Nem, de ha jók lennénk sem nekünk állna egy idegenbeli klasszikuson. Nem véletlen, hogy közel azonos az örök mérleg.Nézz rá az idei formára madridi és barcelonai oldalon egyaránt.
nem nekünk áll a zászló.

Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nézz rá az idei formára madridi és barcelonai oldalon egyaránt.-6, +4, +2, -1?
Mit vártál? Hogy 20 ponttal nyerjük a bajnokságot? Van még 12, TIZENKETTŐ forduló, 36 pont és lesz 1 a különbség.
Jó tudom, most majd jön a sablon, hogy de jön a klasszikus és -4 lesz. Folytassátok, hozok szotyit
nem nekünk áll a zászló.
egyébként meg nincs még egy olyan bajnokság a világon ahol egy csapat 17 bajnoki meccsből 16ot megnyer, de csak 4 pontos előnyre tud szert tenni...
ilyen nincs még egy, ezért sír a szám már szeptemberben -6nál, mert amikor Mouval bajnok lett a Real akkor is tavasszal volt 2-3 x-e egymásután de akkor az közel 10 pontos előnynél még belefért annyira hogy magabiztosan menjen a csapat a Camp Nouba.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
úgy hogy nem ártott volna meccsben tartani a cseréket iscsabi87 írta:De hogy változtasson amikor nincs értelmes játékos a padon gyakorlatilag?szerintem a mostani helyzet csak Carlo hibája. Amikor ment a szekér minden oké volt, amióta akadozik, képtelen változtatni rajta. Ez már nem hullámvölgy. Három hónapja tart a szenvedésünk, erre egy edzőnek megoldást kell tudni találni. Ha más nem a hozzáállásban, vagy taktikában, és ha úgy se megy, akkor télleg lehetne fogni a sérülésekre, de így nem.
vagy ha a vak is látja h az egyik legnagyobb probléma a támadásainknál a kreativitás hiánya, és van egy Coentraonk akkor húz egy merészet és feljebb tolja Marcit. Vagy ha látja hogy full veszélytelenek vagyunk beadásokból, akkor addig üti a játékosokat míg el nem felejtik hogy az is a foci része. Nem csak embereket lehet cserélni, hanem taktikát is, illetve mentalitást.
egysíkú és egytempójú a játékunk
Az meg a másik, hogy kár olyannal védeni (rövid pad, fáradt játékosok, sérülések egy része), amiben ő is saras.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egyébként Peti én Rád sosem tudtam haragudni, mert Te olyan vagy amilyen és évek óta elmorogsz a csapaton hüségesen. Szerintem 90 éves korunkban is itt fogunk okoskodni és Te uúgy morogni és negatívkodni fogsz. Viszont nem rosszindulatból csinálod.petiamadridista írta:Steve, én egyedülálló, és megismételhetetlen vagyok.![]()
engem ebben az egészben az bánt, hogy ez egy megnyert liga volt..
egy megnyert bajnokság.
Egyszerűen itt olyan formahanyatlás van amire nincs mentség, és magyarázat.
Carlot egyszerű lenne elővenni, de nézzünk már rá CRonaldo játékára, és statjaira.
Hát mi ez?? Hol van ez bármitől is az elmúlt 6 évben.
Itt valami komoly probléma van, mélyen a fejekben gyökeredzik.
Azok az emberek akik viszont azonnal ugranak a csapatra amikor nem megy rohadt idegesítöek, ahogy az edzö buktató türelmetlenkedök is.
Egyszer lenne erre energiám és fökent idöm összegyüjteném ezeknek az embereknek a szidalmait és a következö bajnoki, vagy BL cím esetén listáznám nekik. Mert egy dologban mindenki biztos lehet jön még bajnoki és BL cím, hiszen ez a Real Madrid!!!
Ha tíz ´vet kell újra várni, akkor is, de jön!
Tény, nem baromság.petiamadridista írta:baromság.

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Már próbáltam, de belefáradtam. Úgyis csak billentyűzetkoptatás lenne a haszna.Steve írta:Szerencsére lehet ilyet is olvasni!Én mindig optimista vagyok, szóval engem nem ér el a világvége hangulat, amíg matematikai esély van, de változtatni kell..
Ha van eröd, akkor fektesd abba, hogy itt a fórumon a vereségek után lecsapó dögkeselyüket megtéríted.![]()

Min? Hogyan? Nincs kreatív ember a csapatban. Aki volt, az kidőlt. Eddig is ez volt. Már Mounál is gondok voltak ezzel, csak pár évvel fiatalabb volt mindenki és kontrákkal megvertük az ellenfeleket. Már amikor..csabi87 írta:amióta akadozik, képtelen változtatni rajta.
Ez van, betömörülés ellen a beadások jók lennének, abban talán James az aki kiemelkedő, de sérült. A középpályán Modric az, aki mozgatja a csapatot, ritmust tud váltani, testcselleivel elmozgatni az ellenfelet, de ő szintén nincs. Marad a sablon, egysíkú játék, amit látsz 3 hónapja..
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Tudtam, hogy a Villarreal, Bilbaot nem lehet lehozni 100 százalékra, bár 3 vagy 4 pontra számítottam, sikerült alulmúlni. Nem sok bilbaoi könnyű meccsre emlékszem, a pillanatnyi helyezéstől függetlenül. Megint egy olyan kiscsapat, akiknek a Madridot otthon mindenáron verni kell. A politikai, történelmi hátterét hagy ne ragozzam, az első számú baszk csapatról beszélünk. Direkt figyelni fogom, hogy a következő fordulóban ugyanez az élete formáját hozó csapat kitől fog simán kikapni.
A másik oldal a gyenge formánk. Én nem szavaznék ilyenekre, hogy az egész csapat szar, meg stb. Ezt több játékos nevében kikérem magamnak. Nem tudom, Marcelo, Varane, Isco mit tudott volna még csinálni, szerintem mindent megpróbáltak, jól is játszottak. A problémánk a góllövés egy ideje. Az Elche ellen felborult a pálya, csak 2 gól lett. A villarreal ellen simán győzni kellett volna. Bilbaoban is lehet egy gólt kapni, de rúgni is kellene rá egy párat. Az egész hülye BBCvel nem értek egyet, amikor a kp. ilyen gyenge, megritkított. Tetszőleges arcot be kellett volna áldozni a BBCből, mindegy, kit, egyformán rosszak most. Középpályát erősíteni a plusz egy emberrel, sok variáció nincs, az egyetlen lett volna Marcit feljebb hozni, mögé pedig a megbízható és univerzális Nachot pl., vagy mazochisták kedvéért Arbeloát vagy Coentraot, hátha megsérül 5 perc múlva. Bírtuk volna, két helyzete volt az ellenfélnek. De nem, minek változtassunk, fasza minden. Toljuk ugyanazt a szart, amit eddig.
Én sem vagyok CA párti, nem szerettem sosem, bár eredményei már itt is vannak. Egyszerűen nem bírom az ilyen Pelle, CA féle dögunalom alakokat. Szívem szerint ha a Barca ellen nem nyerünk, azonnal meneszteném, nem azért, mert olyan nagy alternatívák vannak a helyére, de egy ottani vereséggel a bajnokságnak totál mindegy lesz, a váltással együtt járó rövid idejű, általában minden csapatra jellemző felrázó hatás egy jó BL szereplésre elég lehet. Zidane felmerült a fórumon, én a legjobban tőle félnék, 4 vereséggel kezdett a Castillában, most viszonylag jók, de úgy rémlik, akkor volt a legjobb a sorozat, amikor oda volt valami képzésen. Most ott van, sorra bukjuk a pontokat megint, múltkor is kikaptunk a kieső Leioától. Szerintem ott az érdemi munkát a másik srác végzi, Zizu az arcot adja csak. Attól, hogy a maga idejében a világ legjobb játékosa volt, nem feltétlenül lesz klasszis edző is. Bár túlzással azt mondom, ha edzői szék helyett beállna, annyit még mindig mutatna, mint itt néhány srác most.
Átigazolási politika. Fasza volt ez is. Csillagászati összeg egy-egy játékosra, az egyik lába eltört, a másik nem jött be. 170 guriga mínusz. Ebből lehetne 4 tűrhető, 30-50 milliós focistánk, így jutna a kispadra értelmes csere, nem vicc kategóriás Khedirák, Chicharitok ülnének ott.
Erőnlét. Ha nem megy a játék, be kellene darálni az ellenfelet. Szempontnak kellene lenni az igazolásoknál, edzéseknél, kezdő 11nél, hogy mindig többet tudjunk futni az ellenfélnél. Most sem így volt. Ehelyett, aki eddig bírt menni, már az sem, ráadásul sérül mindenki állandóan. Az erőnléti emberke, az a Carlo melleti fickó, nálam holnap már nem jönne be dolgozni.
Végül, jövő héttől a mezről leszedetném azt a barna szart. Egyrészt középcsapathoz méltó játékerővel nem érdemeljük meg, másrészt azóta nincs foci, amióta a címer felkerült. Kicsit nagy lett a mellény tőle egy-két embernél, az ellenfeleknél meg úgy működik, mint a piros posztó a bikának.
A másik oldal a gyenge formánk. Én nem szavaznék ilyenekre, hogy az egész csapat szar, meg stb. Ezt több játékos nevében kikérem magamnak. Nem tudom, Marcelo, Varane, Isco mit tudott volna még csinálni, szerintem mindent megpróbáltak, jól is játszottak. A problémánk a góllövés egy ideje. Az Elche ellen felborult a pálya, csak 2 gól lett. A villarreal ellen simán győzni kellett volna. Bilbaoban is lehet egy gólt kapni, de rúgni is kellene rá egy párat. Az egész hülye BBCvel nem értek egyet, amikor a kp. ilyen gyenge, megritkított. Tetszőleges arcot be kellett volna áldozni a BBCből, mindegy, kit, egyformán rosszak most. Középpályát erősíteni a plusz egy emberrel, sok variáció nincs, az egyetlen lett volna Marcit feljebb hozni, mögé pedig a megbízható és univerzális Nachot pl., vagy mazochisták kedvéért Arbeloát vagy Coentraot, hátha megsérül 5 perc múlva. Bírtuk volna, két helyzete volt az ellenfélnek. De nem, minek változtassunk, fasza minden. Toljuk ugyanazt a szart, amit eddig.
Én sem vagyok CA párti, nem szerettem sosem, bár eredményei már itt is vannak. Egyszerűen nem bírom az ilyen Pelle, CA féle dögunalom alakokat. Szívem szerint ha a Barca ellen nem nyerünk, azonnal meneszteném, nem azért, mert olyan nagy alternatívák vannak a helyére, de egy ottani vereséggel a bajnokságnak totál mindegy lesz, a váltással együtt járó rövid idejű, általában minden csapatra jellemző felrázó hatás egy jó BL szereplésre elég lehet. Zidane felmerült a fórumon, én a legjobban tőle félnék, 4 vereséggel kezdett a Castillában, most viszonylag jók, de úgy rémlik, akkor volt a legjobb a sorozat, amikor oda volt valami képzésen. Most ott van, sorra bukjuk a pontokat megint, múltkor is kikaptunk a kieső Leioától. Szerintem ott az érdemi munkát a másik srác végzi, Zizu az arcot adja csak. Attól, hogy a maga idejében a világ legjobb játékosa volt, nem feltétlenül lesz klasszis edző is. Bár túlzással azt mondom, ha edzői szék helyett beállna, annyit még mindig mutatna, mint itt néhány srác most.
Átigazolási politika. Fasza volt ez is. Csillagászati összeg egy-egy játékosra, az egyik lába eltört, a másik nem jött be. 170 guriga mínusz. Ebből lehetne 4 tűrhető, 30-50 milliós focistánk, így jutna a kispadra értelmes csere, nem vicc kategóriás Khedirák, Chicharitok ülnének ott.
Erőnlét. Ha nem megy a játék, be kellene darálni az ellenfelet. Szempontnak kellene lenni az igazolásoknál, edzéseknél, kezdő 11nél, hogy mindig többet tudjunk futni az ellenfélnél. Most sem így volt. Ehelyett, aki eddig bírt menni, már az sem, ráadásul sérül mindenki állandóan. Az erőnléti emberke, az a Carlo melleti fickó, nálam holnap már nem jönne be dolgozni.
Végül, jövő héttől a mezről leszedetném azt a barna szart. Egyrészt középcsapathoz méltó játékerővel nem érdemeljük meg, másrészt azóta nincs foci, amióta a címer felkerült. Kicsit nagy lett a mellény tőle egy-két embernél, az ellenfeleknél meg úgy működik, mint a piros posztó a bikának.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
-6, +4, +2, -1?Szeptemberben úgy éreztem, hogy el is buktuk, hiszen ebben a ligában nem szedhetsz össze 6 pontos hátrányt a Barcaval szemben, semmikor sem, soha, onnan ugyanis szinte lehetetlen a küldetés, erre felállt a csapat, úgy nézett ki, hogy be tudják húzni a címet, és most ismét elengedik.
Mit vártál? Hogy 20 ponttal nyerjük a bajnokságot? Van még 12, TIZENKETTŐ forduló, 36 pont és lesz 1 a különbség.
Jó tudom, most majd jön a sablon, hogy de jön a klasszikus és -4 lesz. Folytassátok, hozok szotyit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nincs olyan, hogy megnyert bajnokság.
Pont az ilyenek miatt.
Ősszel szarul kezdtünk, barca jól, aztán mi lettünk kurva jók ők meg szarok. Idén megint fordult az állás. Ilyen változás mellett nem lehet olyat kijelenteni, hogy megnyert bajnokság.
Ronaldo 2015: 13/7
máskor meg kettesével, hármasával lövi a gólokat.
Pont az ilyenek miatt.
Ősszel szarul kezdtünk, barca jól, aztán mi lettünk kurva jók ők meg szarok. Idén megint fordult az állás. Ilyen változás mellett nem lehet olyat kijelenteni, hogy megnyert bajnokság.
Ronaldo 2015: 13/7
máskor meg kettesével, hármasával lövi a gólokat.
-
hát ha ebbe ennyire bele akarsz menni, legyen.Megnyert? Hisz az előbb azt írtad, hogy igazad volt, hogy már elvesztettük szeptemberben.
Szeptemberben úgy éreztem, hogy el is buktuk, hiszen ebben a ligában nem szedhetsz össze 6 pontos hátrányt a Barcaval szemben, semmikor sem, soha, onnan ugyanis szinte lehetetlen a küldetés, erre felállt a csapat, úgy nézett ki, hogy be tudják húzni a címet, és most ismét elengedik.
Tavaly egyébként ugyanez volt, ja és most azért nézzük csak meg mennyire hiányzik az a 6 pont.. hát nagyon, vagy abból csak 4 lett volna meg, az is most teljesen máshogy alakítaná át a verseny lélektanát.
baromság.Aztán van petiapesszimista féle vonal akinek nem a meccs ad élvezeted, hanem hogy a károgása egyszer minimum, vagy többször bejön és akkor megveregetheti a saját vállát, hogy mennyire okos és igaza van.
De hogy változtasson amikor nincs értelmes játékos a padon gyakorlatilag?szerintem a mostani helyzet csak Carlo hibája. Amikor ment a szekér minden oké volt, amióta akadozik, képtelen változtatni rajta. Ez már nem hullámvölgy. Három hónapja tart a szenvedésünk, erre egy edzőnek megoldást kell tudni találni. Ha más nem a hozzáállásban, vagy taktikában, és ha úgy se megy, akkor télleg lehetne fogni a sérülésekre, de így nem.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Szerencsére lehet ilyet is olvasni!Én mindig optimista vagyok, szóval engem nem ér el a világvége hangulat, amíg matematikai esély van, de változtatni kell..
Ha van eröd, akkor fektesd abba, hogy itt a fórumon a vereségek után lecsapó dögkeselyüket megtéríted.

Èn is hasonló véleményen vagyok. Ha megy a csapatnak csak élvezem és csettintek örömömben. Ha nem megy akkor természetesen kritikát lehet mondani, pláne ha az építö jellegü, de következö héten uúgy leülök a tv elé és bízok a sikerben.Máskülönben minek nézzem a meccset ha nem ad elvezetet.
Aztán van petiapesszimista féle vonal akinek nem a meccs ad élvezeted, hanem hogy a károgása egyszer minimum, vagy többször bejön és akkor megveregetheti a saját vállát, hogy mennyire okos és igaza van.
A baj csak az, hogy a negatív, árogó, depis emberek nem magukat teszik negatívvá és boldogtalanná, hanem a többi kedvét veszik el..már aki hagyja nekik.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én csak annyit, amennyit olvashatott mindenki.ziro4vr írta:R24 vagy valaki, arról amúgy mit lehet tudni, hogy mi Hierro szerepe? Zidane esetében azért tudtuk nagyjából, meg eléggé látszott is...de a spanyolnál..hát nem tudom.
http://madridom.hu/?p=47541
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
R24 vagy valaki, arról amúgy mit lehet tudni, hogy mi Hierro szerepe? Zidane esetében azért tudtuk nagyjából, meg eléggé látszott is...de a spanyolnál..hát nem tudom.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megnyert? Hisz az előbb azt írtad, hogy igazad volt, hogy már elvesztettük szeptemberben.engem ebben az egészben az bánt, hogy ez egy megnyert liga volt..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én ezt érteném és elfogadnám, de Modric szinte egész szezonban nincs, és ez a fos játék már James sérülése előtt elkezdődött. Meg komolyan azt hitte ennyi év edzősködés után hogy a 11 kezdő embere egész évben bevethető lesz?Realista24 írta:De nincs kivel, mivel. James és Modric hiányát nem tudja kezelni az öreg, de senki nem tudná. Talán Mourinho egy 1-5-5-0-ás felállással.
szerintem a mostani helyzet csak Carlo hibája. Amikor ment a szekér minden oké volt, amióta akadozik, képtelen változtatni rajta. Ez már nem hullámvölgy. Három hónapja tart a szenvedésünk, erre egy edzőnek megoldást kell tudni találni. Ha más nem a hozzáállásban, vagy taktikában, és ha úgy se megy, akkor télleg lehetne fogni a sérülésekre, de így nem.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ___Samy___
ha van edző aki megérdemli a türelmet, akkor az ancelotti
azért ebben a másfél évben nem úgy ült itt mint schuster, azért mutatott nem egy két kis játékot a csapattal, szóval lehet látni, hogy alkalmas ő erre a feladatra
a hangsúly inkább azon van, hogy miért nem megy a játék, és miért nem hajlandó kizökkenteni a csapatot ebből a gödörből egy szisztéma váltással
nem tudjuk, hogy most tényleg ő alakította magának így a keretet, vagy tényleg felsőbb utasításra muszáj játszatnia egy pár játékost
de nem hiszem, hogy legalább abba ne szólhatott volna bele, hogy a kispadra kiket vegyen, ezzel szerintem mindenképp saját magának ásta meg a gödrét
azért ebben a másfél évben nem úgy ült itt mint schuster, azért mutatott nem egy két kis játékot a csapattal, szóval lehet látni, hogy alkalmas ő erre a feladatra
a hangsúly inkább azon van, hogy miért nem megy a játék, és miért nem hajlandó kizökkenteni a csapatot ebből a gödörből egy szisztéma váltással
nem tudjuk, hogy most tényleg ő alakította magának így a keretet, vagy tényleg felsőbb utasításra muszáj játszatnia egy pár játékost
de nem hiszem, hogy legalább abba ne szólhatott volna bele, hogy a kispadra kiket vegyen, ezzel szerintem mindenképp saját magának ásta meg a gödrét
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Van amiben hibás az olasz, van amiben nem. Nálam most jelenleg az a fő probléma, hogy van egy
-hulla Kroos
-nulla Bale
-jampi Karim
-dulifuli Cé
és ezek az emberek csinálhatnak bármit, úgyis ki fognak futni a következő meccsre is kezdőként. Ez főleg a két középsőnél probléma, egyszerűen nincs ami igazán motiválja őket mondjuk egy Bilbao ellen. Ami kumma szomorú egyébként. Nincs változás, nincs előrelépés. Most Carlo, ha már belenyúlni nem tud (Csicsa? ez a Jesé? nem nagy választék) akkor tegye őket fejben rendbe. Kezdje a walesi bárddal...a látványosan önző korszaka után volt egy hír, hogy leült vele az olasz, utáni némileg feljavult.
Mondjuk először Zidane beszéljen vele, hogy túl lehet élni ha a feje tetejéről elmegy borért a haj.
-hulla Kroos
-nulla Bale
-jampi Karim
-dulifuli Cé
és ezek az emberek csinálhatnak bármit, úgyis ki fognak futni a következő meccsre is kezdőként. Ez főleg a két középsőnél probléma, egyszerűen nincs ami igazán motiválja őket mondjuk egy Bilbao ellen. Ami kumma szomorú egyébként. Nincs változás, nincs előrelépés. Most Carlo, ha már belenyúlni nem tud (Csicsa? ez a Jesé? nem nagy választék) akkor tegye őket fejben rendbe. Kezdje a walesi bárddal...a látványosan önző korszaka után volt egy hír, hogy leült vele az olasz, utáni némileg feljavult.
Mondjuk először Zidane beszéljen vele, hogy túl lehet élni ha a feje tetejéről elmegy borért a haj.

Nem illik.
-
Steve, én egyedülálló, és megismételhetetlen vagyok.
egy megnyert bajnokság.
Carlot egyszerű lenne elővenni, de nézzünk már rá CRonaldo játékára, és statjaira.

egy megnyert bajnokság.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem talán. És Real Madrid, nem Rael, gondoltam szólok.kForLäger írta:Nekem ez a véleményem.Realista24 írta:Na vajon te ki vagy valójában?![]()
De hogy hosszú életű nem leszel itt, azt már most garantálom.
Azon KEVÉS Madrid szurkolók közé tartozom, akik nem védik be folyton Ronaldot.
Talán kicsit durva voltam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Pepe
- Kedvenc csapatod: Rael Mdrid
Nekem ez a véleményem.Realista24 írta:Na vajon te ki vagy valójában?![]()
De hogy hosszú életű nem leszel itt, azt már most garantálom.
Azon KEVÉS Madrid szurkolók közé tartozom, akik nem védik be folyton Ronaldot.
Talán kicsit durva voltam, de a mai meccs nagyon felhúzott.
Szerk...: Am egy Moderátornak szabad offolnia?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ForLäger 2015. március 7., szombat 20:58-kor.