Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 11:51

Nagyon úgy fest a dolog,hogy Ancelottit ezen a héten sem tudják bejelenteni, hacsak ki nem pengetik érte a 7,5 millió eurót.
http://madridom.hu/blog/2013/06/18/pere ... a-klubnak/
B-)
És írja még a cikk, hogy az is elképzelhető, hogy az így megspórolt pénzt fordítják Carlo leigazolására.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 18., kedd 11:47

“Az elnök elégedett velem. Remélem, hogy megállapodásra jutunk, és maradhatok a klubnál. Minden vágyam, hogy az első csapatban játszhassak. Kedveltem Ronaldót és Ronaldinhót is, de a kedvencem Cristiano Ronaldo. Szeretném, ha hozzá hasonlítanának. Mindig többet akar” – nyilatkozta Jesé.
még jön bale is és 4 cristiano imádónk lesz. :mrgreen:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Triumvirate98
Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
Kedvenc csapatod: Juventus

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. június 18., kedd 11:45

Itt viszont a Bale üzletben a profit lesz érdekes, mert ha összejön neki a ruházati cég, beváltja a kellő ígéreteket, mennyi idő alatt hozza vissza a pénzét. Ronaldonak ha jól tudom, egy év alatt ez sikerült. Még nincs akkora marketing értéke, mint Cristianónak volt 2009 nyarán.

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 18., kedd 11:44

amugy arról van infó h ezt a 90et egy összegbe fizetnénk e ki?
Nem hiszem, 4-5 év alatt törlesztenénk ha valóban 90 ért jönne.

Közben olasz hírek szerint a Napoli Moratat és Khedirat is bevonná Cavani átigazolásába.

Nagyon úgy fest a dolog,hogy Ancelottit ezen a héten sem tudják bejelenteni, hacsak ki nem pengetik érte a 7,5 millió eurót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. június 18., kedd 11:47-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 11:40

Triumvirate98 írta:Végül adtok nekik 30 milliót bözsekuponokkal :D
nem lenne hülyeség :lol:

amugy arról van infó h ezt a 90et egy összegbe fizetnénk e ki?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 18., kedd 11:32

Nem tudom, ki öltözteti Bale-t, ha az Adidas, elképzelhető, hogy besegítenek, ezt szokták csinálni a sportszergyártó cégek, de tudomásom szerint, ez 10-15, max 20 milliós összeg, ami a fizetésével együtt számít. Higuaínt eltudnám képzelni Tottenhambe is, azzal csökkenteni az árát.
Plusz Bale most akarja levédetni a gólörömét, amit utána ruhatermékeken lehetne használni. 10 millió fontot vár belőle, szóval ha a teljesítménye ilyen marad és idekerül, Perez úgy felfogja építeni a gyereket, hogy röhögve megtérül az ára.
Az Adidas húzóembere lesz Bale egy-két éven belül, ha így folytatja. Jelenleg azt hiszem egy 2,3-2,4 milliós szerződése van a céggel.
Na,ilyesmikre gondolok. Ha Perezék ügyesen csinálják,lefaraghatják azt a 90 milliót rendesen,sőt...
És akkor Madridban még mindig tovább fejlődhet,mind sportszakmailag,mind marketing ügyileg.
:goat:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 18., kedd 11:30

Egyébként Higu miért erőlteti annyira a BL-t? Kb Callejón több gólt lőtt 2 év alatt, mint Higu 6 év alatt. EL-ben jobban járna, ott nagy király lenne :mrgreen:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 11:26

Realista24 írta:
ez 10-15, max 20 milliós összeg, ami a fizetésével együtt számít. Higuaínt eltudnám képzelni Tottenhambe is, azzal csökkenteni az árát.
Hiába, ha Higu csak olyan csapatba akar menni, amelyik BL-ben indul.
Azok a csapatok meg is szabhatjak a BLben Higuval :lol:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Triumvirate98

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. június 18., kedd 11:25

Realista24 írta:
ez 10-15, max 20 milliós összeg, ami a fizetésével együtt számít. Higuaínt eltudnám képzelni Tottenhambe is, azzal csökkenteni az árát.
Sok ilyet láttunk, Eto'o-nak sem volt semmi kedve az Interbe menni, vagy lehetne sorolni, egyéni szoc probléma. Nekünk hamarosan meglehet Tevez, Milan vagy mi, Wengernél már halottnak számít ez a kor, így meg elég gáz, mindenkitől elköszönt, aztán marad :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 11:21

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Triumvirate98

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. június 18., kedd 11:20

El Unico írta:
Csak akkor ha Ozilt és Kakat meg iden nyaron eladnank. Az nem mukodik, h hozzuk Balet, Iscot, Thiagot és meg Ozilt is tartsuk meg(raadasul nalad meg kezdo is lenne). Meg nekunk is sok lenne tamadobol+ Suarez :(
Pont ezért kérdeztem. Túl sok lenne a támadó középpályás,nem lenne olyan a KP-n,aki oda figyelne a védekezésre is.

90 millió euró... irdatlan mennyiségű pénz. De szerintem vagy nem ez lesz a végösszeg (60-70 millió közöttire tippelem),vagy ha mégis 9-essel fog kezdődni az összeg,akkor Perezék tudnak valamit. Biztos vagyok benne,hogy összeültek a szakemberekkel,és kiszámolták,hogy meg fog-e térülni a pénz,miből fog visszajönni,stb stb. Akár az is lehet,hogy van egy titkos megállapodás az Adidasszal,hogy ha elcsábítjuk Bale-t a Tottenhamből,akkor állják az átigazolási díj x %-át,vagy még több szponzori pénzt adnak,vagy mit tudom én... De az fix,hogy Perezék nem fognak bele menni egy olyan üzletbe,amiből rosszul jöhetünk ki,vagy belebukhatunk. Tuti,hogy Madridban tudnak valamit :D

Suarez érkezését is biztosra veszem,a Liverpool eladná,Suerez jönne Madridba,nekünk pótolni kell Higuaínt,szóval DEAL. Morata lesz a harmadik számú,ha valamelyik csatárunk kiesik,vagy véletlenül mindkettő,akkor bátran lehet számítani Moratara. :)
Nem tudom, ki öltözteti Bale-t, ha az Adidas, elképzelhető, hogy besegítenek, ezt szokták csinálni a sportszergyártó cégek, de tudomásom szerint, ez 10-15, max 20 milliós összeg, ami a fizetésével együtt számít. Higuaínt eltudnám képzelni Tottenhambe is, azzal csökkenteni az árát.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2013. június 18., kedd 11:18

Plusz Bale most akarja levédetni a gólörömét, amit utána ruhatermékeken lehetne használni. 10 millió fontot vár belőle, szóval ha a teljesítménye ilyen marad és idekerül, Perez úgy felfogja építeni a gyereket, hogy röhögve megtérül az ára.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 11:17

Akár az is lehet,hogy van egy titkos megállapodás az Adidasszal,hogy ha elcsábítjuk Bale-t a Tottenhamből,akkor állják az átigazolási díj x %-át,vagy még több szponzori pénzt adnak,vagy mit tudom én...
Az Adidas húzóembere lesz Bale egy-két éven belül, ha így folytatja. Jelenleg azt hiszem egy 2,3-2,4 milliós szerződése van a céggel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 18., kedd 11:15

Csak akkor ha Ozilt és Kakat meg iden nyaron eladnank. Az nem mukodik, h hozzuk Balet, Iscot, Thiagot és meg Ozilt is tartsuk meg(raadasul nalad meg kezdo is lenne). Meg nekunk is sok lenne tamadobol+ Suarez :(
Pont ezért kérdeztem. Túl sok lenne a támadó középpályás,nem lenne olyan a KP-n,aki oda figyelne a védekezésre is.

90 millió euró... irdatlan mennyiségű pénz. De szerintem vagy nem ez lesz a végösszeg (60-70 millió közöttire tippelem),vagy ha mégis 9-essel fog kezdődni az összeg,akkor Perezék tudnak valamit. Biztos vagyok benne,hogy összeültek a szakemberekkel,és kiszámolták,hogy meg fog-e térülni a pénz,miből fog visszajönni,stb stb. Akár az is lehet,hogy van egy titkos megállapodás az Adidasszal,hogy ha elcsábítjuk Bale-t a Tottenhamből,akkor állják az átigazolási díj x %-át,vagy még több szponzori pénzt adnak,vagy mit tudom én... De az fix,hogy Perezék nem fognak bele menni egy olyan üzletbe,amiből rosszul jöhetünk ki,vagy belebukhatunk. Tuti,hogy Madridban tudnak valamit :D

Suarez érkezését is biztosra veszem,a Liverpool eladná,Suerez jönne Madridba,nekünk pótolni kell Higuaínt,szóval DEAL. Morata lesz a harmadik számú,ha valamelyik csatárunk kiesik,vagy véletlenül mindkettő,akkor bátran lehet számítani Moratara. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2013. június 18., kedd 11:17-kor.
:goat:

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 18., kedd 11:11

Érdekes csámcsognivaló kacsahír :mrgreen:

A brit The Sun értesülései szerint, Juan Mata a Barcelonába menekülhet a Chelsea-ből.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 11:11

sak azok a hírek érdekesek, hogy mondjuk az eladások azért nem haladnak, mert meg kell várni Ancelottit. Ha már 100%, akkor mehetnének ezek is. Vagy meg akarja várni az előszezont, hogy lássa őket pár edzésen, és csak utána dőlnek el a dolgok?
Szerintem csak annyi, hogy hülyén nézne ki az, hogy ha úgy adnánk el egy játékost, hogy hivatalosan nincs edzőnk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 18., kedd 11:08

Azt nem ertem miert nem adjuk Moratat a Malaganak, ha nekik o kellene. Benzema marad és Ancelotti is akar meg 1 csatart.
Én nem vagyok benne biztos, hogy jön még egy csatár, hiába van teli ezzel a sajtó. Moratával most megint elégedettek az U21 miatt, és ha esetleg Bale-re elpörög 90 milla, és még kéne valaki a középpályára is, akkor könnyen lehet, hogy nem jön új csatár. Pláne ha még Isco is befut.
matt, neked lucas és dimaria egy szint?
láttad a barca ellen is?
alig 2hónapja volt európában és ahhiz képest durván szopatta a népet. még szokja kicsit a légkört meg azt hogy nem állva nézik a trükköket és nagy játékos lesz. szerintem jobb lesz mint neymar.
Mondjuk Lucasnak még sokat kell bizonyítania. Egyelőre nálam sincs olyan nstátuszban, hogy próbáljuk elhozni 50 milliókért. Ebből a szériából akkor inkább Hazard... :roll:
Az oké h nincs edzőnk, de az igazolások intézése, egyeztetve Ancelottival (mert tuti ő jön), biztos megy a háttérben.
Csak azok a hírek érdekesek, hogy mondjuk az eladások azért nem haladnak, mert meg kell várni Ancelottit. Ha már 100%, akkor mehetnének ezek is. Vagy meg akarja várni az előszezont, hogy lássa őket pár edzésen, és csak utána dőlnek el a dolgok? :hmmm:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 18., kedd 11:05

Realista24 írta:Bale már szerintem le van papírozva, csak masszírozzák az árát a köztudatba. Összeesküvés elméletem szerint most a Marca is a Real pártján van, nem véletlen ez a mai cikk sem, meg a tegnapi írások a marketingértékekről, stb.stb.
Nekem is ilyen érzésem van, ráadásul azzal, hogy Zidane és egy rakás nagy név dicséri, Neymar elé helyezi Bale-t, fokozatosan növekedik a marketingértéke is. Egy Madridba való igazolás ezt megkétszerezné.
Ahogy a világ ki van éhezve egy brazil sztárra, ugyanúgy kell nekik egy brit is, mivel Rooney már évek óta lejtőn van, ami azt a szempontot illeti. Idén pedig már játékban is elindult lefelé. Bale veheti át a helyét.
Bale hátránya "csak" annyi, hogy nem túl gyakran fogjuk őt látni világversenyeken, pedig az még inkább dobna az eladhatóságán.
Merci Zizou!

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 11:02

Realista24 írta:Bale már szerintem le van papírozva, csak masszírozzák az árát a köztudatba. Összeesküvés elméletem szerint most a Marca is a Real pártján van, nem véletlen ez a mai cikk sem, meg a tegnapi írások a marketingértékekről, stb.stb.
nekem aztán megpróbálhatják beadni ezt a marketing szöveget, de ez az ember akkor se ér 90 milliót. Még 80at se, sőt 70ért is igencsak elgondolkoznék. Cristiano Ronaldo volt 90 millió, az akkor hivatalosan is világlegjobbja aranylabdás játékos, kérdés nélkül hatalmas marketingértékkel. Bale-ról csak az utóbbi mondható el, az is nagy kérdőjellel. Arról nem is beszélve h Cé kellett ide mint egy falat kenyér, mert igencsak szűken voltunk minőségi játékosokkal. Bale-re nincs akkora szükség, ellenben van egy gyatra középpályánk, ahol 4 emberből 3 gyöklassú. Nem akarom elhinni h Ancelotti és/vagy Zidane ezt nem látja. És akkor még akarunk egy 50 milliós csatárt is. Vagy annyira el vagyunk eresztve anyagilag h 200 milliót elköltünk idén is?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 18., kedd 10:59

Ellenzem Bale leigazolását 90 millióért. Nem a képességeit vonom kétségbe de ez egy irreális összeg, azért nézzük végig milyen játékosokért adtunk ki lóvét 50 milliót felett, nekem egyelőre Bale közel sem tartozik abba a kategóriába. Nagyon villognia kéne még ahhoz hogy azt mondjam rá hogy mindenáron kéne nekünk. Nyilván ez az év kiváló volt arra hogy lerakta a névjegyét, berobbant az elitbe, megmutatta hogy érdemes lesz figyelni rá, de ez a 90 millió ez nonszensz...

Vissza: