Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 18., kedd 11:53

flori írta:
“Az elnök elégedett velem. Remélem, hogy megállapodásra jutunk, és maradhatok a klubnál. Minden vágyam, hogy az első csapatban játszhassak. Kedveltem Ronaldót és Ronaldinhót is, de a kedvencem Cristiano Ronaldo. Szeretném, ha hozzá hasonlítanának. Mindig többet akar” – nyilatkozta Jesé.
még jön bale is és 4 cristiano imádónk lesz. :mrgreen:
1. Jese
2. Bale
3. Cristiano :mrgreen:
4. ki a negyedik?

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 18., kedd 11:52

A Cadena Ser és a Cope szerint már minden megvan Ancelotti szerződésével kapcsolatban, a hivatalos bejelentésre azonban várni kell július 3-ig. A források szerint ugyanis amennyiben még júniusban alá lenne írva a szerződés és hivatalossá válna, akkor 52%-os adó terhelné a fizetését, azonban júliustól csak 24%. A szakember fizetése évi 10 millió euró körül lesz, a 2013-as tört évre pedig na
Ennyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagy zsugás ez a Perez,imádom :D

Ilyen trükköket képzelek el Bale-lel kapcsolatban is. :D Izgalmas eddig a nyár. :D
:goat:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 11:51

flori írta:
“Az elnök elégedett velem. Remélem, hogy megállapodásra jutunk, és maradhatok a klubnál. Minden vágyam, hogy az első csapatban játszhassak. Kedveltem Ronaldót és Ronaldinhót is, de a kedvencem Cristiano Ronaldo. Szeretném, ha hozzá hasonlítanának. Mindig többet akar” – nyilatkozta Jesé.
Ha jon Bale nem tudom, hol mennyit fog jatszani Jese. Menjen csak a Leverkusenbe. Ahogy Morata is ha jon meg egy csatar.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 11:51

Nagyon úgy fest a dolog,hogy Ancelottit ezen a héten sem tudják bejelenteni, hacsak ki nem pengetik érte a 7,5 millió eurót.
http://madridom.hu/blog/2013/06/18/pere ... a-klubnak/
B-)
És írja még a cikk, hogy az is elképzelhető, hogy az így megspórolt pénzt fordítják Carlo leigazolására.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 18., kedd 11:47

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Triumvirate98
Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
Kedvenc csapatod: Juventus

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. június 18., kedd 11:45

Itt viszont a Bale üzletben a profit lesz érdekes, mert ha összejön neki a ruházati cég, beváltja a kellő ígéreteket, mennyi idő alatt hozza vissza a pénzét. Ronaldonak ha jól tudom, egy év alatt ez sikerült. Még nincs akkora marketing értéke, mint Cristianónak volt 2009 nyarán.

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 18., kedd 11:44

amugy arról van infó h ezt a 90et egy összegbe fizetnénk e ki?
Nem hiszem, 4-5 év alatt törlesztenénk ha valóban 90 ért jönne.

Közben olasz hírek szerint a Napoli Moratat és Khedirat is bevonná Cavani átigazolásába.

Nagyon úgy fest a dolog,hogy Ancelottit ezen a héten sem tudják bejelenteni, hacsak ki nem pengetik érte a 7,5 millió eurót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. június 18., kedd 11:47-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 11:40

Triumvirate98 írta:Végül adtok nekik 30 milliót bözsekuponokkal :D
nem lenne hülyeség :lol:

amugy arról van infó h ezt a 90et egy összegbe fizetnénk e ki?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 18., kedd 11:32

Nem tudom, ki öltözteti Bale-t, ha az Adidas, elképzelhető, hogy besegítenek, ezt szokták csinálni a sportszergyártó cégek, de tudomásom szerint, ez 10-15, max 20 milliós összeg, ami a fizetésével együtt számít. Higuaínt eltudnám képzelni Tottenhambe is, azzal csökkenteni az árát.
Plusz Bale most akarja levédetni a gólörömét, amit utána ruhatermékeken lehetne használni. 10 millió fontot vár belőle, szóval ha a teljesítménye ilyen marad és idekerül, Perez úgy felfogja építeni a gyereket, hogy röhögve megtérül az ára.
Az Adidas húzóembere lesz Bale egy-két éven belül, ha így folytatja. Jelenleg azt hiszem egy 2,3-2,4 milliós szerződése van a céggel.
Na,ilyesmikre gondolok. Ha Perezék ügyesen csinálják,lefaraghatják azt a 90 milliót rendesen,sőt...
És akkor Madridban még mindig tovább fejlődhet,mind sportszakmailag,mind marketing ügyileg.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 18., kedd 11:30

Egyébként Higu miért erőlteti annyira a BL-t? Kb Callejón több gólt lőtt 2 év alatt, mint Higu 6 év alatt. EL-ben jobban járna, ott nagy király lenne :mrgreen:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 11:26

Realista24 írta:
ez 10-15, max 20 milliós összeg, ami a fizetésével együtt számít. Higuaínt eltudnám képzelni Tottenhambe is, azzal csökkenteni az árát.
Hiába, ha Higu csak olyan csapatba akar menni, amelyik BL-ben indul.
Azok a csapatok meg is szabhatjak a BLben Higuval :lol:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Triumvirate98

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. június 18., kedd 11:25

Realista24 írta:
ez 10-15, max 20 milliós összeg, ami a fizetésével együtt számít. Higuaínt eltudnám képzelni Tottenhambe is, azzal csökkenteni az árát.
Sok ilyet láttunk, Eto'o-nak sem volt semmi kedve az Interbe menni, vagy lehetne sorolni, egyéni szoc probléma. Nekünk hamarosan meglehet Tevez, Milan vagy mi, Wengernél már halottnak számít ez a kor, így meg elég gáz, mindenkitől elköszönt, aztán marad :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 11:21

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Triumvirate98

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. június 18., kedd 11:20

El Unico írta:
Csak akkor ha Ozilt és Kakat meg iden nyaron eladnank. Az nem mukodik, h hozzuk Balet, Iscot, Thiagot és meg Ozilt is tartsuk meg(raadasul nalad meg kezdo is lenne). Meg nekunk is sok lenne tamadobol+ Suarez :(
Pont ezért kérdeztem. Túl sok lenne a támadó középpályás,nem lenne olyan a KP-n,aki oda figyelne a védekezésre is.

90 millió euró... irdatlan mennyiségű pénz. De szerintem vagy nem ez lesz a végösszeg (60-70 millió közöttire tippelem),vagy ha mégis 9-essel fog kezdődni az összeg,akkor Perezék tudnak valamit. Biztos vagyok benne,hogy összeültek a szakemberekkel,és kiszámolták,hogy meg fog-e térülni a pénz,miből fog visszajönni,stb stb. Akár az is lehet,hogy van egy titkos megállapodás az Adidasszal,hogy ha elcsábítjuk Bale-t a Tottenhamből,akkor állják az átigazolási díj x %-át,vagy még több szponzori pénzt adnak,vagy mit tudom én... De az fix,hogy Perezék nem fognak bele menni egy olyan üzletbe,amiből rosszul jöhetünk ki,vagy belebukhatunk. Tuti,hogy Madridban tudnak valamit :D

Suarez érkezését is biztosra veszem,a Liverpool eladná,Suerez jönne Madridba,nekünk pótolni kell Higuaínt,szóval DEAL. Morata lesz a harmadik számú,ha valamelyik csatárunk kiesik,vagy véletlenül mindkettő,akkor bátran lehet számítani Moratara. :)
Nem tudom, ki öltözteti Bale-t, ha az Adidas, elképzelhető, hogy besegítenek, ezt szokták csinálni a sportszergyártó cégek, de tudomásom szerint, ez 10-15, max 20 milliós összeg, ami a fizetésével együtt számít. Higuaínt eltudnám képzelni Tottenhambe is, azzal csökkenteni az árát.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2013. június 18., kedd 11:18

Plusz Bale most akarja levédetni a gólörömét, amit utána ruhatermékeken lehetne használni. 10 millió fontot vár belőle, szóval ha a teljesítménye ilyen marad és idekerül, Perez úgy felfogja építeni a gyereket, hogy röhögve megtérül az ára.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 11:17

