az egy másik meccs lesz, hány és hány olyan meccs volt hogy kurva jó formába mentünk neki és simán nyert a barca..
az más meccs lesz, teljesen más.
amúgy meg én annyira nem írnám le a csapatot, hányszor leírtátok már őket? idén is már a harmadik fordulóban "elbuktuk a bajnokságot" aztán volt már 4 pontos előnyünk is.
és a barcának is volt hasonlóan szar pár meccse, van ilyen. nem lehet minden kibaszott meccsen nyerni, előbb utóbb jön az amikor senkinek az ég világon semmi nem sikerül.
a bbc meg... cr tényleg nincs formában, bale már lassan egy éve nincs formába csak a felkészülési meccseken feszít és most karim is szar. de főleg nekem balelel van bajom, mert amit tegnap leművelt legszívesebben sírtam volna. valaki felívelte rá és vagy ő vagy a védő megcsúsztatta be a védő mögé, VÉGRE futhatott volna az az egy amiben a mai napig kiemelkedő... VÉGRE kihasználhatta volna az erősségét és talán a csapat is profitálhatott volna belőle de nem... ő beleül az ölébe és sikítozik.
és jamest is sokat basztattátok de a hosszú szezon miatt kurva fontos volt ő is, gyakorlatilag semmi kispadunk nincs így, jesének gondot okoz mostanában egy 10 méteres lapos passz, chicharitotól ne is várjunk semmit mert olyan mint kaká az utolsó hónapjaiban hogy kéthavonta ha ég a ház behozzuk 10percre hogy na majd hátha, hát ez sose jött be.
szerintem 1-2 meccs és kilábal a csapat ebből, ahogy kilábalt már szeptemberben is, meg januárban.. semmi se tart örökké.
ja és szerintem behúzzuk a bajnokságot, mert csöpöghettek a barca hármasára meg hogy milyen jók 1v1be de egy malaga ellen otthon ők se tudtak mit kezdeni.. mert ott nekik nem jött ki a lépés, van ilyen.
a végére:
bale, takarodj!