A klub vébé óta nagy a mellény, nuku alázat, hiszti annál több
HozzászólásSzerző: banderas » 2015. március 7., szombat 20:45
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. március 7., szombat 20:44
Az a szerencse, hogy ez viszont nem szánalmas.. atya ég..Ez elég szánalmas![]()
Cr nem csinált semmit, nem tudom, te mit láttál. Nem érted a füttyöt? Kiviszek egy Ronaldo képet az utcára, leteszem a földre, bemegyek a szobába, 1-2 perc múlva már a kutyák rágják. Én azokat nem értem, akik nem fütyülik, undorító egy ember, 0 szimpátia, akik egy ilyen emberrel tudnak szimpatizálni azok sem külömbek tőle. A real mai teljesítménye után egyik játékos sem idevaló.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: ForLäger » 2015. március 7., szombat 20:42
Ez elég szánalmaswZoLee7 írta:Komolyan, örülök hogy ezeket mind végig olvastam...Rossz volt a kedvem a vereség miatt, de most egészen megmosolyogtattatok páran.
Az a kapott gól, egy nagyon szép akció eredménye volt. Sokkal bosszantóbb, hogy nem tudunk gólokat lőni...sőt 1 rohadt gólt sem tudunk lőni. Ma Illarra és CR szerintem igenis jó volt. Ronaldo sokszor állt vissza védekezni a fent maradt társak helyett. A füttyöt viszont én nem értem...ez az ellenfél szurkolóinak a szégyene! Engem egy ilyen szintű provokálás zavarna, nem is kicsit. Ennek ellenére jól tette a labdát és rendre beért a kapu elé...VISZONT AZOK A ROHADT BEADÁSOK...Bale nem való Madridba, de még csak a spanyol bajnokságba sem. Nyáron le kell cserélni, ha marad ugyan úgy nulla lesz a támadó játék.
CA...kései cserék...oké, de kit küldjön be? Khedirát? Csicsarítót? Védőt minek, gólt kell lőni...Jesé képtelen visszanyerni a formáját és ez nem fog változni ha nem játszik többet. Az egész taktika, ahogy a csapat feláll...nem passzol. Kroos teljesen elszürkült, egyre több a rossz megoldás. 433-ben nem megy, csak a beadások vannak, ívelgetések a semmibe. Meglássuk mi lesz ha Modric és James visszatér...ha ugyan ilyen siralmas lesz a helyzet akkor már joggal lehet CA távozását követelni...hát ha Zidane megoldja, és Perez rá jobban hallgatna az igazolásoknál.
Kövi meccs után fogunk sírni, mert játszani fognak azok akik veszélyben vannak, és szépen megy is majd a sárga legalább a felének.
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. március 7., szombat 20:42
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 7., szombat 20:40
Ez a másik fele. Ősszel nagyon jól együtt dolgozott a csapat meg az edző. Tényleg, majdnem hogy tökéletes meccseket hoztunk le.csabi87 írta:Akkor az ősszel mirt értették azt hogy mit akar játszatni velük?Miért mennt minden tökéletesen?
Mert ha nem értik akkor az ősszel sem kellett volna érteniük elméletileg.
Szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 20:38
Én full optimista vagyok, de az a baj, hogy ez megy hónapok óta és egy icike picike halvány javulás sem látható, ha ez lett volna az első vagy a második vagy akár a harmadik meccsünk, ahol így játszunk nem érdekelne, mert benne van. De hónapok óta így játszunk és ez az aggasztó. Mindig reménykedtem, hogy csak egy hullámvölgy majd kijövünk belőle, de ez már hullámvölgynek is durva lenne.Steve írta:hamesz és petiapesszimista azonos személyek egyébként??
Petit már régóta ismerhetjük ö a szezon elsö meccsén eldönti, hogy elbuktuk a szezont, majd végig károgja az egészet és ha véletlen megnyerjük akkor örül ö is, mi is senki le sem szarja a hülyeségeket. Ha meg nem megy a csapatnak akkor meg igaza van.![]()
Egyébként faxa fórumozási taktika, ami bevált a hosszú évek alatt.![]()
De vagy egy új nick alatt térít, vagy lett egy tanítványa.![]()
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 7., szombat 20:37
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 7., szombat 20:36
Nem akarom kiforgatni, csak nem értem mit akarsz ezzel mondani, hogy Mourinho taktikájának is sok köze volt a BL győzelemhez. Mégis mi köze lett volna hozzá? Azt, hogy ő gyakorolta be a csapattal a kontrát? Szerintem előtte is tudott kontrázni a csapat. Persze Mourinhoval istenek voltunk ebben ez igaz, de nem hinném, hogy bármi köze lett volna ennek a BL győzelemhez. Pláne, hogy azóta mióta José lelépett kb nem tudunk értelmes kontratámadást végigvinni.volt írta: Miért kell kiforgatni az ember szavait? Ő gyakorolta ezt be a csapattal.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. március 7., szombat 20:34
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 7., szombat 20:33
Leütöm énRealista24 írta:Magas labda Pipita, leüssem?Benzema mai teljesítményénél szánalmasabb dolgot én futballpályán még életemben nem láttam,
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 7., szombat 20:33
HozzászólásSzerző: volt » 2015. március 7., szombat 20:31
Miért kell kiforgatni az ember szavait? Ő gyakorolta ezt be a csapattal.Sierra írta: Talán Mourinho találta fel a kontratámadást?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 20:29
Magas labda Pipita, leüssem?Benzema mai teljesítményénél szánalmasabb dolgot én futballpályán még életemben nem láttam,
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 7., szombat 20:28
Talán Mourinho találta fel a kontratámadást?volt írta:Pl a kontrákcsabi87 írta:Mourinho milyen taktikájának volt nagy szerepe a BL-re?
A BL döntőt meg nézzétek már vissza légyszi.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 7., szombat 20:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 7., szombat 20:26
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 7., szombat 20:24
Hát meg a kupából sem 5-0-al vertük ki őket, azt csak képzelem.Én úgy emlékszem, hogy ott jól játszottunk ellenük, csak éppen semmi nem jött össze, semmi nem ment be. De emlékszem az utolsó 20-25 percben momentumuk nem volt, szinte már horzsolta a hátukat a háló, szóval az a Ramos gól bőven megérdemelt volt, szerencsére még éppen időben jött..
Azért butaságot ne írjál már
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 7., szombat 20:24
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem