Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 2:49

Toky a szivembol szoltal. Egyetertek tul nagy luxus lenne, ha Ozilre epitenenk a csapatot. Raadasul vkinek meg kellene oldani a jobboldalon vedekezest, mert ne gondoljuk, h majd Carvajal megoldja, foleg ha majd be kell jatszania az egesz szelt. Az sem megoldas, h majd az egyik kp allandoan kisegit ott mert akkor meg a kozeppalya szures fog elcsuszni. En is eladnam Ozilt most amig kapnank erte penzt.

Mit szolnatok egy Ozil-Khedira duot egy Luiz Gustavo-Tony Kroos duora. Pep ugy is szerelmes volt a torokbe, Hoeness(Sammer) pedig Khedirat akarta par eve. :hmmm:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 18., kedd 2:34

ha tényleg 90-et kiadunk rá,akkor kiadhatnánk 90et hazardra is..vagy vidalra is..azt úgy is elfogadná már a juve..de akár annyit már schweinsteigerre is..90 millio euróval már úgy kell számolni hogy a bayercelonán kívül már bárhonnan tudunk bárkit igazolni.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 18., kedd 1:39

Perez nem hajlandó lemondani Bale-ről. Ennél jobb hír nincs is :D

Alig várom,hogy magára húzza a Real Madrid mezét... Madridban fog felérni a csúcsra,majd meglátjátok,de aki most ellene van,azt nagyon fogom savazni. :mrgreen: Két hete elkezdtem jegyzetelni,kik azok,akik ellenzik őt,illetve nem igazolnák le. :mrgreen:
100%-ig biztos vagyok az érkezésében. Idő kérdése csak. Mint ahogyan Isco is érkezni fog szerintem,bár az csak rajta múlik szerintem,mivel a Malaga biztosan el fogja adni. Szerintem marad Spanyolországban,nem fogja bevállalni Angliát. :D

Isco,Bale. Plusz Ancelotti. SOON.
:goat:

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 18., kedd 1:36

Matt009 írta:...Alonso legalább annyira gyenge láncszem, mint Khedira, vagy talán ő a leggyengébb láncszem. ... Sokkal jobb a hercegnél, csak az ő posztja a kulcsposzt a mi felállásunkba, és az ő gyenge játékát nem tudjuk elviselni.

...
A betonközéppálya alatt én egy gyémántot gondoltam valahogy így...:

-----------Yaya------------
----Vidal--------Modric---
-----------Özil-------------

Elől pedig Suarez-Ronaldo páros. Most, hogy Özilt jobb szélre, vagy középre tesszük, teljesen mindegy. Kevesebb védekezőfeladattal, szárnysegédekkel mögötte, két robbanékony emberrel előtte... Ha ebben a felállásban nem tudna villogni, akkor semmilyen felállásban sem tudna.
Bocs, de hadd kötekedjek. :D
Kezdjük a második részével. Tehát építsünk egy "beton középpályát" azért, hogy Özilnek ne kelljen annyit védekeznie és villoghasson? Nem lenne akkor már egyszerűbb Özil lecserélése (egy az egyben Modricra), ha most akarva-akaratlan is megnevezted Őt mint gyenge láncszemet (védekezést tekintve, nem képességekben)? Most miatta vonjunk ki egy támadó játékost azért, hogy Ő alkothasson egy kevés védekezéssel? Nekem ez inkább tűnik egy próbálkozásnak, hogy hogyan erőltessük be Özilt a kezdőbe, hogy kihozhasson mindent magából. Én inkább Ronaldo köré építeném fel a csapatot, nem Özil köré akkor már.

Ugyanakkor elismerted, hogy Alonso (Ronaldo mellett) mennyire fontos láncszeme a Real Madrid gépezetének. Mégis ahelyett hogy Khedirát és Özilt cserélnéd le, Őt cseréled. Igen, valóban nem túl fiatal már, most műtötték, az egyik kedvencem is (ugye Özillel ellentétben), és nem rá kell építeni a jövő Realját, de 1-2 évig még nyugodtan tud magas szinten teljesíteni (nem 60 mérkőzésen), majd tehermentesíteni az utódját. Egy gyémántba (Nálad Yaya helyén) pedig nagyon is jól beleillene, lásd Pirlo esetét. Nálunk Modriccsal még kreatívabb is lenne a középpálya.
Khedira amúgy valóban nem egy Vidal, persze nem is szertáros, ahogy Te is írtad, de Neki sem volt könnyű dolga elsősorban nem Alonso, hanem Özil (+ nem ritkán Ronaldo) és a labdavesztés utáni taktikánknak (spuri vissza) köszönhetően. A legjobb az, amikor a 16-osunknál a felállás ez:
Ronaldo (nagyobb meccseken visszalép azért), Benzema, Özil <- ?!
"kis" szünet <- !!!
____________Khedira valahol itt futkos a két oldal vonal között
Coentrao - Ramos - Alonso - Varane - Arbeloa - di María
_________________Lopez

Talán Mike írta, hogy Özil visszaszalad, és a 16-osnél szerel. Volt ilyen tavaly elvétve 1-2, idén is talán 1. De itt nem a szerelésről van szó. Támadja le a labdást. Zárja a passzsávokat. Mozogjon együtt a csapattal. Ha szerelik/elnyomják, ne hadonásszon, magyarázzon, hanem támadjon vissza. Más szóval rendes védekezést vár Tőle az ember (ahhoz a poszthoz mérten, ahol játszik, és ott elvárt!), nem hébe-hóba visszafutást.
Szerintem erre nem képes, és ahelyett, hogy "beton középpályát" építünk (amit Vidal, Verratti nyilatkozatok után nem túl valószínű), én inkább Özilt tenném minimum a padra. De mivel most sokat lehetne kérni érte, padozás után meg nem, és valószínűleg nem is viselné jól, ezért nem szerepel az aláírásomban (vagyis eladnám). Amúgy a padra nekem megfelelne, vagy 12. embernek. De nem a gála(!) kezdő 11-be.

Theodorik, én mint Alonso fan védem, de ami tény, hogy lassabban, és pontatlanabbul játszott korábbi önmagához képest. Bár tegyük hozzá, hogy
1. sérült volt, ki tudja mióta,
2. nem éppen azt játszottuk, amit az előző, vagy azt megelőző évben. Már nem Ő ívelte fel általában a labdát (irányította a csapatot), hanem már a védőink vágták előre. Kevesebbet domináltunk, inkább visszahúzódtunk. Ugye ha már Benzemánál és Özilnél fel szokták hozni a rossz rendszert...

TheodoriK
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7

HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. június 18., kedd 1:16

Alonso legalább annyira gyenge láncszem, mint Khedira, vagy talán ő a leggyengébb láncszem. Nem azért, mert rosszabb, mint Khedira. Sokkal jobb a hercegnél, csak az ő posztja a kulcsposzt a mi felállásunkba, és az ő gyenge játékát nem tudjuk elviselni. Khedira gyenge játékát ellenben el tudjuk.
Nem tudom ki kezdte el először mondani ezt a Xabi Alonso gyenge játéka volt dumát, de az első fára felakasztanám az tuti. Mert az összes birka azóta azt bégeti....
HALA MADRID!
(1999-2013)

Kép
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 18., kedd 1:00

nem tudom volt-e de így éjjel:

Gündögan bejelentette, hogy még egy évig mindenképpen marad Dortmundban, így a német játékos idén biztosan nem lesz a Real Madrid játékosa.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 18., kedd 0:41

numberone1 írta:

Özil tud top csapatok ellen, a csapat vezéregyénisége lenni. Volt már 1-2 igen nagy teljesítménye. Vele a probléma a hullámzó játék. De nem is lesz összeszedettebb játéka addig, amíg nem lesz egy normális középpálya a háta mögött, akikre lehet számítani, hogy laposan labdát kap, és nem a felrugdosás az egyetlen szóba jövő labdakihozatali módszer...

Ha van játékos ebben a Realban, akit idén tilos eladni az Modric mellett Özil. Egy jó kp-val a háta mögött én minőségi javulást várok az új szezonban Öziltől. Stabilabb, kiegyensúlyozottabb meccseket. Az játékstílusa miatt pedig a legjobb évei még csak most jönnek. Technikailag nem lesz jobb az a jobb láb, de megfontoltsággal, letisztultsággal, egy kevesebb védekező feladatokkal kitűzött poszton néhány nagyon erős éve lehet, feltéve ha van mögötte/mellette csapat.
Akkor aruld el nekem milyen biztos kp-t tennel Ozil moge? Mar ott megbukik, h Ozillel nem lehet biztos kp-t epiteni mert -1 ember kozepen. A masik meg pont Khedira mellett kardoskodsz, akkor Ozillel ketten meg sem eleg stabil kp? Lehet, Alonsoban a hiba, h Khedira és Ozil nem tud kiteljesedni...miatta nincs stabil kp-nk.

Csak tunnenek el amilyen gyorsan csak lehet.
Nem Khedira mellett kardoskodtam, én csak megvédtem, mert itt Khedira sokkal rosszabbnak van beállítva, mint ami. Én is szívesen lecserélném Khedirát, csak jelenleg 4-5 olyan játékos van, akikért mérlegelés nélkül be kellene áldozni Khedirát. De a velünk szóba hozott kkp-k többsége nem jobb Khediránál. Nyilván egy Yaya Touré/Vidal ilyen, mert az ő érkezésük látványosan jobbá tenné a csapatot. Viszont Gündogan/Kondogbia esetében nincs akkora különbség Khedirához viszonyítva, és középpályánk nem lenne velük számottevően stabilabb.

Alonso legalább annyira gyenge láncszem, mint Khedira, vagy talán ő a leggyengébb láncszem. Nem azért, mert rosszabb, mint Khedira. Sokkal jobb a hercegnél, csak az ő posztja a kulcsposzt a mi felállásunkba, és az ő gyenge játékát nem tudjuk elviselni. Khedira gyenge játékát ellenben el tudjuk.

Amire még Khedira megvédésekor én utalni kívántam az az, hogy egy ember kicserélésével a rendszerünk még mindig gyenge. Sokan viszont itt azt hiszik, hogy Khedira eltakarításával megoldódik a probléma, még akkor is, ha a szertáros játszik a herceg helyett... Ez a szemléletmód engem felbasz, mert egyrészről butaság, másrészről éretlenségre vall.

A betonközéppálya alatt én egy gyémántot gondoltam valahogy így (attól most tekintsünk el, hogy az ide írt játékosok nem megszerezhetőek, illetve a két hiányzó játékos helyére hasonló kaliberű emberek beilleszthetők tetszés szerint):

-----------Yaya------------
----Vidal--------Modric---
-----------Özil-------------

Elől pedig Suarez-Ronaldo páros. Most, hogy Özilt jobb szélre, vagy középre tesszük, teljesen mindegy. Kevesebb védekezőfeladattal, szárnysegédekkel mögötte, két robbanékony emberrel előtte... Ha ebben a felállásban nem tudna villogni, akkor semmilyen felállásban sem tudna.
Pontosabban ahhoz értenek, hogy abban a rendszerben és ott játszassák a játékosokat, ahol a maximumot tudják hozni, és ezáltal jobbnak tűnjenek, mint amilyenek egyénileg valójában.
Így van, de ez nem a klub, hanem az edző eredménye.

A BVB semmivel sem jobb játékosnevelő, mint bármelyik másik klub, csak most összejött nekik 2-3 nagy tehetség, és köréjük kidolgoztak egy működő sémát.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 18., kedd 0:29

Nagyon értenek a játékosok felfedezéséhez, sőt a kinevelésükhöz is.
Pontosabban ahhoz értenek, hogy abban a rendszerben és ott játszassák a játékosokat, ahol a maximumot tudják hozni, és ezáltal jobbnak tűnjenek, mint amilyenek egyénileg valójában.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 17., hétfő 23:48

Nekem kicsit fura ez a sok picsogás az edző bejelentése-, illetve bejelentetlensége miatt. Mindenki tudja ki lesz az, a mezei szurkolóktól kezdve a klub legfelsőbb vezetőséig. Ebből pedig az következik, hogy ki nem sz*rja le, hogy ma vagy egy hét múlva lesz a bejelentés?!
Szerintem Carlo már rég átrágta magát a csapat dolgain, leadta a listáját és nagyjából fejben összerakta a keretet is. Az előszezon kezdetéig úgyis csak az "adminisztratív" dolgok maradnának neki, játékosok nem lennének a keze alatt, szóval teljesen mindegy, hogy egy párizsi vagy egy madridi irodában tervezget.
Engem nem aggaszt különösebben ez a dolog. Sokkal nagyobb probléma, hogy fogynak a játékos alternatívák a középpályára.
A Gündogan üggyel kapcsolatban is sok furcsa véleményt olvastam, de szerintem megéri várni még rá egy évet, mert nem rossz dolog a Dortmundal jóban lenni. Nagyon értenek a játékosok felfedezéséhez, sőt a kinevelésükhöz is. Remek kis bazár lehet nekünk akár hosszútávra is, ahonnan jobbnál jobb játékosokat halászhatunk. (akár majd egy edzőt is) Inkább tőlük vegyünk majd 30 millióért játékosokat, mint Portugáliából.
Perez nem hülye, okkal teszi, amit tesz. Én nagyon bízom benne.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 17., hétfő 23:07

ééés már a valladolidnak is van edzője. :lol: szánalmas vagy perez :lol: :lol:

Arpinho
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. június 17., hétfő 22:04

Géci írta:A vidit nézzétek meg nagyon jó látni megint a Zizus igazolást és a többi galactikust meg talán a leendő 11-est :D ...
http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 92041.html
Hangulatos... :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 17., hétfő 21:50

A vidit nézzétek meg nagyon jó látni megint a Zizus igazolást és a többi galactikust meg talán a leendő 11-est :D ...
http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 92041.html

Arpinho

HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. június 17., hétfő 21:42

Nincs neki hely Özil és Kaká mellett a keretben.[/quote]

Akkor nem az! :-@ :-@

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 17., hétfő 21:40

http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 75478.html
Mi ez srácok? Amire gondolok? Nem tudok spanyolul, somebody translate!
Nincs neki hely Özil és Kaká mellett a keretben.

Arpinho

HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. június 17., hétfő 21:36

http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 75478.html
Mi ez srácok? :mrgreen: Amire gondolok? :D :D Nem tudok spanyolul, somebody translate! B-)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 17., hétfő 21:28

Galacticos írta:Nesztek.
akikkel idén szóba hoztak minket.
38 játékos(!) június 17.-én. :lol:

Szenzációs....... :salute: :D :D a média résen van,az infók rendben vannak,hinni lehet nekük......bízhatunk ha valakivel szóba hoznak.

Vicc........össze vissza írogatnak mindenkit.....a nagyrésze meg sima kitaláció. El kell adni a lapot.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 17., hétfő 20:55

Azt mondja már meg nekem valaki, hogy hova tunt ez a játékos??

http://www.youtube.com/watch?v=ew32dZ9ALqM

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 17., hétfő 20:00

nmate írta:Cityvel most nincs ez az egyezményünk? Hogy nem támadjuk ugyan azt a játékost?
Ezt most már többször is olvastam itt a fórumon. Én csak olyanra emlékszem, hogy egymástól nem igazolunk játékost, nem egymás elől. Tehát mi nem csábítgatjuk Agüerot, ők békén hagyják Ronaldot. Kb ennyi. Ilyen Barca, AtMa féle megállapodás rémlik csak nekem.
Amit itt többen írtak, hogy ugyan arra a játékosra nem licitálunk, eléggé értelmetlen és életképtelen megállapodás lenne.

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 17., hétfő 19:32

Malagának meg lehet kell a pénz, de ha nem jutunk egyezségre, mert ők 30 millákat akarnak, akkor alku tárgya lehet egy ilyen üzlet.
City tejel. :kivagyhe:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 19:30

Ezen logikák alapján a kölcsönnek sincs értelme. Vagy jön most gyerek, vagy amit vázoltam.

Malagának meg lehet kell a pénz, de ha nem jutunk egyezségre, mert ők 30 millákat akarnak, akkor alku tárgya lehet egy ilyen üzlet.

szerk: Cityvel most nincs ez az egyezményünk? Hogy nem támadjuk ugyan azt a játékost? Meg Isco is inkább ide jönne 21 évesen szerintem, mint Angiába.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. június 17., hétfő 19:33-kor.

Vissza: