morientes írta:Csak ezt meg azért nem értem,mert ha nem érzi jól magát,meg nem is szeretik,se lenn se fenn,akkor mit keres még itt.
Ha jol emlekszek valamelyik nyaron majdnem eligazolt talan a MU-ba csak aztan nem faxoltak at idoben valamit es ittragadt.

Legalabbis a hirekben ezt mondtak.... Szoval nem ujkeletu hogy el akar menni.
realistahuni írta:Ez a Danilo hogy minek kell azt nem tudom, tényleg ennyit kell adni egy jobbhátvéd cseréért?
Na es mi van akkor ha jobb lesz mint Carvajal es kiszoritja a spanyolt. Erre nem is gondolsz? Tegyuk fel megvesszuk 20millioert ahogy Realista irta. Ez hol sok manapsag egy szelso hatvedert? Ennel olcsobban ertelmes cserejatekost se kapsz sehol, minden szerencsetlen jatekosert min 30-at kernek. Nemhogy egy olyan jatekosert aki a jobbak kozott van a posztjan egy olyan poszton ahol alig lehet ertelmes jatekost talalni. Olyan jatekost szerintem nem sok ertelme lenne hozni aki semmilyen veszelyt nem jelent Carvajal kezdotagsagara, csak ul a padon neha beall 30 percekre elfocizgatni megnyert meccseken. Arrol nem is beszelve hogy Carvajal kiesik neadjisten honapokra aztan temethetjuk is a trofeakat. Kell a konkurencia minden poszton, had izzadjon a spanyol is.
Ha tenyleg 20-ba kerul akkor szerintem nincs kerdes. 40 az tenyleg tulzas.