HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 14., szombat 9:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 14., szombat 9:49
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 7., szombat 18:26
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. március 7., szombat 18:01
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 7., szombat 17:47
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 7., szombat 17:20
Szar-szar, de azért túlzás ilyeneket mondani a mennyeire. Én néztem pl francia 2-t, hát azok télleg még 2 egyeneset se bírnak kb a labdába rúgni.nmate írta:Megye 3 színvonal.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 7., szombat 17:15
Szerintem is jo kis meccs volt. Az elsoben meg a Gyor sem rossz, a kis argentin balhatvedjukre emlekeztem meg a Dinamobol a Real elleni BL meccsrol jo vetel volt....ahogy a mi kis ecuadori balhatvedunk is, remelem meg tudjuk tartani legalabb meg egy egesz szezonra. Viszont a Vargat vhogy nem tudom elfogadni, nekem tul statikus a jateka egy tkp-nak v tamadonak, jol erkezik es van benne gol, de cselezni nem tud a gyorsasaga is atlagos. Nem rossz az eddigiek, es nyaron ezt tovabb tudjuk fejleszteni. Gratula a csapatnak.Santi írta:Na ez fasza volt csak nem értem 3-0-nál a 91. percben miért kell lekönyökölni a másikat. GG Mateos és nem érdekel, hogy ők is könyököltek és mégse kaptak lapot. Teljesen felesleges megmozdulás volt. Mondjuk egy szparit nélküle is ütni kell, de akkoris.
Amúgy nagyon gyenge volt ez a Győr, ha még kicsit koncentráltabbak vagyunk a kapu előtt simán kaphattak volna egy 5-öst, Dibusznak meg jóformán védenivalója se volt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 7., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 7., szombat 16:24
HozzászólásSzerző: Laci » 2015. március 6., péntek 13:02
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. március 5., csütörtök 19:14
Már nyilatkozott is elég jó dolgokat mond!A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége az elmaradhatatlan infrastruktúra-fejlesztés mellett az utánpótlás-képzést, illetve a minden területre kiterjedő szakmai megújulást tekinti a magyar futball legfontosabb stratégiai fejlesztési területeinek. A 2014-ben felállított ad hoc bizottság munkáját az MLSZ Utánpótlás Tanácsadó Testülete (UTT) folytatta, amely modernizálta az utánpótlás versenyrendszerét annak érdekében, hogy az elitképzés során kiválasztott tehetségek folyamatos versenyhelyzetben erősödve fejlődhessenek.
A tudatosan megtervezett és felépített munkafolyamat tovább folytatódik. A Szövetség vezetése 2015 márciusától Bernd Storckot bízza meg az utánpótlás sportigazgatói feladatkör ellátásával, a következő három esztendőben. Az 52 éves német szakember feladata közé tartozik a magyar utánpótlás futball egészének fejlesztése, a Double Pass vizsgálati eredményeinek felhasználásával elkészült utánpótlásképzés-koncepció gyakorlati végrehajtása, az akadémiai rendszer működésének szakmai felügyelete és koordinálása, valamint az A-válogatott szakmai támogatása is.
Bernd Storck felkészült, széles látókörű, nemzetközileg elismert szakember, aki pályafutása során értékes tapasztalatokat szerzett, dolgozott több különböző feladatkörben kiemelkedő és sikeres német klubcsapatoknál (Hertha BSC, VfL Wolsburg, Borussia Dortmund, VfB Stuttgart), továbbá a szerb Partizan Beogradnál és a görög Olimpiakosz Pireusznál, valamint a kazah labdarúgó-szövetség alkalmazásában is állt. Bernd Storckot csütörtökön mutatja be hivatalosan az MLSZ.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. március 3., kedd 16:58
Miért, nem éri meg?JustoVillar írta:BBarni ez igaz?
Már folyamatban van egyébként!Azon információnk, miszerint amennyiben valaki nem rendelkezik vénaszkenneres kártyával, csak más csapat klubkártyájával vagy futballkártyával, akkor tízezer forintért tud bejutni a Ferencváros mérkőzéseire semleges nézőként, a Fradi tájékoztatása szerint tévesnek bizonyult.
A Ferencváros vezetése ugyanis kérte, hogy a szövetség a harmadlagos kártyák (köztük a Futballkártya) birtokosainak jegyvásárlására lehetőséget teremtő szektor kialakítására a tavaszi szezon végeztéig adjon haladékot. A klub – kérelme szerint – a rendelkezésre álló rövid idő alatt technikailag nem tudta megoldani a semleges szektorok kialakítását, a Ferencváros ezért a 2014/15-ös bajnokság végéig haladékot kapott a kötelező semleges szektorok kialakítására.
A Ferencvárostól kapott választ változtatás nélkül közöljük:
„Az MLSZ elnöksége a Ferencvárosi TC kérelme alapján a klub által a Groupama stadionban megrendezésre kerülő labdarúgó mérkőzéseken a semleges szektor kötelező kijelölése alól a klubot a 2014/15-ös bajnoki szezon lezárásáig mentesíti. Az MLSZ elnöksége felhatalmazza az MLSZ főtitkárát, hogy határozza meg a Ferencvárosi TC számára a semleges szektor kialakításával, valamint a klub hazai mérkőzéseinek otthont adó Groupama Aréna beléptető rendszere és a szövetség központi jegyértékesítési rendszere integrációjával kapcsolatos konkrét feladatokat.”
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2015. március 3., kedd 9:27
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. március 2., hétfő 20:26
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 1., vasárnap 0:25
ertettem elsore is.R.M.C.F írta:Megpróbálom másképpen megfogalmazni,amikor én még fiatal voltam,a triblisek voltak a menők,azokért ment az öldöklés vezetőségi edzői szinten.......ma már ez nem hogy kevés a labdarúgásban,hanem inkább már vicces.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 1., vasárnap 0:06
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. február 28., szombat 23:56
az egy dolog, h mas szempontok szamitanak manapsag, de attol meg lehet egy triblis gyereket nyomatni....csak nem kell piadesztalra emelni 15 evesen, hanem erot es akaratot beleverni.R.M.C.F írta:41 éves vagyok,kb 42 éve ezt ugatom. De még most is azt hiszik és azt tolják aki szimplán tehetséges....ez már kőkorszaki módszer,ma már ez nem működik,és nem is fog. A tribli semmit sem ér. Más szempontok a fontosabbak.Mert a tehetségem megvolt, ezt talán szerénytelenség nélkül mondhatom. De nem volt mellé megfelelő ész és intelligencia.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 28., szombat 21:53
41 éves vagyok,kb 42 éve ezt ugatom. De még most is azt hiszik és azt tolják aki szimplán tehetséges....ez már kőkorszaki módszer,ma már ez nem működik,és nem is fog. A tribli semmit sem ér. Más szempontok a fontosabbak.Mert a tehetségem megvolt, ezt talán szerénytelenség nélkül mondhatom. De nem volt mellé megfelelő ész és intelligencia.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 21., szombat 17:30
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 21., szombat 17:29
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem