De vele semvolt írta: A blben is nagy szerepe volt Mou taktikajanak, nélküle nem nyertünk volna blt sem.

HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 7., szombat 20:14
De vele semvolt írta: A blben is nagy szerepe volt Mou taktikajanak, nélküle nem nyertünk volna blt sem.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 7., szombat 20:13
HozzászólásSzerző: volt » 2015. március 7., szombat 20:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 7., szombat 20:12
Média, többek között. Ha kikapunk, tőlünk harsog a sajtó, egyből nekünk esnek, próbálnak minket darabokra szedni. Pl Mourinho ezekre ugrott, mondta a dumát a sajtóban, felvette a kakaskodást. Alul is maradt. Carlo faszagyerek, őt nem érdeklik, próbálja kizárni, jönnek az udvarias sablon nyilatkozatok, amikkel eltereli a médiát, hogy kevesebbet foglalkozzanak velünk.tucsoki írta:Konkrétan milyen nyomásra gondoltál?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 20:12
VanillaSky írta:A portugál zseni hozta Khedirát, Özilt, Coentraot, Canalest, Altintopot, Leont. A csapatot átkeresztelhették volna valami gyémántbányának is.Nézzétek meg a Chelseat, ott Mourinho dönti el ki jön és ki megy.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 7., szombat 20:12
Istenem mit összeszerencsétlenkedtünk ez a meccsen.Zsombor írta:pontosannmate írta:Volt már rosszabb is, gondoljatok arra
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 7., szombat 20:10
A portugál zseni hozta Khedirát, Özilt, Coentraot, Canalest, Altintopot, Leont. A csapatot átkeresztelhették volna valami gyémántbányának is.Nézzétek meg a Chelseat, ott Mourinho dönti el ki jön és ki megy.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 7., szombat 20:10
Èn is egyetértek!Realista24 írta: Én egyetértek Mátéval.
Ezeknek a srácoknak mindegy ki az edző, hogyan tudnád őket motiválni? Mit vonsz meg tőlük? Mivel fenyegeted őket?
Ezeknek apa kell, aki néha beismeri a saját hibáját.
Ha mindenki játékra kész lesz és nem változik a játék, akkor részben egyet fogok érteni, addig nem.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 20:08
nem is kell tudnod szerintem ez az én dolgom... nincs bajom Ancelottival, de hát látszik, hogy a mostani helyzettel nem boldogul. De akkor ezek szerint csak én látom így.Zsombor írta:Igen, előtte hónapokig semmit se csináltunk. Nem tudom minek csináltál új profilt mathers, mindenki tudja, hogy te vagy az, és ugyanazokat a baromságokat írod továbbra is.hamesz írta: Azért az a decima inkább Ramoson múlt meg az isteni szerencsén
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 7., szombat 20:08
Konkrétan milyen nyomásra gondoltál?nmate írta:Jelenleg nincs olyan edző, aki nagy nyomás alatt ilyen jól kezeli a klubot, mint Ancelotti. Többről van itt szó, mint mágnestáblán cserélgetni a játékosotokat, mert ha annyiból állna több alkalmas edző is lenne ide. De ez nem FIFA15, itt többről van szó. Jelenleg nem tudnánk előrelépni, kell egy kis idő, egy kis tér Carloéknak. Igen, benne van, hogy idén lófaszt sem nyerünk, de hagyni kell őket dolgozni, ők is emberek. Aki most elküldené, az mond hülyeséget szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 7., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 20:05
speciel csak az atmára gondoltamRealista24 írta:Tudtad, hogy nem csak a döntőből állt a sorozat? Vagy a többi kiesett?Azért az a decima inkább Ramoson múlt meg az isteni szerencsén.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 7., szombat 20:04
Igen, előtte hónapokig semmit se csináltunk. Nem tudom minek csináltál új profilt mathers, mindenki tudja, hogy te vagy az, és ugyanazokat a baromságokat írod továbbra is.hamesz írta: Azért az a decima inkább Ramoson múlt meg az isteni szerencsén
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 20:03
Tudtad, hogy nem csak a döntőből állt a sorozat? Vagy a többi kiesett?Azért az a decima inkább Ramoson múlt meg az isteni szerencsén.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 20:02
Azért az a decima inkább Ramoson múlt meg az isteni szerencsén. Meg azon, hogy a hosszabbításban az Atma már lépni sem tudott. Egyébként ott se tudott velük ancelotti mit kezdeni. Ha továbbra is folytatjuk ezt a játékot és valószínűleg folytatjuk, mert már hónapok óta ez van és ancelotti nem tud mit kezdeni ezzel. Szóval ha marad ez végig akkor nem tudom miért ne lehetne lecserélni... Ha 4-4-2 van meg mindenki egészséges akkor akár én is ülhetnék a padon Ancelotti helyett. De ha baj van mint most akkor vakargatnám a fejem én is.nmate írta:Szerintem "A teljes csapat".
Mindenki nem volt rossz, Bilbao ma egész jól játszott. A Real Madrid meg nem szar
...és akkor csináljuk újra azokat a hibákat, amiket 2004 után vétettünk. Nehogy adjunk még egy esélyt annak az edzőnek aki elhozta a Decimát.hamesz írta:Ancelotti mehet is...
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. március 7., szombat 20:02
Zsombor írta:pontosannmate írta:Volt már rosszabb is, gondoljatok arra
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 7., szombat 20:01
Szegény Ancellotti, egy ilyen keretből kell kihoznia valamitikarus93 írta:Ez amúgy nem Carlo miatt van. Perez meg az idióta galaktikus "hülyesége" miatt.
Itt Carlo csak egy bábu, akinek a keretből kell kihoznia valamit. Magyarul neki kell igazodnia a kerethez és Perez faszságaihoz.
Nézzétek meg a Chelseat, ott Mourinho dönti el ki jön és ki megy. Nem Abramovich, akinek kb annyi rálátása lehet a focira, mint Pereznek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 20:01
Én egyetértek Mátéval.Mike írta:hagyjuk már ezt a hülyeséget.nmate írta:...és akkor csináljuk újra azokat a hibákat, amiket 2004 után vétettünk. Nehogy adjunk még egy esélyt annak az edzőnek aki elhozta a Decimát.
Vagy akkor Bale is legyen még évekig alapkezdő. A múltból nem lehet megélni. Egyértelműen látszik hogy Carlo-nak ez nagy falat.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. március 7., szombat 20:00
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem