BBeno írta:na akkor holnapra az a +2 sima -1. ez a clasicó utánra -4. buktuk a bajnokságot de ezt már lehetett tudni a villarreal ellen

HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. március 8., vasárnap 6:02
BBeno írta:na akkor holnapra az a +2 sima -1. ez a clasicó utánra -4. buktuk a bajnokságot de ezt már lehetett tudni a villarreal ellen
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 8., vasárnap 1:20
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. március 8., vasárnap 0:49
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 8., vasárnap 0:31
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 8., vasárnap 0:30
Ha a fél éve edzősködő Zidanera gondolsz, akkor már arra reagáltam én pár év múlva szívesen látnám a franciát, jelenleg kicsit orosz rulett, lehet, hogy neki sem tenne jót MOST.heccsat írta:már írtam egyébkéntSteve írta:Heccsat várhatunk edző nevét tőled? Mert azt értjük, hogy szerinted az olasz fogalmatlan!
Én amit gondoltam leírtam, R24 még mindig nem. vedd úgy, hogy elfutottam, előbb utóbb úgyis kiderül, melyik az igazság
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 0:23
Persze, abban igazat is adtam heccsatnak. Már ha arra gondolsz, hogy vannak bebetonozott kezdők. De akkor képben van a Pérez faktor.sonic írta:Ez szerintem azert tamadhato. Az is eleg lenne peldaul ha nem csinalna a a motivalas tokeletes ellenkezojet. Szerintem tudod mire gondolok.Realista24 írta:Motiváljon? Hogyan? Ezeket a játékosokat, mivel? Akiben nincs meg a belső motiváció, azt nem tudod, akiben megvan, azt nem kell.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 8., vasárnap 0:21
már írtam egyébkéntSteve írta:Heccsat várhatunk edző nevét tőled? Mert azt értjük, hogy szerinted az olasz fogalmatlan!
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 8., vasárnap 0:17
Ez szerintem azert tamadhato. Az is eleg lenne peldaul ha nem csinalna a a motivalas tokeletes ellenkezojet. Szerintem tudod mire gondolok.Realista24 írta:Motiváljon? Hogyan? Ezeket a játékosokat, mivel? Akiben nincs meg a belső motiváció, azt nem tudod, akiben megvan, azt nem kell.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 8., vasárnap 0:17
HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 8., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 8., vasárnap 0:08
Most már nagyon kíváncsi vagyok valamire. Tavaly miért nem maradt alul akkor? Akkor is Ferrarit irányított Opelek ellen.Ferrarit irányít Opelek ellen, de túl sokszor alulmarad a kvalitásai hiánya miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 8., vasárnap 0:05
Ezt úgy írod, mintha korábban minden edző triplázott vagy duplázott volna...rommá nyertük volna magunkat. Csóri Carlonak leesett egy BL, egy klub vb meg egy Európai Szuperkupa, 1,5 év alatt, versenyben vagyunk még a BL-ben, hogy történelmet írjunk és a bajnokságban is az élen állunk.Szezon végén meglátjuk sikerül -e valamit nyerni a 600 milliós kerettel vagy Ancelottinak beletörik a bicskája. Ferrarit irányít Opelek ellen, de túl sokszor alulmarad a kvalitásai hiánya miatt.
>>>>hogy középszer itt,
Most akkor középszer, vagy a béka segge alatt van a tudása? Vagy aki középszer, annak a béka segge alatt van a tudása? Mi a heccsat mérce?Részemről akárkit elfogadnék, akinek a taktikai tudása nem a béka segge alatt van.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 8., vasárnap 0:04
Pont az lett volna a kerdes, hogy kik azok a nem kozepszeru edzok, akiknek a taktikai tudasuk nincs a beka segge alatt.heccsat írta:Én mondtam, hogy a világ legrosszabb edzője, csak azt, hogy középszer itt, a társai aki ellen versenyez jobbak.
Szezon végén meglátjuk sikerül -e valamit nyerni a 600 milliós kerettel vagy Ancelottinak beletörik a bicskája. Ferrarit irányít Opelek ellen, de túl sokszor alulmarad a kvalitásai hiánya miatt.
Részemről akárkit elfogadnék, akinek a taktikai tudása nem a béka segge alatt van. Még egy null kilóméteres Zidane-t is.
R24 továbbra sem tudtál egy szót sem írni arról, hogy miért is jó taktikailag Ancelotti.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 7., szombat 23:56
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. március 7., szombat 23:54
Ha a kapott gólért egy kicsit is okolható akkor ő a főellenség, akit föld alá kívánnak, ha nem tehet a gólról akkor is takarodjon, mert nem motivál, szegény csinálhat bármit ő a fő hibás mindenért.BBeno írta:ikert el kell takarítani a nyáron. milyen vezér? látni a pályán hogy ad valami pluszt a csapatnak? motivál? semmi.
Mert a Barca jelenleg akkora nagy formában van, olyan tényező akit lehetetlen elkapni, sokan még mindig a 2008-2012 korszakban ragadtak.BBeno írta:na akkor holnapra az a +2 sima -1. ez a clasicó utánra -4.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 23:48
Ne legyél butus. Folyamatosan arra céloz, hogy ő jobb, mint az olasz, hát nem érted?h3x0r írta:Na de en meg mindig nem hallottam heccsattol egy nevet, hogy akkor kit hozna edzonek.
(ha megis leirtad, csak elkerulte a figyelmem, akkor elnezest)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 7., szombat 23:47
HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. március 7., szombat 23:44
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 7., szombat 23:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 7., szombat 23:40
Nem mondtam, hogy gyenge. Csak nem elit.heccsat írta:Tehát nem elég, hoyg taktikailag is gyenge
Jól csinálja, de mint minden esetben, itt is csúszhat hiba a rendszerbe, ez még mindig a való élet és még mindig emberek vagyunk. De a hibákat ki lehet javítani, nem kell egyből kibaszni mindent és újrakezdeni előröl, mert úgy csak 100 évente érünk célba. Ez egy nagyon buta gondolkodásmód.heccsat írta:még ezt sem tudja jól csinálni.
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem