Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Heccsat, ajánlom figyelmedbe RMCF "szösszenetét" az Edző és vezetőség topikban, abban sok igazság van. De hogy erre is reflektáljak: zseniális, hogy az egyes játékosok iránti utálatodat képtelen vagy félretenni, és véka alá rejteni, az, hogy Karimot, aki elég jó szezont fut, inkább ledobnád a cserepadra(azt csak halkan jegyzem meg, hogy a "Casemiro jobb mint Illarra"-aki ha kapna lehetőséget és a POSZTJÁN játszana sokkal jobb teljesítményre lenne képes- nettó marhaság), már ordas nagy blődség. Nem is beszélve a Fifás kapálózásaidról, hogy "ki lett volna ide kurva jó". Nem tudom észrevetted-e, de ez sosem így ment ennél a klubnál, megalomán igazolások ide vagy oda.
De igazából felesleges itt bármit írni, első perctől kezdve nem bírod Carlot, ha leesne neadjisten egy bajnokság-BL kombó idén, akkor is valamit köpködnél, ahogy tetted azt Benzema esetében is.
De igazából felesleges itt bármit írni, első perctől kezdve nem bírod Carlot, ha leesne neadjisten egy bajnokság-BL kombó idén, akkor is valamit köpködnél, ahogy tetted azt Benzema esetében is.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha a szezon végéig nem lesz semmiféle javulás a játékunkban, akkor én Zidanet nevezném ki. Kockázatos tudom, de sose lehet tudni.KI LEGYEN A REAL EDZÖJE!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem győztél meg.
Egyik sem volt eladó.Mindenképpen támadó cserét, Chicharitonál körülbelül csak jobb megoldás van akárkihez nyúl. (Pl: Bacca, Lacazette) egy tisztességes cserecsatár lett volna
Leírva ez szép, de ez a valóság. Nem úgy van, hogy azt adunk-veszünk, akit csak akarunk össze-vissza, ez nem az nba.(de akkor sem szomorkodnék, ha a játékosmegfigyelők vagy Ancelotti előállna egy névvel akit ő kifigyelt magának. Szélső is kellett volna (pl Salah), mivel alapból Jese félévre offon volt.
Szerinted, gondolom azért engedték el, mert elégedettek volna vele.Casemirot sem kellett volna feltétlen elengedni, Illarranal még mindig jobb megoldás.
Egyik sem volt eladó, egyik sem akart váltani, ne zavarjon.De már nyáron is érkezhetett volna Pogba/Verratti. A selejtet pedig eladni és megszabadulni amíg érnek pár milliót.
Nem tud, mert két kezdőnk hosszú hetek, hónapok óta elérhetetlen.mostmár nem tud kihez nyúlni.
Na végre valami amivel egyetértek.Kijelenti, hogy a BBC mindig játszani fog, hát ez minden csak nem motiváció a padon ülőknek, sőt még a BBC nek is demotiváció, akárhogy lézengenek leakasztják a fizetést és a fix helyet.
Üres fecsegés, tények sehol.Jövőre egy sokkal életképesebb keretre számítok, egy olyanra, ahol a tartalékok is érnek két fityinget. Egy olyanra, ahol a kapusunk a teljesítményével vívja ki a helyet a kapuban, nem a nevével, egy olyanra ahol az edző nem királykisasszony és ténylegesen képes meghúzni lépéseket, nem csak úszni az árral.
Ilyet sehol nem írtam.Miért ő a mastermind, miben jobb mindenki másnál?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Mindenképpen támadó cserét, Chicharitonál körülbelül csak jobb megoldás van akárkihez nyúl. (Pl: Bacca, Lacazette) tisztességes cserecsatárok lettek volna (de akkor sem szomorkodnék, ha a játékosmegfigyelők vagy Ancelotti előállna egy névvel akit ő kifigyelt magának.) Szélső is kellett volna (pl Salah), mivel alapból Jese félévre offon volt. És még ha nem így lett volna is kevés opció lett volna.Realista24 írta:
Kit kellett volna hozni? Mi az irányelv jövőre? Ha megyek májusban Madridba és lesz lehetőségem találkozni megint illetékessel, akkor tolmácsolom a tanácsaidat.
