Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Amikor Mou utolsó évében a sajtóval háborúzott, a játékosok klikkesedtek, visszaszóltak, stb-stb, na akkor volt káosz, nagyjából ugyan ilyen szétesetten játszottunk. Most elvileg minden rendben van, nem értem minek tudható be már hosszú idő óta ez a teljesítmény. Ez nem hullámvölgy, ez egy kalap kaki, nem a világ elithez méltó...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként az én hibám.
Amikor szenvedett a csapat volt tv-m, majd az elmúlt idökben amikor futott a szekér orosz streameken tudtam csak nézni a meccseket.
Most újra van tv elöfizetésem tv-ben hd adásban, azóta nem megy a csapanak kb.
Lehet le kellene mondani a szolgáltatónál a dolgot?

Viccen kívül kurvára kell Modric és James, hogy vérfrissítés legyen. A futó bolond Balet meg vagy pszichológushnál rendbe tenni, pihentetni és megtartani, vagy 50 milliós veszteséggel eladni a francba. Röhej az ember.

Amikor szenvedett a csapat volt tv-m, majd az elmúlt idökben amikor futott a szekér orosz streameken tudtam csak nézni a meccseket.
Most újra van tv elöfizetésem tv-ben hd adásban, azóta nem megy a csapanak kb.
Lehet le kellene mondani a szolgáltatónál a dolgot?

Viccen kívül kurvára kell Modric és James, hogy vérfrissítés legyen. A futó bolond Balet meg vagy pszichológushnál rendbe tenni, pihentetni és megtartani, vagy 50 milliós veszteséggel eladni a francba. Röhej az ember.
- remike34
- Kedvenc játékosaid: Zidane, R9, CR7
A játékosok távol helyezkednek el egymástól támadásban és védekezésben is, nem segítenek egymásnak meccsek óta.
Csak ívelgetni van így lehetőség. 3an 4en visszük támadásban 7-8 védekezőre a labdát, kicsi az esély a gólszerzésre.
A spanyol bajnoki táblázat elején lévők közül szinte mindenki pontot és pontokat rabolt tűlünk, így nem lesz idén kupa...[/quote]
Igen abban van a problema, h nem segitenek egymasnak. Talan nem eleg ehesek a jatekosok, v Carlo nem tudja oket elegge motivalni.[/quote]
Részben igen.
Nézd meg amikor felállunk támadni, szélen és elöl vagyunk, a két belső kp visszaáll labdát kérni a védők vonalába, a felezőtől a bilbao 16osáig nincs emberünk csak szélen, nincs kapocs a játékosok között. Szélen van kb 3 méter megverni vkit 1v1be, ami most nem megy, vmi mást kellene erőltetni.
Agyvérzés kerülget
Csak ívelgetni van így lehetőség. 3an 4en visszük támadásban 7-8 védekezőre a labdát, kicsi az esély a gólszerzésre.
A spanyol bajnoki táblázat elején lévők közül szinte mindenki pontot és pontokat rabolt tűlünk, így nem lesz idén kupa...[/quote]
Igen abban van a problema, h nem segitenek egymasnak. Talan nem eleg ehesek a jatekosok, v Carlo nem tudja oket elegge motivalni.[/quote]
Részben igen.
Nézd meg amikor felállunk támadni, szélen és elöl vagyunk, a két belső kp visszaáll labdát kérni a védők vonalába, a felezőtől a bilbao 16osáig nincs emberünk csak szélen, nincs kapocs a játékosok között. Szélen van kb 3 méter megverni vkit 1v1be, ami most nem megy, vmi mást kellene erőltetni.
Agyvérzés kerülget

leszarom. kerek egy hetes bant.....
de rohadjon meg az osszes! ekkora szar jatekot bazdmeg en meg nem lattam. 1 kikurt kibaszott hete erre a meccsre keszulnek. az eletbe semmi masra sem kell figyelniuk es kepesek lehozni egy ilyen meccset 0 kapuralovessel. ez mi? szarfaszu buzik
de rohadjon meg az osszes! ekkora szar jatekot bazdmeg en meg nem lattam. 1 kikurt kibaszott hete erre a meccsre keszulnek. az eletbe semmi masra sem kell figyelniuk es kepesek lehozni egy ilyen meccset 0 kapuralovessel. ez mi? szarfaszu buzik
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
C se teljesít jól ezt adom, viszont azért benne még bízok, hogy összetudja kapni magát. Látom benne, hogy van esély.Zsombor írta:Hát, nem tudom te mit szoktál nézni, de pont, hogy C mehet a picsába az utóbbi időben.LeagueofLesbians írta: dupla B mehet a picsába ;)
Benzemát meg Bélát ennél, amit most mutatnak sose tartottam többre és sosem voltak. Sajnos.
[FIFA WORLD]
- shoota
hát igen, ancelotti szar rotálásának, vagy várjunk, nem is volt olyan..na szóval a rotálás hiányának és a sok sérülésnek köszönhetően már lépni sem bírunk, teljesen elfogyott a csapat, főleg kroos, szerencsétlen fickó kis túlzással egy percet sem pihent eddig, nem csodálom, hogy már neki is eldurrant az agya. bale és ronaldo is kvázi emberhátrány.elég kilátástalan a helyzet, általában bizakodó vagyok a meccsek előtt, de már kezdem én is úgy gondolni, hogy itt sem bajnokság, sem bl nem lesz.. 
szomorú, hogy idáig jutottunk

szomorú, hogy idáig jutottunk

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shoota 2015. március 7., szombat 18:51-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De ha egyszer elhozták nekünk a tizediket...!!!!Realista24 írta:BBC-ről ideje lenne elkapcsolni, mert nem működik mester.

Plusz a másik adón egy kiégett mexikói szappanoperasztár van, a zenecsatornán meg swaggy J.

Nem illik.
Hát, nem tudom te mit szoktál nézni, de pont, hogy C mehet a picsába az utóbbi időben.LeagueofLesbians írta: dupla B mehet a picsába ;)
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
volt írta:Hónapok óta Szarok vagyunk, ezt a szart nézni se lehet. Ancelotti láthatóan nem tud mit kezdeni ezzel. Bale erőltetese és a 4-3-3 számomra érthetetlen. Felőlem mehet is Carlo.

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Én pozitívabban látom még mindig,szerintem meg lesz a mai,a Bilbao nem játszik jól,jött a mákos gól,de szerintem a második félidőben hibáznak,és akkor behúzzuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. március 7., szombat 18:50-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvelem Benzemát de ö is kicsinál ezekkel a 5 méterröl kapuval szemben lepasszolja...
Egy tökös csatár már rég lött volna ma is 2-3 szituacióból. Annyira CR szolgája lett, hogy akkor sem lö amikor kellene ez is egy probléma sajnos, nem csak a kp és az, hogy Pepe ma sajnos lemaradt és hibázott(épp elég sok jó meccset köszönhetünk neki, nem vetném a szemére)
Egy tökös csatár már rég lött volna ma is 2-3 szituacióból. Annyira CR szolgája lett, hogy akkor sem lö amikor kellene ez is egy probléma sajnos, nem csak a kp és az, hogy Pepe ma sajnos lemaradt és hibázott(épp elég sok jó meccset köszönhetünk neki, nem vetném a szemére)
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Félidőben nem fog cserélni. Tehát 70-80. percig szenvedünk, helyzetünk sem lesz, és akkor majd cserél.

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Bale vagy Karim le, Coentrao be, Marcelo egyel feljebb
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Majd ha leserulnek. Addig padlogaz.Realista24 írta:BBC-ről ideje lenne elkapcsolni, mert nem működik mester.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Az a baj hogy nem az van, hogy egy két játékos rossz. Hanem hogy csapatként vagyunk rosszak hónapok óta... És Ancelotti nem tud ezzel mit kezdeni. Részben annak köszönhetően, mert rövid a keret, fáradtak, Balenek játszania kell. És ez Modriccal sem fog javulni, mert nem full jó kondiba meg csúcsformában fog visszatérni.
De nem ezen a meccsen fog elmenni a bajnokság, hanem az összes többi hátralévőn. Ha nyerünk is valami isteni szerencsével amíg így játszik a csapat nem kell semmit várni szerintem. Főleg nem a Barca ellen.

lődd már el bammmmmmmmmmeg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- András93
Miért nem lőtte rá Benzema? Ne, hogy véletlenül legyen kapura lövésünk?
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Realista24 írta:BBC-ről ideje lenne elkapcsolni, mert nem működik mester.
dupla B mehet a picsába ;)
[FIFA WORLD]
nehogy kapura lodd bazdmeg. !!!!!!!
gratulalok fujd le te cigany geci fujd le buzi!!!!
nem lottunk kapura. gratulalok!

nem lottunk kapura. gratulalok!
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91