Ez elég szánalmaswZoLee7 írta:Komolyan, örülök hogy ezeket mind végig olvastam...Rossz volt a kedvem a vereség miatt, de most egészen megmosolyogtattatok páran.
Az a kapott gól, egy nagyon szép akció eredménye volt. Sokkal bosszantóbb, hogy nem tudunk gólokat lőni...sőt 1 rohadt gólt sem tudunk lőni. Ma Illarra és CR szerintem igenis jó volt. Ronaldo sokszor állt vissza védekezni a fent maradt társak helyett. A füttyöt viszont én nem értem...ez az ellenfél szurkolóinak a szégyene! Engem egy ilyen szintű provokálás zavarna, nem is kicsit. Ennek ellenére jól tette a labdát és rendre beért a kapu elé...VISZONT AZOK A ROHADT BEADÁSOK...Bale nem való Madridba, de még csak a spanyol bajnokságba sem. Nyáron le kell cserélni, ha marad ugyan úgy nulla lesz a támadó játék.
CA...kései cserék...oké, de kit küldjön be? Khedirát? Csicsarítót? Védőt minek, gólt kell lőni...Jesé képtelen visszanyerni a formáját és ez nem fog változni ha nem játszik többet. Az egész taktika, ahogy a csapat feláll...nem passzol. Kroos teljesen elszürkült, egyre több a rossz megoldás. 433-ben nem megy, csak a beadások vannak, ívelgetések a semmibe. Meglássuk mi lesz ha Modric és James visszatér...ha ugyan ilyen siralmas lesz a helyzet akkor már joggal lehet CA távozását követelni...hát ha Zidane megoldja, és Perez rá jobban hallgatna az igazolásoknál.
Kövi meccs után fogunk sírni, mert játszani fognak azok akik veszélyben vannak, és szépen megy is majd a sárga legalább a felének.
Cr nem csinált semmit, nem tudom, te mit láttál. Nem érted a füttyöt? Kiviszek egy Ronaldo képet az utcára, leteszem a földre, bemegyek a szobába, 1-2 perc múlva már a kutyák rágják. Én azokat nem értem, akik nem fütyülik, undorító egy ember, 0 szimpátia, akik egy ilyen emberrel tudnak szimpatizálni azok sem külömbek tőle. A real mai teljesítménye után egyik játékos sem idevaló. Imádom a Realt, de Ronaldo mint mindig, most is kiidegelt. Jobbakat! Hala Madrid.