De szóba jöhetett volna Ronaldo csatárba helyezése és ezzel egy Benzema ott lehetett volna padra opciónak. Ezzel a változattal Isco felléphetett volna egy sorral feljebb, oda ahol igazán ki tud bontakozni. Ezzel a védekezést is elősegítve, Ronaldo védekezése azon a poszton belefért volna, így a három támadónk védekezése kevés. Egyik sem szakad meg etéren. Iscoval ez a helyzet javult volna. És talán egy életképes csatárunk is lehetne vele, mert Benzemára számítani nem lehet soha. Max meglep minket is ha gólt szerez. (egyébként Bale mellett a legrosszabbul (%) Benzema passzol, ha már ki van emelve a mezőnymunkája.)
Casemirot sem kellett volna feltétlen elengedni, Illarranal még mindig jobb megoldás. De már nyáron is érkezhetett volna Pogba/Verratti. A selejtet pedig eladni és megszabadulni amíg érnek pár milliót.
Ha a rotációt nem rontja el ennyire (vagyis nem elrontotta, mert amit nem csinál az nem lehet elrontani), akkor nem dőltek volna ki ennyire fontos emberek és még talán bele is fért volna a szűk keret, legalább azt használja ami van... mostmár nem tud kihez nyúlni.
Kijelenti, hogy a BBC mindig játszani fog, hát ez minden csak nem motiváció a padon ülőknek, sőt még a BBC nek is demotiváció, akárhogy lézengenek leakasztják a fizetést és a fix helyet.
Jövőre egy sokkal életképesebb keretre számítok, egy olyanra, ahol a tartalékok is érnek két fityinget. Egy olyanra, ahol a kapusunk a teljesítményével vívja ki a helyet a kapuban, nem a nevével, egy olyanra ahol az edző nem királykisasszony és ténylegesen képes meghúzni lépéseket, nem csak úszni az árral.
Sorolni és sorolni lehet a hiábáit sokáig tartana a végére érni.
És akkor kíváncsi vagyok Ancelotti taktikai zsenijére a részedről. Miért ő a mastermind, miben jobb mindenki másnál?
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Amíg felülről beleugatnak a dolgokba addig teljesen mindegy.KI LEGYEN A REAL EDZÖJE!

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Tökéletesen megértem a csalódottságodat. Èn is az vagyok.Toti írta:igen, jelenleg ez, én így gondolom.hszen a realitás, mint említetted, hogy kikapunk.
nekem is elég volt.
úgy vélekedsz rólam, ahogy szeretnél, de a madridizmusomat nem vonhatod kétségbe, és senki sem.
de mondom mégegyszer, én nem akarok ellenségeskedni, nem célom. én csak leírtam a csalódottságom és azt amit jelenleg gondolok erről az egészről.
A "madridizmusodról" vagy hogy reagáljak erre..remélem nem írtam rosszat. A hozzáállást (az idézett kommentekkel) kritizáltam, illetve azt, hogy általánosságban mikor nem megy a csapatnak megjelennek emberek a feszítsükmegfeszítsükmeg hangulatban...
Véleményem Rólad személyesen abszolút nincs, mivel nem ismerlek, az meg primitívség lenne, ha egy nézeteltérés miatt egymast utálnánk elítélnénk.
Ezt már nem Neked Toti, de még mindig nem kaptunk itt a fórumon választ a kérdésre, hogy ki legyen a Real edzöje jelenleg? Ki a legalkalamasabb? Páran kifejtették, hogy az olasz faszi totál alkalmatlan, bemákolt 3 BL-t, nulla hozzáértés. Ezektöl az emberektöl mindenképpen kellen vászt kapni. KI LEGYEN A REAL EDZÖJE!
A magam részéröl idén semmiképpen nem tenném ki. Ha totál zuhanás lenni, nulla foci ívelgetés a BL-ben hátralévö bajnokin, akkor lecserélném esetleg nyáron egy értelmes opcióra.
Amúgy rendesn bevásárolnék, minöségi játékosokból a nyáron és adnék az olasznak egy új lehetöséget. Ha nem menne akkor nincs menekvés.
Egy dolog tény, tutira nem a padra igazolnék és nem B opciós embereket hoznék. Ennek a csapatnak nem kell sok erösítés, pár legminöségibb top játékos. Az alap, a keret, továbbra is erös...szerintem. Nem Gravesenek meg kiöregedett sztárok csak.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Amúgy nekem Zidane hiányzik a padról. Ancelotti stílusa néha már túl nyugodt.
Amivel nincs baj. Csak azért Zidanet jó volt látni, hogy kiáll ő is és mondja a srácoknak hogy csinálják jó lesz. Tapsol, szurkol. Látszott rajta, hogy együtt él a meccsel és izgul. Ancelotti viszont ha az ellenfél vezet vagy mi vezetünk 8:0-ra ő mindig ugyanúgy halál nyugodtan rágózik. Nyilván ez nem olyan fontos dolog csak azért megjegyeztem

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én kérdeztem előbb, addig skippelem, írhatsz akármit is.Mondom, mik azok a taktikai meglátások Ancelotti részéről, mi az a szakmai munka, milyen váratlan húzásokat húz, mivel tudja kijátszani az ellenfeleit, mi az ami kiemeli a többi közül? Kérlek írd le, miért ő a szakma nagyágyúja. Miért olyat jó ha 3. helyen végzünk a bajnokságban egy negyed annyi érőt keret mögött is. Miért olyan jó ha 2-3 pontot szerzünk a bajnoksgában évente a két nagy ellen a 12ből.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- heccsat
Mondom, mik azok a taktikai meglátások Ancelotti részéről, mi az a szakmai munka, milyen váratlan húzásokat húz, mivel tudja kijátszani az ellenfeleit, mi az ami kiemeli a többi közül? Kérlek írd le, miért ő a szakma nagyágyúja. Miért olyan jó ha 3. helyen végzünk a bajnokságban egy negyed annyi érőt keret mögött is. Miért olyan jó ha 2-3 pontot szerzünk a bajnokságban évente a két nagy ellen a 12ből.Realista24 írta:Mondom én, csak úgy robogsz.
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- Steve
Nyilván hozzá tesz a dologhoz az is, hogy tavaly azért el voltunk végre kényeztetve, most meg vezettük a bajnokságot, bukott is a Barca mégis elcsesztük a dolgokat.ziro4vr írta:Azért igencsak a végletek fóruma ez. Van itt 0-3 meccs előtt, meg simán hozzuk a bajnokságot, meg van az eleve bukó meccsekkel számolás meg a mindennek vége hangulat. Meg van, aki össze-vissza mond mindent.![]()
Problémák vannak, ez teljesen egyértelmű. Külső okokból, a játékosok miatt is, Carlo is sáros. Tény. Szerintem a barca meccs lesz a kulcs, lesz már egy Modric, Kroost én kiültetném vagy a Schalke ellen vagy a bajnokin, ott egyszerűen nem lehet gond a motivációval majd, vagy ha igen, azt az embert ki kell bacni a 'csába, bármennyibe is került. Ott majd kiderül remélhetőleg, fullon pörögve mit is tud a csapat. Most kicsit homályosak nekem a pontos okok, bár azért a sejtések nagyjából megvannak.
Ez normális, hogy indulatokat szül. Egyikünk sem örül (kivéve petiapesszimista

Tökéletesen egyetértek mindenkivel aki szerint Ancelotti is sáros. Szerintem lehetett volna pár embert még használni a keretböl. Annyi talán mentsége (ami nem segít), hogy amikor futott a szekér és hoztuk a meccseket, rúgtuk a gólokat nehéz a padra tenni valakit is. Igyekezett gondolom bizalmat adni apapíron legtehetségesebbeknek...
De mint írták visszanyalt ez a dolog. Többen fontos emberek lesérültek, a többi kipukkadt.
Most Ancelottinak keményebb hetei lesznek, nem elég high five-ozni a srácokkal az öltözöben, kicsit be kellene keményítenie. Ami miatt nehéz a történet neki szerintem, hogy akikben bízott a keretben azok löttyedt péniszek, a padon a többi meg szarik bele, nem fogják a lelküket kitenni a csapatért.
A visszatérö sérültekben bízhat pl. Ramosban akinek van hangja a pályán, de kérdéses lesz-e Modric uolyan gyors stb..
Èrdekes hetek jönnek, lehet, hogy szomorúak is. De szeretnék bízni a csapatban, hogy versenyben maradunk a bajnokságban a végéig, a BL-ben pedig ami a csövön kifér.
- hamesz
Khedira és Illara nem tényező. És ez nem csak most derült ki. Nem kellenek szuper meg drága cserék. De azért ne az legyen már az elvárás, hogy tud hátra passzolni meg rohangálni fel alá a pályán mint khedira. Szerintem Casemiro jobb kiegészítő ember lehetett volna. Nem váltja meg a világot, de legalább nem olyan alibi. Szerintem Perez tuti eltudta volna adni a khedira illara kombót valakinek és olcsón hozni valami tehetséges srácot. Ősszel mikor már rég eldőlt volna a meccs nyugodtan lehetett volna cserélni hagy játszanak kicsit szokjanak hozzá a nyomáshoz és ne csak az edzésen passzolgassanak. + nem lenne senki hulla fáradt. Ancelotti úgy volt vele, hogy szerinte úgy se lesz ennyi sérült a kupa meccsekre meg majd berakja khediráékat és kész. A keret meg van, de annyira minőségi az a pad, hogy Ancelotti hozzájuk se mer nyúlni csak ha nagyon muszáj. De ezt év elején is lehetett tudni, hogy ha erre kerül a sor akkor egy komolyabb meccsen illaráék még kiegészítésnek se jó. És akkor még szegény Arbeloáról nem is beszéltünk. Imádom a palit ízig vérig madridista, de ha Carvajallal lesz valami és ő kerül be hát gondok lesznek. Mert mire észreveszi, hogy kicselezik már a visszajátszás megy. Nacho tökéletes lenne a helyére, de az a baj Arbeloát nyomná be akkor is. Ősszel még volt egy Isco aki a padról tudott valamit változtatni kicsit a játékon. Most senki nincs. Még egy tehetséges fiatal se, aki próbálkozna. Csak bejön illara mert kell az egyensúly, aki hátrapasszolja, mikor előrefelé kéne törni. Ha meg előre fele akar passzolni, akkor annyit gondolkozik, hogy kinek adja mire elveszik tőle, mint ma. Khedira össze vissza szaladgál még rohan az ellenfél kapujához is de hogy minek szerintem ő se tudja. Meg ha BBC egészséges akkor játszana. Most akkor minek törje itt magát Jesé is pl? Szerintem alig várja, hogy mehessen kölcsönbe. Meg Bale is akármilyen rosszul játszik utána mindig kimagyarázza hogy Bale milyen jó volt. A walesi meg láthatóan el is hiszi, mert ősz óta úgy játszik.Realista24 írta:Fejtsd ki, de ajánlom, hogy értelmes legyen. Kezdem ledobni a láncot.Amúgy az nem ancelotti sara hogy rövid a pad?

igen, jelenleg ez, én így gondolom.hszen a realitás, mint említetted, hogy kikapunk.
nekem is elég volt.
úgy vélekedsz rólam, ahogy szeretnél, de a madridizmusomat nem vonhatod kétségbe, és senki sem.
de mondom mégegyszer, én nem akarok ellenségeskedni, nem célom. én csak leírtam a csalódottságom és azt amit jelenleg gondolok erről az egészről.
de tényleg kiszálltam és
hala madrid!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. március 7., szombat 22:38-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Steve
Nézd toti nehezen hiszem, hogy mi ma este dülöre jutunk, így kiszállok. Van szerencsére egy nagyon szép és boldog privát életem is.
Nem megmondó emberként kioktatsz, hogy értelmezzek dolgokat:
Semmiképpen nem szeretnélek felbosszantani és leginkább nem elrontani az estédet (remélem nem bosszantottalak már fel eddig is), így befogom, de öszintén remélem, hogy a csapat nem így gondolkozik, ahogy Te, mert akkor reménykedni is felesleges a Barca otthonában.
Remélem oda teszik magukat 100%-ban majd, egy nagy iramú ki-ki meccs lesz és nüanszok, egyéni hibák döntenek remélem a mi javunkra. Ha "reálisan" elkönyvelik, hogy halott a dolog, akkor felesleges elbaszni annyi ember idejét, mert akkor boritákolható a vereség, hszen a realitás, mint említetted, hogy kikapunk.
Nem megmondó emberként kioktatsz, hogy értelmezzek dolgokat:
a hatralevo 12 bajnoki meccsunkbol 2 alap buko.
barcelonaban es sevillaban.
De ez a két gondolat nem fér össze. Bízol a csapatban, úgy várod a meccset mint ha az életed múlna rajta. De mint említettedén is reménykedni fogok, h nyerünk és minden héten úgy várom azt a kibaszott real meccset, mintha az életem múlna rajta,
de attól lehet reális az ember és leírhatja a dolgokat.
Semmiképpen nem szeretnélek felbosszantani és leginkább nem elrontani az estédet (remélem nem bosszantottalak már fel eddig is), így befogom, de öszintén remélem, hogy a csapat nem így gondolkozik, ahogy Te, mert akkor reménykedni is felesleges a Barca otthonában.
Remélem oda teszik magukat 100%-ban majd, egy nagy iramú ki-ki meccs lesz és nüanszok, egyéni hibák döntenek remélem a mi javunkra. Ha "reálisan" elkönyvelik, hogy halott a dolog, akkor felesleges elbaszni annyi ember idejét, mert akkor boritákolható a vereség, hszen a realitás, mint említetted, hogy kikapunk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azt a monstre írást most akartam pont olvasni.R.M.C.F írta: Nem tudsz akárkit kibacni,erről beszéltem bővebben az edző topicban. Nincs is megfelelő motiváció

Én meccs közben írtam, hogy ez az egyik fő ok, nincs igazán tét most úgymond sokaknak a bajnokságban. Elvannak, ellazáznak, sétálgatnak, a fizu attól még jön, kövi meccsen ugyanúgy kezdők lesznek, a bl győzelem meg tavaly megvolt.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem tudsz akárkit kibacni,erről beszéltem bővebben az edző topicban. Nincs is megfelelő motivációziro4vr írta:Azért igencsak a végletek fóruma ez. Van itt 0-3 meccs előtt, meg simán hozzuk a bajnokságot, meg van az eleve bukó meccsekkel számolás meg a mindennek vége hangulat. Meg van, aki össze-vissza mond mindent.![]()
Problémák vannak, ez teljesen egyértelmű. Külső okokból, a játékosok miatt is, Carlo is sáros. Tény. Szerintem a barca meccs lesz a kulcs, lesz már egy Modric, Kroost én kiültetném vagy a Schalke ellen vagy a bajnokin, ott egyszerűen nem lehet gond a motivációval majd, vagy ha igen, azt az embert ki kell bacni a 'csába, bármennyibe is került. Ott majd kiderül remélhetőleg, fullon pörögve mit is tud a csapat. Most kicsit homályosak nekem a pontos okok, bár azért a sejtések nagyjából megvannak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért igencsak a végletek fóruma ez. Van itt 0-3 meccs előtt, meg simán hozzuk a bajnokságot, meg van az eleve bukó meccsekkel számolás meg a mindennek vége hangulat. Meg van, aki össze-vissza mond mindent.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor már rég véglegesen lennél Matt-tel együtt kicsi heccsat.heccsat írta:Hova futnék? Már megtanultam, hogy veled nem lehet vitázni, mert bann lesz a vége.Realista24 írta:Fut a gyáva, ahogy mindig.

Mondom én, csak úgy robogsz.De akkor írd le, hogy Ancelotti miért egy jó edző, mekkora taktikai géniusz és mastermind.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- heccsat
Hova futnék? Már megtanultam, hogy veled nem lehet vitázni, mert bann lesz a vége.Realista24 írta:Fut a gyáva, ahogy mindig.
De akkor írd le, hogy Ancelotti miért egy jó edző, mekkora taktikai géniusz és mastermind.
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Eddig is úgy volt, hogy minden meccset hozunk és Hawai happy minden. Arra meg, hogy a Barcánál is lehet még formahanyatlás nem lehet alapozni, meg bízni benne.ikarus93 írta: azon kivül a többi meccset hozzuk és tuti, hogy meglesz a bajnokság.
A Barcánál is lesznek még formahanyatlások.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te már tavaly is kuláztad, én nem. Peace.MIért? Egyet te sem tartasz semmire, pedig "2" kupát nyert. Akkor téged sem. Ez egy jó hülye érv.
Fut a gyáva, ahogy mindig.Jólvan meg azt is, hogy páran már előre leírták, hogy gondok lesznek Ancelotti hülyeségeiből.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema