A Real Madirdra nyomtam, mert abban Carlo is benne van..
Más mosolyogtató dolog ma nem volt..
Kicsit én is visszatérnék Mourinhohoz, de csak annyiban, hogy említem a nevét..tehát.
Eddig, mármint 2015-ben kicsit olyan szétesett nekem a csapat, mint a Mourinho féle "korszakot" megelőzően.
Nincs szervezettség, nincs ki összekösse a védőket a támadókkal. Mindenki egyénieskedik, nem folyik a labda. Mindent erőből akarnak megoldani, nem pedig okosan. Ehhez jön Ancelotti hülyesége, hogy nem ismeri fel, hogy mit kéne tenni. Ha ekkora a trutyi a játék, akkor inkább álljunk vissza, kezdjük elölről. Ne kapjunk gólt, aztán lehet folytatni minden mással. Kicsit azt érzem, hogy a játékosok sem tudják, hogy mit akarnak játszani, vagy mit akarnak velük játszatni.. Isco sokszor hátrébb van, mint Marcelo .. Üres a középpálya.. A mai meccsen is többször lehetett látni, hogy Pepék hátul passzolgatnak, elöl meg egy sorban a BBC a védőkön, plusz még Marcelo, vagy Carvajal.. Kroos és Illara nem értik egymást.. Ezek a dolgok nálam edzői hiba kategória.. Egész évben nem láttunk Kroos cserét. Ma lehozza, amikor kéne egy értelmes ember a kp-ra, ha 4-0ra megyünk tuti fennmarad... Ezeket a dolgokat nem értem, ami mondjuk nekem nem baj. A baj az, hogy szerintem ők sem értik.
De, mint ahogyan azt már idén 124742147x hallottuk: "A bajnokság csak az utolsó fordulóban dől el."