Ha jol emlekszek valamelyik nyaron majdnem eligazolt talan a MU-ba csak aztan nem faxoltak at idoben valamit es ittragadt.morientes írta:Csak ezt meg azért nem értem,mert ha nem érzi jól magát,meg nem is szeretik,se lenn se fenn,akkor mit keres még itt.

Na es mi van akkor ha jobb lesz mint Carvajal es kiszoritja a spanyolt. Erre nem is gondolsz? Tegyuk fel megvesszuk 20millioert ahogy Realista irta. Ez hol sok manapsag egy szelso hatvedert? Ennel olcsobban ertelmes cserejatekost se kapsz sehol, minden szerencsetlen jatekosert min 30-at kernek. Nemhogy egy olyan jatekosert aki a jobbak kozott van a posztjan egy olyan poszton ahol alig lehet ertelmes jatekost talalni. Olyan jatekost szerintem nem sok ertelme lenne hozni aki semmilyen veszelyt nem jelent Carvajal kezdotagsagara, csak ul a padon neha beall 30 percekre elfocizgatni megnyert meccseken. Arrol nem is beszelve hogy Carvajal kiesik neadjisten honapokra aztan temethetjuk is a trofeakat. Kell a konkurencia minden poszton, had izzadjon a spanyol is.realistahuni írta:Ez a Danilo hogy minek kell azt nem tudom, tényleg ennyit kell adni egy jobbhátvéd cseréért?
Ha tenyleg 20-ba kerul akkor szerintem nincs kerdes. 40 az tenyleg tulzas.