Nem tudom ki kezdte el először mondani ezt a Xabi Alonso gyenge játéka volt dumát, de az első fára felakasztanám az tuti. Mert az összes birka azóta azt bégeti....Alonso legalább annyira gyenge láncszem, mint Khedira, vagy talán ő a leggyengébb láncszem. Nem azért, mert rosszabb, mint Khedira. Sokkal jobb a hercegnél, csak az ő posztja a kulcsposzt a mi felállásunkba, és az ő gyenge játékát nem tudjuk elviselni. Khedira gyenge játékát ellenben el tudjuk.

Kommentáld a híreket
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
HALA MADRID!
(1999-2013)

__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)

__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
nem tudom volt-e de így éjjel:
Gündögan bejelentette, hogy még egy évig mindenképpen marad Dortmundban, így a német játékos idén biztosan nem lesz a Real Madrid játékosa.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem Khedira mellett kardoskodtam, én csak megvédtem, mert itt Khedira sokkal rosszabbnak van beállítva, mint ami. Én is szívesen lecserélném Khedirát, csak jelenleg 4-5 olyan játékos van, akikért mérlegelés nélkül be kellene áldozni Khedirát. De a velünk szóba hozott kkp-k többsége nem jobb Khediránál. Nyilván egy Yaya Touré/Vidal ilyen, mert az ő érkezésük látványosan jobbá tenné a csapatot. Viszont Gündogan/Kondogbia esetében nincs akkora különbség Khedirához viszonyítva, és középpályánk nem lenne velük számottevően stabilabb.numberone1 írta:Akkor aruld el nekem milyen biztos kp-t tennel Ozil moge? Mar ott megbukik, h Ozillel nem lehet biztos kp-t epiteni mert -1 ember kozepen. A masik meg pont Khedira mellett kardoskodsz, akkor Ozillel ketten meg sem eleg stabil kp? Lehet, Alonsoban a hiba, h Khedira és Ozil nem tud kiteljesedni...miatta nincs stabil kp-nk.
Özil tud top csapatok ellen, a csapat vezéregyénisége lenni. Volt már 1-2 igen nagy teljesítménye. Vele a probléma a hullámzó játék. De nem is lesz összeszedettebb játéka addig, amíg nem lesz egy normális középpálya a háta mögött, akikre lehet számítani, hogy laposan labdát kap, és nem a felrugdosás az egyetlen szóba jövő labdakihozatali módszer...
Ha van játékos ebben a Realban, akit idén tilos eladni az Modric mellett Özil. Egy jó kp-val a háta mögött én minőségi javulást várok az új szezonban Öziltől. Stabilabb, kiegyensúlyozottabb meccseket. Az játékstílusa miatt pedig a legjobb évei még csak most jönnek. Technikailag nem lesz jobb az a jobb láb, de megfontoltsággal, letisztultsággal, egy kevesebb védekező feladatokkal kitűzött poszton néhány nagyon erős éve lehet, feltéve ha van mögötte/mellette csapat.
Csak tunnenek el amilyen gyorsan csak lehet.
Alonso legalább annyira gyenge láncszem, mint Khedira, vagy talán ő a leggyengébb láncszem. Nem azért, mert rosszabb, mint Khedira. Sokkal jobb a hercegnél, csak az ő posztja a kulcsposzt a mi felállásunkba, és az ő gyenge játékát nem tudjuk elviselni. Khedira gyenge játékát ellenben el tudjuk.
Amire még Khedira megvédésekor én utalni kívántam az az, hogy egy ember kicserélésével a rendszerünk még mindig gyenge. Sokan viszont itt azt hiszik, hogy Khedira eltakarításával megoldódik a probléma, még akkor is, ha a szertáros játszik a herceg helyett... Ez a szemléletmód engem felbasz, mert egyrészről butaság, másrészről éretlenségre vall.
A betonközéppálya alatt én egy gyémántot gondoltam valahogy így (attól most tekintsünk el, hogy az ide írt játékosok nem megszerezhetőek, illetve a két hiányzó játékos helyére hasonló kaliberű emberek beilleszthetők tetszés szerint):
-----------Yaya------------
----Vidal--------Modric---
-----------Özil-------------
Elől pedig Suarez-Ronaldo páros. Most, hogy Özilt jobb szélre, vagy középre tesszük, teljesen mindegy. Kevesebb védekezőfeladattal, szárnysegédekkel mögötte, két robbanékony emberrel előtte... Ha ebben a felállásban nem tudna villogni, akkor semmilyen felállásban sem tudna.
Így van, de ez nem a klub, hanem az edző eredménye.Pontosabban ahhoz értenek, hogy abban a rendszerben és ott játszassák a játékosokat, ahol a maximumot tudják hozni, és ezáltal jobbnak tűnjenek, mint amilyenek egyénileg valójában.
A BVB semmivel sem jobb játékosnevelő, mint bármelyik másik klub, csak most összejött nekik 2-3 nagy tehetség, és köréjük kidolgoztak egy működő sémát.
Pontosabban ahhoz értenek, hogy abban a rendszerben és ott játszassák a játékosokat, ahol a maximumot tudják hozni, és ezáltal jobbnak tűnjenek, mint amilyenek egyénileg valójában.Nagyon értenek a játékosok felfedezéséhez, sőt a kinevelésükhöz is.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Nekem kicsit fura ez a sok picsogás az edző bejelentése-, illetve bejelentetlensége miatt. Mindenki tudja ki lesz az, a mezei szurkolóktól kezdve a klub legfelsőbb vezetőséig. Ebből pedig az következik, hogy ki nem sz*rja le, hogy ma vagy egy hét múlva lesz a bejelentés?!
Szerintem Carlo már rég átrágta magát a csapat dolgain, leadta a listáját és nagyjából fejben összerakta a keretet is. Az előszezon kezdetéig úgyis csak az "adminisztratív" dolgok maradnának neki, játékosok nem lennének a keze alatt, szóval teljesen mindegy, hogy egy párizsi vagy egy madridi irodában tervezget.
Engem nem aggaszt különösebben ez a dolog. Sokkal nagyobb probléma, hogy fogynak a játékos alternatívák a középpályára.
A Gündogan üggyel kapcsolatban is sok furcsa véleményt olvastam, de szerintem megéri várni még rá egy évet, mert nem rossz dolog a Dortmundal jóban lenni. Nagyon értenek a játékosok felfedezéséhez, sőt a kinevelésükhöz is. Remek kis bazár lehet nekünk akár hosszútávra is, ahonnan jobbnál jobb játékosokat halászhatunk. (akár majd egy edzőt is) Inkább tőlük vegyünk majd 30 millióért játékosokat, mint Portugáliából.
Perez nem hülye, okkal teszi, amit tesz. Én nagyon bízom benne.
Szerintem Carlo már rég átrágta magát a csapat dolgain, leadta a listáját és nagyjából fejben összerakta a keretet is. Az előszezon kezdetéig úgyis csak az "adminisztratív" dolgok maradnának neki, játékosok nem lennének a keze alatt, szóval teljesen mindegy, hogy egy párizsi vagy egy madridi irodában tervezget.
Engem nem aggaszt különösebben ez a dolog. Sokkal nagyobb probléma, hogy fogynak a játékos alternatívák a középpályára.
A Gündogan üggyel kapcsolatban is sok furcsa véleményt olvastam, de szerintem megéri várni még rá egy évet, mert nem rossz dolog a Dortmundal jóban lenni. Nagyon értenek a játékosok felfedezéséhez, sőt a kinevelésükhöz is. Remek kis bazár lehet nekünk akár hosszútávra is, ahonnan jobbnál jobb játékosokat halászhatunk. (akár majd egy edzőt is) Inkább tőlük vegyünk majd 30 millióért játékosokat, mint Portugáliából.
Perez nem hülye, okkal teszi, amit tesz. Én nagyon bízom benne.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ééés már a valladolidnak is van edzője.
szánalmas vagy perez

-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Hangulatos...Géci írta:A vidit nézzétek meg nagyon jó látni megint a Zizus igazolást és a többi galactikust meg talán a leendő 11-est...
http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 92041.html

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A vidit nézzétek meg nagyon jó látni megint a Zizus igazolást és a többi galactikust meg talán a leendő 11-est
...

-
Nincs neki hely Özil és Kaká mellett a keretben.[/quote]
Akkor nem az!
Akkor nem az!

- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nincs neki hely Özil és Kaká mellett a keretben.http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 75478.html
Mi ez srácok? Amire gondolok? Nem tudok spanyolul, somebody translate!
-
http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 75478.html
Mi ez srácok?
Amire gondolok?
Nem tudok spanyolul, somebody translate!
Mi ez srácok?

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szenzációs.......

Vicc........össze vissza írogatnak mindenkit.....a nagyrésze meg sima kitaláció. El kell adni a lapot.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy hova tunt ez a játékos??
http://www.youtube.com/watch?v=ew32dZ9ALqM
http://www.youtube.com/watch?v=ew32dZ9ALqM
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt most már többször is olvastam itt a fórumon. Én csak olyanra emlékszem, hogy egymástól nem igazolunk játékost, nem egymás elől. Tehát mi nem csábítgatjuk Agüerot, ők békén hagyják Ronaldot. Kb ennyi. Ilyen Barca, AtMa féle megállapodás rémlik csak nekem.nmate írta:Cityvel most nincs ez az egyezményünk? Hogy nem támadjuk ugyan azt a játékost?
Amit itt többen írtak, hogy ugyan arra a játékosra nem licitálunk, eléggé értelmetlen és életképtelen megállapodás lenne.
- Los Blancos
City tejel.Malagának meg lehet kell a pénz, de ha nem jutunk egyezségre, mert ők 30 millákat akarnak, akkor alku tárgya lehet egy ilyen üzlet.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezen logikák alapján a kölcsönnek sincs értelme. Vagy jön most gyerek, vagy amit vázoltam.
Malagának meg lehet kell a pénz, de ha nem jutunk egyezségre, mert ők 30 millákat akarnak, akkor alku tárgya lehet egy ilyen üzlet.
szerk: Cityvel most nincs ez az egyezményünk? Hogy nem támadjuk ugyan azt a játékost? Meg Isco is inkább ide jönne 21 évesen szerintem, mint Angiába.
Malagának meg lehet kell a pénz, de ha nem jutunk egyezségre, mert ők 30 millákat akarnak, akkor alku tárgya lehet egy ilyen üzlet.
szerk: Cityvel most nincs ez az egyezményünk? Hogy nem támadjuk ugyan azt a játékost? Meg Isco is inkább ide jönne 21 évesen szerintem, mint Angiába.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. június 17., hétfő 19:33-kor.
- Los Blancos
Kizárt, a Malagának kell a lové. Idén kell, de sürgősen. Kaká meg IscolhatMegmondom mi ez az Isco ügy, nem kölcsönről van szó itt, hanem simán csak elővásárlási jogunk lesz jövőre. Gondolom megegyeztek Perezék, hogy ha töretlen a fickó fejlődése, megvesszük x birodalmi valutáért. Ez mindenkinek haszon, Isco hajt, hogy figyeljünk rá, a Malagának megmarad a kulcsjátékosa és nekünk is kisebb a rizikó, mint egy kölcsönnel.
Legalábbis szerintem ez jó lenne.

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
[quote="nmate"]Megmondom mi ez az Isco ügy, nem kölcsönről van szó itt, hanem simán csak elővásárlási jogunk lesz jövőre. Gondolom megegyeztek Perezék, hogy ha töretlen a fickó fejlődése, megvesszük x birodalmi valutáért. Ez mindenkinek haszon, Isco hajt, hogy figyeljünk rá, a Malagának megmarad a kulcsjátékosa és nekünk is kisebb a rizikó, mint egy kölcsön.
És addig? Bízzunk Kakaban h lő 4 gólt egy idényben?
Ő volt inkább a rizikósabb 65misiért sérülten mint most Isco... Remélem szerdán már arra ébredek, hogy "Hivatalos: Isco a Realé..'
És addig? Bízzunk Kakaban h lő 4 gólt egy idényben?

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Megmondom mi ez az Isco ügy, nem kölcsönről van szó itt, hanem simán csak elővásárlási jogunk lesz jövőre. Gondolom megegyeztek Perezék, hogy ha töretlen a fickó fejlődése, megvesszük x birodalmi valutáért. Ez mindenkinek haszon, Isco hajt, hogy figyeljünk rá, a Malagának megmarad a kulcsjátékosa és nekünk is kisebb a rizikó, mint egy kölcsönnel.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Bödét azért adnám, univerzális játékos, lehetne Benzema vagy akár Özil helyettese is, láttam róla jutyub videókat
A srác labdaátvétele és labdatartása elég király, bár a Fradi csak 20 millió euróért adná. Besicért úgy hallottam 30 millát kérnek, de a Real csak Di Mariát adná cserébe. A baj ott kezdődik, hogy a Fradinak nem kell Di Maria, mert Somália szárnyal az új szerepkörében, így a padra nem akarják a fickándozó argentint.