Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
tucsoki

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 7., szombat 20:14

nmate írta:
tucsoki írta:Konkrétan milyen nyomásra gondoltál?
Média, többek között. Ha kikapunk, tőlünk harsog a sajtó, egyből nekünk esnek, próbálnak minket darabokra szedni. Pl Mourinho ezekre ugrott, mondta a dumát a sajtóban, felvette a kakaskodást. Alul is maradt. Carlo faszagyerek, őt nem érdeklik, próbálja kizárni, jönnek az udvarias sablon nyilatkozatok, amikkel eltereli a médiát, hogy kevesebbet foglalkozzanak velünk.

Realnál mindig nagyítóval néznek, akármi van. Eddig 10/9 edző megbukik itt ezen a téren.
A Barcánál is van média, a Bayernnél is, stb. Ancelotti azért nem rutintalan szakember, ha tényleg a média nyomása miatt nem találjuk el a kaput 90 percen keresztül, akkor mindenki mondjon le. Legyen inkább faszagyerek akkor mikor szemmel láthatóan nem működő dolgokat erőltet. Persze nem én vagyok 3x-s BL győztes edző...

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 7., szombat 20:14

volt írta: A blben is nagy szerepe volt Mou taktikajanak, nélküle nem nyertünk volna blt sem.
De vele sem :D

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 7., szombat 20:13

Ancelottinak megvannak a faszságai idén, de nem lehet olyanokat padra tenni mint Bale és Ronaldo mert egyszerűen fentről beleszólnak ebbe. Az egész keret megszervezése, a játékpercek elosztása idén úgy szar ahogy van. Ebből a gödörből idén nem fogunk kilábalni már.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: volt » 2015. március 7., szombat 20:12

Én is így látom Hamesz. Az olasz nem tud újítani, hibákat észre nem veszi. Semmi játékunk nics hónapok óta rs ebből úgy néz ki nem is tudunk kimaszni. A keret rövid, rotalas nyomokban sem fedezhető fel. A blben is nagy szerepe volt Mou taktikajanak, nélküle nem nyertünk volna blt sem.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 7., szombat 20:12

tucsoki írta:Konkrétan milyen nyomásra gondoltál?
Média, többek között. Ha kikapunk, tőlünk harsog a sajtó, egyből nekünk esnek, próbálnak minket darabokra szedni. Pl Mourinho ezekre ugrott, mondta a dumát a sajtóban, felvette a kakaskodást. Alul is maradt. Carlo faszagyerek, őt nem érdeklik, próbálja kizárni, jönnek az udvarias sablon nyilatkozatok, amikkel eltereli a médiát, hogy kevesebbet foglalkozzanak velünk.

Realnál mindig nagyítóval néznek, akármi van. 10/9 edző megbukik itt ezen a téren.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. március 7., szombat 20:14-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 20:12

VanillaSky írta:
Nézzétek meg a Chelseat, ott Mourinho dönti el ki jön és ki megy.
A portugál zseni hozta Khedirát, Özilt, Coentraot, Canalest, Altintopot, Leont. A csapatot átkeresztelhették volna valami gyémántbányának is.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 7., szombat 20:12

Zsombor írta:
nmate írta:Volt már rosszabb is, gondoljatok arra :lol:
pontosan :mrgreen:
Istenem mit összeszerencsétlenkedtünk ez a meccsen. :lol:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 7., szombat 20:10

Nézzétek meg a Chelseat, ott Mourinho dönti el ki jön és ki megy.
A portugál zseni hozta Khedirát, Özilt, Coentraot, Canalest, Altintopot, Leont. A csapatot átkeresztelhették volna valami gyémántbányának is.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 7., szombat 20:10

Realista24 írta: Én egyetértek Mátéval.
Ezeknek a srácoknak mindegy ki az edző, hogyan tudnád őket motiválni? Mit vonsz meg tőlük? Mivel fenyegeted őket?
Ezeknek apa kell, aki néha beismeri a saját hibáját.
Ha mindenki játékra kész lesz és nem változik a játék, akkor részben egyet fogok érteni, addig nem.
Èn is egyetértek!

Még nem mondhatjuk ki, de lehet, hogy ez a szezon elment. Ok, van ilyen. Akkor a következöre az egészséges kerettel, kiegészítve nyáron vett jó játékosokkal fel lehet készülni és azt sikeresen lehozni.

Ha jövöre sem lesz foci, akkor mehet Ancelotti.

Sokan nem értik, de Modric csináltaa focinkat és ez rögtön a kiesése után meglátszott. Volt egy motivált fiatal, ügyes James, aki szintén kuka. Ramosban pedig a madridizmus minden ereje ott van, aki pont az ilyen pillanatokban hitet ad, üzi a többit hátulról, befejel egy gólt ha nem megy a nagy BBC-nek...viszont ö sincs.

Ez azért így nézve elég sok.

Illara féle formák, Khedirával karöltve tudnak, amit tudnak. Plusz formában sem voltak.

èn csak egyet nem értek hol van Jesé??!! Isten fia maga bevallása szerint is egy zseni, akor miért nem tud egy gyeneset a labdába rúgni, amikor a 100 milliós játákosoknak nem megy?

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 20:08

Zsombor írta:
hamesz írta: Azért az a decima inkább Ramoson múlt meg az isteni szerencsén
Igen, előtte hónapokig semmit se csináltunk. Nem tudom minek csináltál új profilt mathers, mindenki tudja, hogy te vagy az, és ugyanazokat a baromságokat írod továbbra is.
nem is kell tudnod szerintem ez az én dolgom... nincs bajom Ancelottival, de hát látszik, hogy a mostani helyzettel nem boldogul. De akkor ezek szerint csak én látom így. :)

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 7., szombat 20:08

nmate írta:Jelenleg nincs olyan edző, aki nagy nyomás alatt ilyen jól kezeli a klubot, mint Ancelotti. Többről van itt szó, mint mágnestáblán cserélgetni a játékosotokat, mert ha annyiból állna több alkalmas edző is lenne ide. De ez nem FIFA15, itt többről van szó. Jelenleg nem tudnánk előrelépni, kell egy kis idő, egy kis tér Carloéknak. Igen, benne van, hogy idén lófaszt sem nyerünk, de hagyni kell őket dolgozni, ők is emberek. Aki most elküldené, az mond hülyeséget szerintem.
Konkrétan milyen nyomásra gondoltál?
Ez nem arról szól hogy nem jönnek az eredmények (egyébként sincs semmi veszve), hanem arról ahogyan nem jönnek. Lehet jó játékkal lelkesen veszíteni, meg lehet így is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 20:07

Nem azt írtad. Ha meg azt akartad, akkor írd azt, aztán megspórolod az oltásokat.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 7., szombat 20:07

Jelenleg nincs olyan edző, aki nagy nyomás alatt ilyen jól kezeli a klubot, mint Ancelotti. Többről van itt szó, mint mágnestáblán cserélgetni a játékosotokat, mert ha annyiból állna több alkalmas edző is lenne ide. De ez nem FIFA15, itt többről van szó. Jelenleg nem tudnánk előrelépni, kell egy kis idő, egy kis tér Carloéknak. Igen, benne van, hogy idén lófaszt sem nyerünk, de hagyni kell őket dolgozni, ők is emberek. Aki most elküldené, az mond hülyeséget szerintem.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 20:05

Realista24 írta:
Azért az a decima inkább Ramoson múlt meg az isteni szerencsén.
Tudtad, hogy nem csak a döntőből állt a sorozat? Vagy a többi kiesett?
speciel csak az atmára gondoltam :) hogy ott se tudott velük ancelotti mit kezdeni ahogy most sem tud és sajnos már nem csak az Atmára igaz ez.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 7., szombat 20:04

hamesz írta: Azért az a decima inkább Ramoson múlt meg az isteni szerencsén
Igen, előtte hónapokig semmit se csináltunk. Nem tudom minek csináltál új profilt mathers, mindenki tudja, hogy te vagy az, és ugyanazokat a baromságokat írod továbbra is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 20:03

Azért az a decima inkább Ramoson múlt meg az isteni szerencsén.
Tudtad, hogy nem csak a döntőből állt a sorozat? Vagy a többi kiesett?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 7., szombat 20:02

nmate írta:Szerintem "A teljes csapat".

Mindenki nem volt rossz, Bilbao ma egész jól játszott. A Real Madrid meg nem szar :mrgreen:
hamesz írta:Ancelotti mehet is...
...és akkor csináljuk újra azokat a hibákat, amiket 2004 után vétettünk. Nehogy adjunk még egy esélyt annak az edzőnek aki elhozta a Decimát. :kivagyhe:
Azért az a decima inkább Ramoson múlt meg az isteni szerencsén. Meg azon, hogy a hosszabbításban az Atma már lépni sem tudott. Egyébként ott se tudott velük ancelotti mit kezdeni. Ha továbbra is folytatjuk ezt a játékot és valószínűleg folytatjuk, mert már hónapok óta ez van és ancelotti nem tud mit kezdeni ezzel. Szóval ha marad ez végig akkor nem tudom miért ne lehetne lecserélni... Ha 4-4-2 van meg mindenki egészséges akkor akár én is ülhetnék a padon Ancelotti helyett. De ha baj van mint most akkor vakargatnám a fejem én is.

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. március 7., szombat 20:02

Zsombor írta:
nmate írta:Volt már rosszabb is, gondoljatok arra :lol:
pontosan :mrgreen:

És félő,hogy lesz is,ha így folytatjuk....

Simán benne van a Barca ellen a komoly zakó,ha valamit nem változtat Ancelotti... :(
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 7., szombat 20:01

ikarus93 írta:Ez amúgy nem Carlo miatt van. Perez meg az idióta galaktikus "hülyesége" miatt.

Itt Carlo csak egy bábu, akinek a keretből kell kihoznia valamit. Magyarul neki kell igazodnia a kerethez és Perez faszságaihoz.

Nézzétek meg a Chelseat, ott Mourinho dönti el ki jön és ki megy. Nem Abramovich, akinek kb annyi rálátása lehet a focira, mint Pereznek.
Szegény Ancellotti, egy ilyen keretből kell kihoznia valamit

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 7., szombat 20:01

Mike írta:
nmate írta:...és akkor csináljuk újra azokat a hibákat, amiket 2004 után vétettünk. Nehogy adjunk még egy esélyt annak az edzőnek aki elhozta a Decimát. :kivagyhe:
hagyjuk már ezt a hülyeséget.

Vagy akkor Bale is legyen még évekig alapkezdő. A múltból nem lehet megélni. Egyértelműen látszik hogy Carlo-nak ez nagy falat.
Én egyetértek Mátéval.
Ezeknek a srácoknak mindegy ki az edző, hogyan tudnád őket motiválni? Mit vonsz meg tőlük? Mivel fenyegeted őket?
Ezeknek apa kell, aki néha beismeri a saját hibáját.
Ha mindenki játékra kész lesz és nem változik a játék, akkor részben egyet fogok érteni, addig nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: