becks?Szerintem is. Figo, Zidane, Ronaldo, nálam ez a három játékos számít galaktikusnak a régi érából, az újból, meg Kaká és CR.

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 18., kedd 10:48
becks?Szerintem is. Figo, Zidane, Ronaldo, nálam ez a három játékos számít galaktikusnak a régi érából, az újból, meg Kaká és CR.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 18., kedd 10:48
Mike írta:hogy megkönnyítsük a döntést, egyik se fog jönni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 10:47
Szerintem is. Figo, Zidane, Ronaldo, nálam ez a három játékos számít galaktikusnak a régi érából, az újból, meg Kaká és CR.ja. oké. de szerintem attól ez még hülyeség.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 10:43
ja. oké. de szerintem attól ez még hülyeség.Realista24 írta:Mert azt írta a Marca, és mert jobban hangzik, hogy Balere a 11-es mez vár, és ő lehet a 11.
van ilyen? én nem tudok róla.lucifer írta:A pontosság kedvéért, nem véletlenül van egy Real-Barca nem megnemtámadási szerződés,hogy nem igazolunk egymástól?
de nem ezt mondtam.lucifer írta:Ja te hát ő neki nyugodtan lehet bármit,fikázni a Madrid játékosait csak mert bedobott 20 nevet és ő ezzel kimoss mindent maga alól,meg akkor ezek szerint akit ő nem ismer el az nem is lehet jó?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 10:40
hogy megkönnyítsük a döntést, egyik se fog jönniEl Unico írta:Szerintetek,ha megvesszük Thiagot,azzal lemondunk Iscoról,vagy fordítva? Magyarul,vagy az egyik,vagy a másik érkezik,vagy lenne-e értelme mindkettőt megvenni?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 18., kedd 10:38
Engem csak statisztikai alapon érdekel,hogy ki az,aki ellene van,és nem igazolná le. Ugye két opció van: valaki vagy leigazolná őt,vagy nem. Ez egy eldöntendő kérdés,az nem érdekes,hogy valaki mást képzel el oda,vagy nem illik bele a rendszerbe (hozzáteszem,fingunk sincs,Ancelotti mit talált ki... szerintem már vagy két hete intézi a Real Madrid ügyeit,és tuti,hogy már összebeszélt Perezzel,hogy kire számít,kire nem a következő szezonban. Szóval,nem kell aggódni,a mi edzőnket Ancelottinak hívják,és csak azért nem hivatalos,mert még a PSG-vel nem intézték el a formalitásokat.egészsen más az hogy ne hozzuk mert szar, vagy ne hozzuk mert a stílusa nem feltétlen passzol ide és baszott drága.
de jegyzetelj csak. ha jön akkor utána remélem legalább jól játszik és akkor majd savazhatod a fórum háromnegyedét.
Egy kis vagy középcsapatban könnyű kiemelkedőnek lenni. Nyilván nem Bale lesz a sztárunk,hanem CR,de attól még simán benne van,hogy Madridban teljesedik ki,és nem a 2012/13-as szezon volt neki a csúcs. Szerény és alázatos fiú,szerintem imádni fogják őt Madridban,és bár jelenleg nem bír nagy marketing értékkel,lehet,hogy sztárrá válik majd Spanyolországban,köt pár szerződést ezzel-azzal,eladnak pár mezt,és máris nem olyan vészes a helyzet,pénzügyek terén.egyébként pedig igaza van. ha idejön és céer alá játszik akkor nem ér fel a csúcsra egyénileg, csapatban már lehet. ha meg nem játszik céer alá akkor meg csapatban nem valószínű hogy felér a csúcsra, egyénileg meg biztosan mert cr jobb nála.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 10:36
Khedira elég bika, csak focizni nem tudnumberone1 írta:Viszont a bika kp ki lehetne, hat nem tudom
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 10:31
CR balszel Isco jobbszelCsabi írta:én egy ilyet szeretnék, annyival kiegészítve, hogy cé természetesen nem suarez mellett lenne. http://imagerz.com/QE5FUEtvAwMBAw5LFwVR
Padon: Casillas, Arbeloa, Ramos/Pepe, Nacho, Coentrao, Illarra, Khedira, Jesé, Özil, Casemiro, Benzema (meg Bale![]()
).
2 év múlva meg ha Illarra beválik, akkor Xabi helyére.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 18., kedd 10:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 10:26
Pérez nem mondta, hogy nem igazoljuk le, hanem, hogy nem sunyi módon csináljuk, hanem a katalánokkal egyeztetve.A pontosság kedvéért, nem véletlenül van egy Real-Barca nem megnemtámadási szerződés,hogy nem igazolunk egymástól? Vagy perez felrúgja mikor pont láthatjuk a PSg-re is(Ancleotti) és Dortmundra(Gündogan) is kivár csak ˇhaveri"alapon.
Mert azt írta a Marca, és mert jobban hangzik, hogy Balere a 11-es mez vár, és ő lehet a 11.szerk.: realista, a cikkben. modric meg özil miért galaktikus igazolás?
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 18., kedd 10:24
Ja te hát ő neki nyugodtan lehet bármit,fikázni a Madrid játékosait csak mert bedobott 20 nevet és ő ezzel kimoss mindent maga alól,meg akkor ezek szerint akit ő nem ismer el az nem is lehet jó? Már bocsi az offért. Lehet hogy a Bale témában szorult a mondandójába valami de én ezt arra írtam amit irt Moratára.Galacticos írta: na idén is elkezdődik.![]()
![]()
kár hogy a brazilokon kívül kb 20nevet dobott be a közelmúltba akiknek semmi köze brazíliához.
egyébként pedig igaza van. ha idejön és céer alá játszik akkor nem ér fel a csúcsra egyénileg, csapatban már lehet. ha meg nem játszik céer alá akkor meg csapatban nem valószínű hogy felér a csúcsra, egyénileg meg biztosan mert cr jobb nála.
Nem tudom ,lehet én gondolom rosszul és neked van igazad,de most mire megy vele egy csapat ha eladja a legjobbjait akár még horror áron is ha a játékos nem is biztos hogy akar menni? Kitudja találnak-e megfelelő utódot.Azért egy Vidal-Schweini párost nem találnak akármikor.miró írta: pontosan..erről is beszélek.
ha van egy játékosra ennyi pénzünk,akkor már nagy a lehetőségek tárháza..
nem biztos hogy akkor bale a legjobb vétel,de egy 50-ért már ő,azt aláírom.
A pontosság kedvéért, nem véletlenül van egy Real-Barca nem megnemtámadási szerződés,hogy nem igazolunk egymástól? Vagy perez felrúgja mikor pont láthatjuk a PSg-re is(Ancleotti) és Dortmundra(Gündogan) is kivár csak ˇhaveri"alapon.Galacticos írta: az meg 21,6 millió összesen.
az sem egy vészes összeg egy ilyen játékosért.
remélem hozzuk és akkor itt is kezdődhet a thiago-isco duó.![]()
szerk.: realista, a cikkben. modric meg özil miért galaktikus igazolás?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 18., kedd 10:21
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 10:19
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 10:17
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 10:17
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 18., kedd 10:13
Nem tudom, hogy én voltam-e az első, de én az elsők között voltam, akik ezt állították. Sokan bégetnek sok mindent gondolkodás nélkül, ebben viszont igazad van.Nem tudom ki kezdte el először mondani ezt a Xabi Alonso gyenge játéka volt dumát, de az első fára felakasztanám az tuti. Mert az összes birka azóta azt bégeti....
ad 2: Fontos láncszem, csak a döntő fontosságú meccseken rendre csőd volt az ember. AHogy te magad fogalmaztad meg:Alonso (Ronaldo mellett) mennyire fontos láncszeme a Real Madrid gépezetének
Na ezt egy kulcsposzton lévő játékosnál nem nézhetjük el. Vele egy BM, egy Barca, stb... ellen már nem nyerünk középpályát. Ha ő játszik, akkor marad ez az ívelgetős fos. Mert láttuk, hogy játsszon akárki mellette, semmilyen felállásban nem tudtunk nyomást gyakorolni az igazi ellenfeleinkre. Egy megoldás lehetne, miszerint amolyan Juvésan lenne mellette 2 verőember a kp-n, csak a 2 verőember egyikének sem felel meg Modric. szóval vkp-Xabi-vkp, és akkor még ide kell betenni Özil/Modric valamelyikét + Rondaldot és vagy Bale-t, vagy Suarezt, vagy Cavanit. Modric, ha Xabival együtt tagja a kkp-s 3asnak, akkor véleményem szerint kevesek védekezésben. Ha pedig választanom kell egy már kiöregedő félben lévő kkp-s, vagy két fiatalabb, a zenitjükön még nem túl lévő játékosok köré épített csapaton, én biztos az utóbbit választanám.lassabban, és pontatlanabbul játszott korábbi önmagához képest
Vajon miért nem ő ívelte fel? Baromi egyszerű. Az ellenfelek rájöttek, hogy őt kell kikapcsolni, és amikor embert állítottak rá, akkor már nem tudott egy védő szorításában úgy szervezni. Nekünk olyan ember kell, aki egy embert még rendszeresen le tud rázni magáról...Már nem Ő ívelte fel általában a labdát (irányította a csapatot), hanem már a védőink vágták előre. Kevesebbet domináltunk, inkább visszahúzódtunk
Nincs mellőzve. A BM alapembere. Helyette Robben volt mellőzve, csak megsérült, több hónapra kidőlt, ezért került vissza Robben a kezdőbe. Ez a csere megérné, kétség sem fér hozzá. De lehetetlen.e Özil - Kroos cserét én simán megtenném, egy az egyben, sőt... (multifunkciós, 2 lábas, jó lövő, jók a meglátásai, hajt, küzd, robotol, mellőzve is van, stb)
Ezzel viszot 100%-ig egyetértek.Luiz Gustavo-t semmibe sem nézem (egyszer elviszik mellette a labdát, másodikra agyonrúgja az embert, ilyen vanBommel2)
Valaki kitalálta, a többiek meg bírkaként bégetnek utána 1 szem PSG meccs megnézése nélkül. Szerintem sem mutatott Lucas semmit, amiért ide kellene hozni. Di Maria rendelkezik ugyanazokkal a képességekkel.Néztem idén pár PSG meccset és egyiken sem volt olyan jó amennyire itt sztárolják.
Csak hát mindjárt másképpen nézik az emberek őt a nemzetisége miatt. Árban pedig kurva drága lenne és jó nagy fizetést kérne. 40 millióért vették, ami azt jelenti, hogy legolcsóbban 60ért lehetne hozni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 10:12
21,7-et írnak, de azt a százezer eurót már elsikáljuk.az meg 21,6 millió összesen.
az sem egy vészes összeg egy ilyen játékosért.
remélem hozzuk és akkor itt is kezdődhet a thiago-isco duó.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 10:08
az meg 21,6 millió összesen.Realista24 írta:Csak a pontosság kedvéért, Thiago 18 millió + áfa.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 18., kedd 10:07
szerintem én nem személyeskedtem veled, úgyhogy vegyél vissza az arcodból.(aztán ha ezért bannolsz lelked rajta, túl sok érett gondolkodásra nem számítok)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 10:05
Csak a pontosság kedvéért, Thiago 18 millió + áfa.90-ből itt lehet Vidal és Suarez. Ezzel végeznénk is a nyárral körülbelül. Csak Bale állítólagos árából és mondjuk 18 millkából meg lehetne csinálni egy .-....-vidal.modric.thiago-c.suarez.benz kezdőt. Persze ehhez Pereznek fel kéne magát húznia a kis taknyos hobbitok mocskolódásain, meg a Neymar-ügyön, és virítani a lóvét Thiagóért.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem