Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Triumvirate98
Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
Kedvenc csapatod: Juventus

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. június 18., kedd 10:53

Realista24 írta:
Szerintem pedig esélytelen az ilyen játékosok leigazolása. Ez a felsorolt játékosok klubbjánál olyan mintha nálunk Ronaldóról lenne szó. Akiket felsoroltál mind kulcsjátékosok, nem bolond se a Juve,Bayern,Chelsea hogy eladja a legjobbjait. Ennyi erővel ránk is dobálhatná valaki a 90 milliós ajánlatokat Modricért,mi se adnánk el mikor ő a legjobb kpsunk.
Modricot szerintem úgy eladnánk 90 millióért, hogy az csak zörögne. :lol:
Valamint 90 millióért Vidalnak maga a Juve vezetősége pakolna be.
Végül is,ha Higuaín árát nézzük, 70 volt az első ajánlat...90 még kevés, pakoljatok még hozzá :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 10:51

becks?
Nálam aztán Bekmen nem galaktikus.
Mondjuk ha Thiago megy a MU-ba, Isco inkább a Citybe, Bale meg marad a White Hart Lane-en, akkor szívás van.
Bale már szerintem le van papírozva, csak masszírozzák az árát a köztudatba. Összeesküvés elméletem szerint most a Marca is a Real pártján van, nem véletlen ez a mai cikk sem, meg a tegnapi írások a marketingértékekről, stb.stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 18., kedd 10:48

Szerintem is. Figo, Zidane, Ronaldo, nálam ez a három játékos számít galaktikusnak a régi érából, az újból, meg Kaká és CR.
becks? :hmmm:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 18., kedd 10:48

Mike írta:hogy megkönnyítsük a döntést, egyik se fog jönni
:lol:
Egyébként most úgy tűnik, hogy Thiago távozni fog, de szerintem a MU-t választja majd, úgyhogy ráhajthattok Iscóra.
Mondjuk ha Thiago megy a MU-ba, Isco inkább a Citybe, Bale meg marad a White Hart Lane-en, akkor szívás van. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 10:47

ja. oké. de szerintem attól ez még hülyeség.
Szerintem is. Figo, Zidane, Ronaldo, nálam ez a három játékos számít galaktikusnak a régi érából, az újból, meg Kaká és CR.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 10:43

Realista24 írta:Mert azt írta a Marca, és mert jobban hangzik, hogy Balere a 11-es mez vár, és ő lehet a 11.
ja. oké. de szerintem attól ez még hülyeség. :D
lucifer írta:A pontosság kedvéért, nem véletlenül van egy Real-Barca nem megnemtámadási szerződés,hogy nem igazolunk egymástól?
van ilyen? én nem tudok róla.
lucifer írta:Ja te hát ő neki nyugodtan lehet bármit,fikázni a Madrid játékosait csak mert bedobott 20 nevet és ő ezzel kimoss mindent maga alól,meg akkor ezek szerint akit ő nem ismer el az nem is lehet jó?
de nem ezt mondtam.
te betámadtad azzal hogy ő csak a brazilokat ismeri el. én meg erre reagáltam hogy ez nem igaz, mert rajtuk kívül rengeteg névvel jött már az elmúlt években akiknek az ég világon semmi köze nem volt braziliához.
de egyébként miért ne kritizálhatnánk játékosokat?

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 10:40

El Unico írta:Szerintetek,ha megvesszük Thiagot,azzal lemondunk Iscoról,vagy fordítva? Magyarul,vagy az egyik,vagy a másik érkezik,vagy lenne-e értelme mindkettőt megvenni?
hogy megkönnyítsük a döntést, egyik se fog jönni
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 18., kedd 10:38

egészsen más az hogy ne hozzuk mert szar, vagy ne hozzuk mert a stílusa nem feltétlen passzol ide és baszott drága.
de jegyzetelj csak. ha jön akkor utána remélem legalább jól játszik és akkor majd savazhatod a fórum háromnegyedét.
Engem csak statisztikai alapon érdekel,hogy ki az,aki ellene van,és nem igazolná le. Ugye két opció van: valaki vagy leigazolná őt,vagy nem. Ez egy eldöntendő kérdés,az nem érdekes,hogy valaki mást képzel el oda,vagy nem illik bele a rendszerbe (hozzáteszem,fingunk sincs,Ancelotti mit talált ki... szerintem már vagy két hete intézi a Real Madrid ügyeit,és tuti,hogy már összebeszélt Perezzel,hogy kire számít,kire nem a következő szezonban. Szóval,nem kell aggódni,a mi edzőnket Ancelottinak hívják,és csak azért nem hivatalos,mert még a PSG-vel nem intézték el a formalitásokat.

Bale-lel nagyon sokat fogunk nyerni,egy formában lévő Di Mariaval miket művelt ez a Madrid a széleken,atyaúristen,akkor egy Bale mit fog?! :shifty: alig várom a csávót,agyon fogják cumiztatni a világot CR-rel... B-) Hatékonyak leszünk a széleken,az biztos.
egyébként pedig igaza van. ha idejön és céer alá játszik akkor nem ér fel a csúcsra egyénileg, csapatban már lehet. ha meg nem játszik céer alá akkor meg csapatban nem valószínű hogy felér a csúcsra, egyénileg meg biztosan mert cr jobb nála.
Egy kis vagy középcsapatban könnyű kiemelkedőnek lenni. Nyilván nem Bale lesz a sztárunk,hanem CR,de attól még simán benne van,hogy Madridban teljesedik ki,és nem a 2012/13-as szezon volt neki a csúcs. Szerény és alázatos fiú,szerintem imádni fogják őt Madridban,és bár jelenleg nem bír nagy marketing értékkel,lehet,hogy sztárrá válik majd Spanyolországban,köt pár szerződést ezzel-azzal,eladnak pár mezt,és máris nem olyan vészes a helyzet,pénzügyek terén.

Ez csak az én eszmefuttatásom.

Jut eszembe,ha el tudjuk hozni Thiagot,az nagyszerű volna,kell egy jó fizetés a gyereknek,amiből telik majd neki mindenre,fizetni kell a Barcelonának,amennyi a szerződésében van,és akkor nem tudnak mit tenni.
Khedirát páros lábban rúgnám ki,egy eurocentet sem várnék érte,a felszabaduló fizetését egy az egyben átcsoportosítanám CR fizetésemelésére... :mrgreen:

Szerintetek,ha megvesszük Thiagot,azzal lemondunk Iscoról,vagy fordítva? Magyarul,vagy az egyik,vagy a másik érkezik,vagy lenne-e értelme mindkettőt megvenni?
:goat:

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 10:36

numberone1 írta:Viszont a bika kp ki lehetne, hat nem tudom :hmmm:
Khedira elég bika, csak focizni nem tud :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 10:31

Csabi írta:én egy ilyet szeretnék, annyival kiegészítve, hogy cé természetesen nem suarez mellett lenne. http://imagerz.com/QE5FUEtvAwMBAw5LFwVR

Padon: Casillas, Arbeloa, Ramos/Pepe, Nacho, Coentrao, Illarra, Khedira, Jesé, Özil, Casemiro, Benzema (meg Bale :mrgreen: :mrgreen: ).

2 év múlva meg ha Illarra beválik, akkor Xabi helyére.
CR balszel Isco jobbszel
Viszont a bika kp ki lehetne, hat nem tudom :hmmm:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 18., kedd 10:27

35 m font Higuért és Albiolért, és én csomagolok nekik. Az olyan 41 m euró, remekül járnánk, meg ők is, win-win. :)
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 10:26

A pontosság kedvéért, nem véletlenül van egy Real-Barca nem megnemtámadási szerződés,hogy nem igazolunk egymástól? Vagy perez felrúgja mikor pont láthatjuk a PSg-re is(Ancleotti) és Dortmundra(Gündogan) is kivár csak ˇhaveri"alapon.
Pérez nem mondta, hogy nem igazoljuk le, hanem, hogy nem sunyi módon csináljuk, hanem a katalánokkal egyeztetve.
szerk.: realista, a cikkben. modric meg özil miért galaktikus igazolás?
Mert azt írta a Marca, és mert jobban hangzik, hogy Balere a 11-es mez vár, és ő lehet a 11.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 18., kedd 10:24

Galacticos írta: na idén is elkezdődik. :lol: :lol:

kár hogy a brazilokon kívül kb 20nevet dobott be a közelmúltba akiknek semmi köze brazíliához.
egyébként pedig igaza van. ha idejön és céer alá játszik akkor nem ér fel a csúcsra egyénileg, csapatban már lehet. ha meg nem játszik céer alá akkor meg csapatban nem valószínű hogy felér a csúcsra, egyénileg meg biztosan mert cr jobb nála.
Ja te hát ő neki nyugodtan lehet bármit,fikázni a Madrid játékosait csak mert bedobott 20 nevet és ő ezzel kimoss mindent maga alól,meg akkor ezek szerint akit ő nem ismer el az nem is lehet jó? Már bocsi az offért. Lehet hogy a Bale témában szorult a mondandójába valami de én ezt arra írtam amit irt Moratára.
miró írta: pontosan..erről is beszélek.
ha van egy játékosra ennyi pénzünk,akkor már nagy a lehetőségek tárháza..
nem biztos hogy akkor bale a legjobb vétel,de egy 50-ért már ő,azt aláírom.
Nem tudom ,lehet én gondolom rosszul és neked van igazad,de most mire megy vele egy csapat ha eladja a legjobbjait akár még horror áron is ha a játékos nem is biztos hogy akar menni? Kitudja találnak-e megfelelő utódot.Azért egy Vidal-Schweini párost nem találnak akármikor.
Galacticos írta: az meg 21,6 millió összesen.
az sem egy vészes összeg egy ilyen játékosért. :)

remélem hozzuk és akkor itt is kezdődhet a thiago-isco duó. B-) :D

A pontosság kedvéért, nem véletlenül van egy Real-Barca nem megnemtámadási szerződés,hogy nem igazolunk egymástól? Vagy perez felrúgja mikor pont láthatjuk a PSg-re is(Ancleotti) és Dortmundra(Gündogan) is kivár csak ˇhaveri"alapon.

És egyébként Figó óta volt rá példa hogy komolyabb játékos Real után a Barcába ment vagy fordítva mezet cserélt?(Saviolát ne soroljuk ide mert neki a Madridi pályafutása nem osztott és nem szorzott.
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 18., kedd 10:21

én egy ilyet szeretnék, annyival kiegészítve, hogy cé természetesen nem suarez mellett lenne. http://imagerz.com/QE5FUEtvAwMBAw5LFwVR

Padon: Casillas, Arbeloa, Ramos/Pepe, Nacho, Coentrao, Illarra, Khedira, Jesé, Özil, Casemiro, Benzema (meg Bale :mrgreen: :mrgreen: ).

2 év múlva meg ha Illarra beválik, akkor Xabi helyére.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 10:19

Azt nem ertem miert nem adjuk Moratat a Malaganak, ha nekik o kellene. Benzema marad és Ancelotti is akar meg 1 csatart. Aztan jon Bale v Isco nagyon nem lesz helye.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 10:17

matt, neked lucas és dimaria egy szint?
láttad a barca ellen is?
alig 2hónapja volt európában és ahhiz képest durván szopatta a népet. még szokja kicsit a légkört meg azt hogy nem állva nézik a trükköket és nagy játékos lesz. szerintem jobb lesz mint neymar.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 10:17

Az oké h nincs edzőnk, de az igazolások intézése, egyeztetve Ancelottival (mert tuti ő jön), biztos megy a háttérben. Viszont ami aggasztó, h igazából 3-4 név az akiért szinte 100% h futunk. Bale, Isco, Suarez, Cavani. Középpályás sehol, aki egy árva pletyka szinten is felmerült, az kijelenti h még marad egy évet dortmundban, nem szándékozik távozni a PSG-től, vagy a juve semmi pénzért nem adja.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 18., kedd 10:13

Nem tudom ki kezdte el először mondani ezt a Xabi Alonso gyenge játéka volt dumát, de az első fára felakasztanám az tuti. Mert az összes birka azóta azt bégeti....
Nem tudom, hogy én voltam-e az első, de én az elsők között voltam, akik ezt állították. Sokan bégetnek sok mindent gondolkodás nélkül, ebben viszont igazad van.

Toky:

Te meg csak kötözködni akartál. Fél mondatokba kötöttél bele, de az egész mondanivaló lényegét nem vetted figyelembe.
ad 1: Én nem írtam egy szóval sem, hogy egy ilyen felállást akarok. Ez csak egy példa volt egy lehetséges verzióra a néhány közül, amilyen felállásban el lehet képzelni a jövő Realját. Ha marad a 4-2-3-1, akkor az bukta, mert nincs a keretünkben megfelelő kkp-s ahhoz, hogy ezt a felállást a legjobb csapatok ellen is sikerrel alkalmazzuk.
Alonso (Ronaldo mellett) mennyire fontos láncszeme a Real Madrid gépezetének
ad 2: Fontos láncszem, csak a döntő fontosságú meccseken rendre csőd volt az ember. AHogy te magad fogalmaztad meg:
lassabban, és pontatlanabbul játszott korábbi önmagához képest
Na ezt egy kulcsposzton lévő játékosnál nem nézhetjük el. Vele egy BM, egy Barca, stb... ellen már nem nyerünk középpályát. Ha ő játszik, akkor marad ez az ívelgetős fos. Mert láttuk, hogy játsszon akárki mellette, semmilyen felállásban nem tudtunk nyomást gyakorolni az igazi ellenfeleinkre. Egy megoldás lehetne, miszerint amolyan Juvésan lenne mellette 2 verőember a kp-n, csak a 2 verőember egyikének sem felel meg Modric. szóval vkp-Xabi-vkp, és akkor még ide kell betenni Özil/Modric valamelyikét + Rondaldot és vagy Bale-t, vagy Suarezt, vagy Cavanit. Modric, ha Xabival együtt tagja a kkp-s 3asnak, akkor véleményem szerint kevesek védekezésben. Ha pedig választanom kell egy már kiöregedő félben lévő kkp-s, vagy két fiatalabb, a zenitjükön még nem túl lévő játékosok köré épített csapaton, én biztos az utóbbit választanám.
De mint fentebb leírtam, ez csak egy elmélkedés. Ha én lennék az edző, nem tudom, hogyan csinálnám. Ha jönne Bale és Suarez, akkor nyilván alapkezdők és egyértelműen Özil kárára... De jöhet ez a duó, ha nem lesz értelmes kp mögöttük, akkor bizony itt nem lesz jó és eredményes foci. Márpedig Xabi Alonsoval itt értelmes kp már nem igen lesz.
Már nem Ő ívelte fel általában a labdát (irányította a csapatot), hanem már a védőink vágták előre. Kevesebbet domináltunk, inkább visszahúzódtunk
Vajon miért nem ő ívelte fel? Baromi egyszerű. Az ellenfelek rájöttek, hogy őt kell kikapcsolni, és amikor embert állítottak rá, akkor már nem tudott egy védő szorításában úgy szervezni. Nekünk olyan ember kell, aki egy embert még rendszeresen le tud rázni magáról...
e Özil - Kroos cserét én simán megtenném, egy az egyben, sőt... (multifunkciós, 2 lábas, jó lövő, jók a meglátásai, hajt, küzd, robotol, mellőzve is van, stb)
Nincs mellőzve. A BM alapembere. Helyette Robben volt mellőzve, csak megsérült, több hónapra kidőlt, ezért került vissza Robben a kezdőbe. Ez a csere megérné, kétség sem fér hozzá. De lehetetlen.
Luiz Gustavo-t semmibe sem nézem (egyszer elviszik mellette a labdát, másodikra agyonrúgja az embert, ilyen vanBommel2)
Ezzel viszot 100%-ig egyetértek.
Néztem idén pár PSG meccset és egyiken sem volt olyan jó amennyire itt sztárolják.
Csak hát mindjárt másképpen nézik az emberek őt a nemzetisége miatt. Árban pedig kurva drága lenne és jó nagy fizetést kérne. 40 millióért vették, ami azt jelenti, hogy legolcsóbban 60ért lehetne hozni.
Valaki kitalálta, a többiek meg bírkaként bégetnek utána 1 szem PSG meccs megnézése nélkül. Szerintem sem mutatott Lucas semmit, amiért ide kellene hozni. Di Maria rendelkezik ugyanazokkal a képességekkel.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 10:12

az meg 21,6 millió összesen.
az sem egy vészes összeg egy ilyen játékosért.

remélem hozzuk és akkor itt is kezdődhet a thiago-isco duó.
21,7-et írnak, de azt a százezer eurót már elsikáljuk.
Ma elég sokat cikkeznek róla egyébként a katalánok, kérőkben nincs hiány. City, United, Bayern, és ugye minket is írnak. A torna végéig új fejlemény nem lesz, sőt, szerintem majd csak a nyári szabi után várható valami vele kapcsolatban. Egy jó agymosás, és máris erősítheti a katalán kispadot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 10:08

Realista24 írta:Csak a pontosság kedvéért, Thiago 18 millió + áfa.
az meg 21,6 millió összesen.
az sem egy vészes összeg egy ilyen játékosért. :)

remélem hozzuk és akkor itt is kezdődhet a thiago-isco duó. B-) :D

Vissza: