányzik, nincs aki segberugdossa őket.

De jelenleg a támadószekcval van a legnagyobb baj, azt kell megoldani.Szerintem meg is oldjuk a Classicora.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 8., vasárnap 10:31

Azért egy jó formában lévő Modric az egész csapatra hatással lenne. Masszívabb lenne a kp, Kroosra egy kicsivel kevesebb feladat hárulna. Plusz Modric is simán átmegy 1-2-3 játékoson, mint Isco és jobb labdákat is ad, mint Illarra vagy Lucas. Persze a többi játékosnak is össze kell szednie magát, leginkább a BBC-nek, de szerintem Modric sokat fog javítani a játékon.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. március 8., vasárnap 10:30

miro írta:Mindenki Modricozik,de szerintem itt sok minden nem fog változni akkor sem ha visszajön..

Én is így gondolom. Amíg a BBC nem képes egy csellel egy védőt kivenni a játékból, és tempóelőnyt szerezni, addig a keményebb meccseket nem nyerjük meg. Nem a kp-val van itt a fő probléma, hanem a támadókkal és a motivációval. Na meg azzal, hogy Ancelotti nem készül fel rendesen az egyes ellenfelekből. Nincs olyan elem a játékban, amivel az ellenfél gyengeségeit büntetjük. Csak kivisszük a nagy arcot a pályára és annyi.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 8., vasárnap 10:28

jobb, valamiben hinni, mint csak úgy feladni a szerba az egészet.

(spoiler alert: nem fog megváltozni sok minden)

ancelotti nem látja a hibákat, kb a mezei fórumozó után 1 hónappal vette észre, hogy rossz a támadójátékunk. kitudja meddig tart neki, ameddig belátja, hogy sok az ívelgetés. a szezon már rég elment addigra.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 8., vasárnap 10:25

Mindenki Modricozik,de szerintem itt sok minden nem fog változni akkor sem ha visszajön..
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 8., vasárnap 9:52

Egy szar crel is hozták a meccseket. Itt az a gond hogy mind a két szélső támadó ratyi. Amúgy én benzemát nem tartom rossznak. Minden meccsen vannak jó megmozdulásai. A mai meccsen az volt a legnagyobb gond hogy egyszerűen nem volt kinek adni a labdát, a támadók túlságosan is elől voltak a kp sor pedig túlságosan hátul. ahova meg pont lehetett volna passzolni csak bilbao játékos volt. Egyedül az egyéni megoldásokra lehetett számítani, amit Isco, és marci ki is használt. Isco szokásosan alázott mindenkit, csak az volt a gond hogy kb a 80%a el is halt a pontatlan passzai miatt. Kár. Nah majd felhívom perezt hogy leszek a real edzője aztán majd olyan keret lesz ott hogy összehugyozzák magukat.

Higuaint egyből hoznám vissza, mint a régi szép időkben.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 9:51

BBeno írta:tömő. aztán elkattan pár játékos, jönnek a sárgák, netán pirosak. természetesen josé lesz érte a felelős. ott már a többségnek leesik hogy akkor marad a BL.
Húzd már le magad :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. március 8., vasárnap 9:51

Mike írta:az a baj tudod, hogy az Atletico ellen is ezt mondtuk. Aztán a favágó, antifutballt játszó matracosok úgy cicáztak velünk ahogy akartak. Érted, az Atletico... Akkor mi lesz a Barca ellen akik alapból is játsszák a focit?
igazad van.
de én reménykedem benne hogy addigra összekapják magukat.
mondjuk azzal hogy ők játsszák a focit és nem a másikét akarják megölni abból még jól is kijöhetünk. vagyis hát nekünk szerintem jobban kedvez mint az amit az atletico játszik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 8., vasárnap 9:49

tömő. aztán elkattan pár játékos, jönnek a sárgák, netán pirosak. természetesen josé lesz érte a felelős. ott már a többségnek leesik hogy akkor marad a BL.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 8., vasárnap 9:47

Galacticos írta:szerintem meg hülyeség leírni a csapatot a barca ellen.
az egy másik meccs lesz, hány és hány olyan meccs volt hogy kurva jó formába mentünk neki és simán nyert a barca..
az más meccs lesz, teljesen más.
az a baj tudod, hogy az Atletico ellen is ezt mondtuk. Aztán a favágó, antifutballt játszó matracosok úgy cicáztak velünk ahogy akartak. Érted, az Atletico... Akkor mi lesz a Barca ellen akik alapból is játsszák a focit?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 8., vasárnap 9:38

Carlo egyébként most megmondta a frankót, itt most nem csak a hiányzókról van szó, a bbc-vel van gond onnan is főleg Cé-vel...Ha neki nem megy az kihat az egész támadójátékunkra.Keveset mozog, nem úgy helyezkedik ahogy szokott, kivonja magát a játékból az 1 érintős visszapasszokkal, nem vállal kockázatot semmikor, max ha szélen megtolja.Ha ludast kell keresni a rossz formára nálam ő lenne az, Bale bár még mindig fos minimálisan feljavult és eddig is hoztuk a meccseket a szar Bale-l is.De CR túl nagyot zuhant, szerintem kell egy gólcsapot megnyitó meccs és akkor helyrerázódik a csapat.Mindenesetre a hiányzók minél hamarabbi visszatérése nagyon fontos, ezt egy topcsapat sem bírná el ,hogy a csapat minden részéből kb kiesik egy alapember ugye Ramos aki nem mellesleg a csk is(ok papiron Casillasnal a karszalag de mind tudjuk,hogy itt már 2-3 éve Ramos a csk) Modric,aki a csapat agya volt kb és akkor James(bár nem a bbc része te inkább a támadók közé venném) akit sokan leírtak,aztán a hiányzásával kiderült ,hogy igenis fontos láncszem volt.

Egyébként úgy vagyok vele,hogy olvasva a fórumot már jó ideje, a többség rohadtul megérdemelne egy hatalmas égést tavaszra, de olyan igazit amitől az iskolában/munkahelyen kikacagják őket, nem azért mert leírják a hibákat, látjuk mind de ez a sírás ami megy ez borzalom, sokan alig várják,hogy bukjon a csapat,hogy beírhassák,hogy ők megmondták Ancelotti menjen stb. El nem tudom képzelni,hogy mi lenne veletek ha nem Real szurkolók lennétek,idegösszeroppanást kapna sok ember, -1 pontnál elment a bajnokság hát meghalok... De a legszebb,hogy a többség ezt tavaly is eljátszotta, aztán az egész évi sírás mintha meg se történt volna,mind1 remélem idén is így lesz :D

A támadófocinkal van baj nem a védelemmel,az meg orvosolható,mert láttuk tavaly milyen támadófocink van, összeszedik magukat a srácok én ettől nem félek. Modric-Ramos duó sokat fog dobni a csapaton, akármilyen formában térnek vissza.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. március 8., vasárnap 9:17

szerintem meg hülyeség leírni a csapatot a barca ellen.
az egy másik meccs lesz, hány és hány olyan meccs volt hogy kurva jó formába mentünk neki és simán nyert a barca..
az más meccs lesz, teljesen más.

amúgy meg én annyira nem írnám le a csapatot, hányszor leírtátok már őket? idén is már a harmadik fordulóban "elbuktuk a bajnokságot" aztán volt már 4 pontos előnyünk is.
és a barcának is volt hasonlóan szar pár meccse, van ilyen. nem lehet minden kibaszott meccsen nyerni, előbb utóbb jön az amikor senkinek az ég világon semmi nem sikerül.
a bbc meg... cr tényleg nincs formában, bale már lassan egy éve nincs formába csak a felkészülési meccseken feszít és most karim is szar. de főleg nekem balelel van bajom, mert amit tegnap leművelt legszívesebben sírtam volna. valaki felívelte rá és vagy ő vagy a védő megcsúsztatta be a védő mögé, VÉGRE futhatott volna az az egy amiben a mai napig kiemelkedő... VÉGRE kihasználhatta volna az erősségét és talán a csapat is profitálhatott volna belőle de nem... ő beleül az ölébe és sikítozik.
és jamest is sokat basztattátok de a hosszú szezon miatt kurva fontos volt ő is, gyakorlatilag semmi kispadunk nincs így, jesének gondot okoz mostanában egy 10 méteres lapos passz, chicharitotól ne is várjunk semmit mert olyan mint kaká az utolsó hónapjaiban hogy kéthavonta ha ég a ház behozzuk 10percre hogy na majd hátha, hát ez sose jött be.

szerintem 1-2 meccs és kilábal a csapat ebből, ahogy kilábalt már szeptemberben is, meg januárban.. semmi se tart örökké. :)
ja és szerintem behúzzuk a bajnokságot, mert csöpöghettek a barca hármasára meg hogy milyen jók 1v1be de egy malaga ellen otthon ők se tudtak mit kezdeni.. mert ott nekik nem jött ki a lépés, van ilyen.

a végére:
bale, takarodj!

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 8., vasárnap 9:15

Realista24 írta:
Touches: Bale 50, Karim 42, CR 53 míg Aduríz szintén 50x ért labdába amikor kb. 3x támadtak a meccsen. :roll:
Meccsek óta ez a tendencia. Gusztustalan. Mellé még társul egy 60-70%-os passzolási mutató és meg is vagyunk. :vivo:
Borsó 3 touches, 100% passzpontosság. Csicsárító tu dö sztarting lájnáp. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 9:11

Touches: Bale 50, Karim 42, CR 53 míg Aduríz szintén 50x ért labdába amikor kb. 3x támadtak a meccsen. :roll:
Meccsek óta ez a tendencia. Gusztustalan. Mellé még társul egy 60-70%-os passzolási mutató és meg is vagyunk. :vivo:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 8., vasárnap 9:09

Realista24 írta:Amúgy, nézz rá a kedvenc játékosaira, és megtudod, miért írta.
Tőlem lehet ott Gravesen y Gago is, de nem bírom amikor 3 méternél nem látunk előrébb és ha a kiskedvenc kap egy neadjisten jogos kritikát, akkor egyből másra kell terelni.

A tegnapi meg hihetetlen fos volt, most nézem:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 9:03

nmate írta:
Wecker írta:Ugyanez elmondható Benzemáról is.
Ősszel több jó meccse volt, mint Balenek a másfél év alatt.
Kizárt dolog, mert nem tudom!!!

Amúgy, nézz rá a kedvenc játékosaira, és megtudod, miért írta. :shutup: :shifty:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 8., vasárnap 9:02

Wecker írta:Ugyanez elmondható Benzemáról is.
Ősszel több jó meccse volt, mint Balenek a másfél év alatt.

De a jelenlegi formájukkal van a baj most, amit a kapu előtt művel meccsek óta a komplett BBC az förtelmes.

Wecker
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Wecker » 2015. március 8., vasárnap 8:59

Bale sose volt itt jó..max 3-4 meccsen amire azt mondom, nah így kell játszani.
Ugyanez elmondható Benzemáról is. :(
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
:mrgreen: Benitez
:mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. március 8., vasárnap 8:57

tegnap a probléma nagyrészt a középpályán volt. nem volt meg a lendület, nem volt elég mozgás és a támadóknak nem nyílt terület, végig 10 ember ellen birkóztak 2-3-an. nem motivációs, nem erőnléti a probléma, szimplán a formaidőzítés szarul jött ki, amiben ancelotti a világ egyik legjobbja pedig. ellőttük az ősszel a lőszerraktár nagy részét, tavaszra nem sok maradt. itt egyedül a bl és egy clásico siker az, ami megdobhatja a szerelvényt és lendületet adhat májusig. látni a játékosokon is, hogy akarnak, próbálkoznak, mennek a lövések, a sprintek, de semmi se jön össze.
ilyenkor jönne jól az, ha lenne egy james, egy modric, akik azért a passzjátékban és az átlövésekben is jók. balet pl. kapásból cseréltem volna a félidőben jamesra, azon a poszton a babaarcúnk sokkal értékelhetőbbet nyújtott idén, csak hát lesérült ugye...

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 8., vasárnap 8:36

Megint a rossz döntések ezrei. A kulcsjátékosok olyan szintén fáradtak hogy rossz nézni. Isco és Kroos a kp-n jelenleg ezen szintű játékosoknak sem jelent nagy akadályt, nullák vagyunk a kps védekezésben. Xabi apóval azért ezt jobb volt.
De tegnap is a csapathoz képest védekezésben jól játszó, többiekhez képest friss illarrat lehozza.. Szerencsénk sincs, de tettünk azért eleget hogy újra mi legyünk az underdog. Sikerült egy padlóra küldött barcát felhozni magunk felé. Grat. Modric visszatérése pozitívum, de nem fogja két meccs alatt megváltani a világot. Ja, Varane meg egy isten. Egyedül ő volt tegnap értékelhető .

Vissza: