Steve írta:petiamadridistanak +1 !!
ugyanezt 1 hete is beirtam, csak akkor meg 3 meccsel (bilbaoval kiegeszulve)
ûgyes fiúk vagytok és természetesn nagy erény ha az ember elöre megmondja, hogy kikap a csapat.
òriási taktika is, mert ha nem így lesz nincs itt a felheccelt pörgés, hanem mindenki körbexopja a csapatot. Ha meg kikapnak akkor +1, +10 qva okos vagyok én is kommentek mennek és mindenki elöre tudja a vereség okát.
Azért ha nem gond az ember csak bízhat a gyözelemben és reménykedhet. Nem kell qva nagy zseninek lenni, (elhiheted nekem nem is vagytok azok ezektöl a meglátásoktól) hogy megmond a múlt heti és az elmúlt idöszakbeli játék alapján, hogy egy Bilbao otthonában ki lehet kapni.
A magam részéröl ha nem bántok meg senkit én a csapatban bízva fogok a tv elött ülni legközelebb is. Söt képzeld a Sevilla ellen is. Nem fogok meglepödni a csapat veresége esetén, mert bár ha akkora rálátásom nincs is mint a megmondó embereknek, de 1-2 real meccs nekem is lecsúszott már és lehet az elmúlt évtizedekben etöltött Real szurkolásból következtetéseket levonni.
ez nem megmondóemberkedés, de felőlem hívhatod úgy is, illetve tehetsz burkolt megjegyzéseket is, nem igazán érdekel.
én azt vettem észre, h aki itt egy kicsit is pesszimista, az le van nézve. annak a véleményét köpködni kell, az már megmondóember, az rossz, az nem madridista, az nem bízik, az senki. ezek az emberek, akik általában ilyeneket írnak, (mint amit én is) azok tényekről beszélnek, tényekből indulnak ki és abból amit látnak. le lehet vonni a következtetéseket.
ami nekem nem tetszik, az h sokszor van mire fogni, van mibe kapaszkodni. most látom azt a mai meccs után, h most nagy százalékban azért ez nem így van. eddig ment a "de többet lőttünk kapura csak nem ment be", "de vezetünk még 5ponttal", "de vezetünk még 2 ponttal" .. aztán olvastam már olyat is, h az a jó, ha -1 ponttal megyünk a klasszikusra. ?? mivan? az kinek jó? az mi? ez milyen kapaszkodó? ez kb olyan, mint mikor, "jól jön cr eltiltása legalább pihen".. azóta is milyen jó nem? v jó is, h kikaptunk mert észbe kapunk (atletico ellen).. ezek nem jó dolgok, nem értem kiknek jók, de nem a real madridnak az biztos.
tudnék még írni, de nem akarok indulatokat gerjeszteni. ezt még leszerettem volna írni és megosztani. szóval lehet itt dobálni a jelzőt, h megmondóember, csak semmi értelme.
Az elöny nálad! TE MEGMONDTAD! TE REÀLISAN LÀTOD A DOLGOKAT! Egy zseni vagy ember!
meguntad? látom mennyire nem érdekel..
próbáld majd meg értelmezni amit írtam.
én is reménykedni fogok, h nyerünk és minden héten úgy várom azt a kibaszott real meccset, mintha az életem múlna rajta, de attól lehet reális az ember és leírhatja a dolgokat.