HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. március 7., szombat 21:11
Tudtam, hogy a Villarreal, Bilbaot nem lehet lehozni 100 százalékra, bár 3 vagy 4 pontra számítottam, sikerült alulmúlni. Nem sok bilbaoi könnyű meccsre emlékszem, a pillanatnyi helyezéstől függetlenül. Megint egy olyan kiscsapat, akiknek a Madridot otthon mindenáron verni kell. A politikai, történelmi hátterét hagy ne ragozzam, az első számú baszk csapatról beszélünk. Direkt figyelni fogom, hogy a következő fordulóban ugyanez az élete formáját hozó csapat kitől fog simán kikapni.
A másik oldal a gyenge formánk. Én nem szavaznék ilyenekre, hogy az egész csapat szar, meg stb. Ezt több játékos nevében kikérem magamnak. Nem tudom, Marcelo, Varane, Isco mit tudott volna még csinálni, szerintem mindent megpróbáltak, jól is játszottak. A problémánk a góllövés egy ideje. Az Elche ellen felborult a pálya, csak 2 gól lett. A villarreal ellen simán győzni kellett volna. Bilbaoban is lehet egy gólt kapni, de rúgni is kellene rá egy párat. Az egész hülye BBCvel nem értek egyet, amikor a kp. ilyen gyenge, megritkított. Tetszőleges arcot be kellett volna áldozni a BBCből, mindegy, kit, egyformán rosszak most. Középpályát erősíteni a plusz egy emberrel, sok variáció nincs, az egyetlen lett volna Marcit feljebb hozni, mögé pedig a megbízható és univerzális Nachot pl., vagy mazochisták kedvéért Arbeloát vagy Coentraot, hátha megsérül 5 perc múlva. Bírtuk volna, két helyzete volt az ellenfélnek. De nem, minek változtassunk, fasza minden. Toljuk ugyanazt a szart, amit eddig.
Én sem vagyok CA párti, nem szerettem sosem, bár eredményei már itt is vannak. Egyszerűen nem bírom az ilyen Pelle, CA féle dögunalom alakokat. Szívem szerint ha a Barca ellen nem nyerünk, azonnal meneszteném, nem azért, mert olyan nagy alternatívák vannak a helyére, de egy ottani vereséggel a bajnokságnak totál mindegy lesz, a váltással együtt járó rövid idejű, általában minden csapatra jellemző felrázó hatás egy jó BL szereplésre elég lehet. Zidane felmerült a fórumon, én a legjobban tőle félnék, 4 vereséggel kezdett a Castillában, most viszonylag jók, de úgy rémlik, akkor volt a legjobb a sorozat, amikor oda volt valami képzésen. Most ott van, sorra bukjuk a pontokat megint, múltkor is kikaptunk a kieső Leioától. Szerintem ott az érdemi munkát a másik srác végzi, Zizu az arcot adja csak. Attól, hogy a maga idejében a világ legjobb játékosa volt, nem feltétlenül lesz klasszis edző is. Bár túlzással azt mondom, ha edzői szék helyett beállna, annyit még mindig mutatna, mint itt néhány srác most.
Átigazolási politika. Fasza volt ez is. Csillagászati összeg egy-egy játékosra, az egyik lába eltört, a másik nem jött be. 170 guriga mínusz. Ebből lehetne 4 tűrhető, 30-50 milliós focistánk, így jutna a kispadra értelmes csere, nem vicc kategóriás Khedirák, Chicharitok ülnének ott.
Erőnlét. Ha nem megy a játék, be kellene darálni az ellenfelet. Szempontnak kellene lenni az igazolásoknál, edzéseknél, kezdő 11nél, hogy mindig többet tudjunk futni az ellenfélnél. Most sem így volt. Ehelyett, aki eddig bírt menni, már az sem, ráadásul sérül mindenki állandóan. Az erőnléti emberke, az a Carlo melleti fickó, nálam holnap már nem jönne be dolgozni.
Végül, jövő héttől a mezről leszedetném azt a barna szart. Egyrészt középcsapathoz méltó játékerővel nem érdemeljük meg, másrészt azóta nincs foci, amióta a címer felkerült. Kicsit nagy lett a mellény tőle egy-két embernél, az ellenfeleknél meg úgy működik, mint a piros posztó a bikának.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)