Akár az is lehet,hogy van egy titkos megállapodás az Adidasszal,hogy ha elcsábítjuk Bale-t a Tottenhamből,akkor állják az átigazolási díj x %-át,vagy még több szponzori pénzt adnak,vagy mit tudom én...
Az Adidas húzóembere lesz Bale egy-két éven belül, ha így folytatja. Jelenleg azt hiszem egy 2,3-2,4 milliós szerződése van a céggel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 18., kedd 11:15

Csak akkor ha Ozilt és Kakat meg iden nyaron eladnank. Az nem mukodik, h hozzuk Balet, Iscot, Thiagot és meg Ozilt is tartsuk meg(raadasul nalad meg kezdo is lenne). Meg nekunk is sok lenne tamadobol+ Suarez :(
Pont ezért kérdeztem. Túl sok lenne a támadó középpályás,nem lenne olyan a KP-n,aki oda figyelne a védekezésre is.

90 millió euró... irdatlan mennyiségű pénz. De szerintem vagy nem ez lesz a végösszeg (60-70 millió közöttire tippelem),vagy ha mégis 9-essel fog kezdődni az összeg,akkor Perezék tudnak valamit. Biztos vagyok benne,hogy összeültek a szakemberekkel,és kiszámolták,hogy meg fog-e térülni a pénz,miből fog visszajönni,stb stb. Akár az is lehet,hogy van egy titkos megállapodás az Adidasszal,hogy ha elcsábítjuk Bale-t a Tottenhamből,akkor állják az átigazolási díj x %-át,vagy még több szponzori pénzt adnak,vagy mit tudom én... De az fix,hogy Perezék nem fognak bele menni egy olyan üzletbe,amiből rosszul jöhetünk ki,vagy belebukhatunk. Tuti,hogy Madridban tudnak valamit :D

Suarez érkezését is biztosra veszem,a Liverpool eladná,Suerez jönne Madridba,nekünk pótolni kell Higuaínt,szóval DEAL. Morata lesz a harmadik számú,ha valamelyik csatárunk kiesik,vagy véletlenül mindkettő,akkor bátran lehet számítani Moratara. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2013. június 18., kedd 11:17-kor.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 18., kedd 11:11

Érdekes csámcsognivaló kacsahír :mrgreen:

A brit The Sun értesülései szerint, Juan Mata a Barcelonába menekülhet a Chelsea-ből.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 11:11

sak azok a hírek érdekesek, hogy mondjuk az eladások azért nem haladnak, mert meg kell várni Ancelottit. Ha már 100%, akkor mehetnének ezek is. Vagy meg akarja várni az előszezont, hogy lássa őket pár edzésen, és csak utána dőlnek el a dolgok?
Szerintem csak annyi, hogy hülyén nézne ki az, hogy ha úgy adnánk el egy játékost, hogy hivatalosan nincs edzőnk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 18., kedd 11:08

Azt nem ertem miert nem adjuk Moratat a Malaganak, ha nekik o kellene. Benzema marad és Ancelotti is akar meg 1 csatart.
Én nem vagyok benne biztos, hogy jön még egy csatár, hiába van teli ezzel a sajtó. Moratával most megint elégedettek az U21 miatt, és ha esetleg Bale-re elpörög 90 milla, és még kéne valaki a középpályára is, akkor könnyen lehet, hogy nem jön új csatár. Pláne ha még Isco is befut.
matt, neked lucas és dimaria egy szint?
láttad a barca ellen is?
alig 2hónapja volt európában és ahhiz képest durván szopatta a népet. még szokja kicsit a légkört meg azt hogy nem állva nézik a trükköket és nagy játékos lesz. szerintem jobb lesz mint neymar.
Mondjuk Lucasnak még sokat kell bizonyítania. Egyelőre nálam sincs olyan nstátuszban, hogy próbáljuk elhozni 50 milliókért. Ebből a szériából akkor inkább Hazard... :roll:
Az oké h nincs edzőnk, de az igazolások intézése, egyeztetve Ancelottival (mert tuti ő jön), biztos megy a háttérben.
Csak azok a hírek érdekesek, hogy mondjuk az eladások azért nem haladnak, mert meg kell várni Ancelottit. Ha már 100%, akkor mehetnének ezek is. Vagy meg akarja várni az előszezont, hogy lássa őket pár edzésen, és csak utána dőlnek el a dolgok? :hmmm:

Vissza: