Mit szolnatok egy Ozil-Khedira duot egy Luiz Gustavo-Tony Kroos duora. Pep ugy is szerelmes volt a torokbe, Hoeness(Sammer) pedig Khedirat akarta par eve.

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 2:49
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 18., kedd 2:34
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 18., kedd 1:39
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 18., kedd 1:36
Bocs, de hadd kötekedjek.Matt009 írta:...Alonso legalább annyira gyenge láncszem, mint Khedira, vagy talán ő a leggyengébb láncszem. ... Sokkal jobb a hercegnél, csak az ő posztja a kulcsposzt a mi felállásunkba, és az ő gyenge játékát nem tudjuk elviselni.
...
A betonközéppálya alatt én egy gyémántot gondoltam valahogy így...:
-----------Yaya------------
----Vidal--------Modric---
-----------Özil-------------
Elől pedig Suarez-Ronaldo páros. Most, hogy Özilt jobb szélre, vagy középre tesszük, teljesen mindegy. Kevesebb védekezőfeladattal, szárnysegédekkel mögötte, két robbanékony emberrel előtte... Ha ebben a felállásban nem tudna villogni, akkor semmilyen felállásban sem tudna.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. június 18., kedd 1:16
Nem tudom ki kezdte el először mondani ezt a Xabi Alonso gyenge játéka volt dumát, de az első fára felakasztanám az tuti. Mert az összes birka azóta azt bégeti....Alonso legalább annyira gyenge láncszem, mint Khedira, vagy talán ő a leggyengébb láncszem. Nem azért, mert rosszabb, mint Khedira. Sokkal jobb a hercegnél, csak az ő posztja a kulcsposzt a mi felállásunkba, és az ő gyenge játékát nem tudjuk elviselni. Khedira gyenge játékát ellenben el tudjuk.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 18., kedd 1:00
Gündögan bejelentette, hogy még egy évig mindenképpen marad Dortmundban, így a német játékos idén biztosan nem lesz a Real Madrid játékosa.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 18., kedd 0:41
Nem Khedira mellett kardoskodtam, én csak megvédtem, mert itt Khedira sokkal rosszabbnak van beállítva, mint ami. Én is szívesen lecserélném Khedirát, csak jelenleg 4-5 olyan játékos van, akikért mérlegelés nélkül be kellene áldozni Khedirát. De a velünk szóba hozott kkp-k többsége nem jobb Khediránál. Nyilván egy Yaya Touré/Vidal ilyen, mert az ő érkezésük látványosan jobbá tenné a csapatot. Viszont Gündogan/Kondogbia esetében nincs akkora különbség Khedirához viszonyítva, és középpályánk nem lenne velük számottevően stabilabb.numberone1 írta:Akkor aruld el nekem milyen biztos kp-t tennel Ozil moge? Mar ott megbukik, h Ozillel nem lehet biztos kp-t epiteni mert -1 ember kozepen. A masik meg pont Khedira mellett kardoskodsz, akkor Ozillel ketten meg sem eleg stabil kp? Lehet, Alonsoban a hiba, h Khedira és Ozil nem tud kiteljesedni...miatta nincs stabil kp-nk.
Özil tud top csapatok ellen, a csapat vezéregyénisége lenni. Volt már 1-2 igen nagy teljesítménye. Vele a probléma a hullámzó játék. De nem is lesz összeszedettebb játéka addig, amíg nem lesz egy normális középpálya a háta mögött, akikre lehet számítani, hogy laposan labdát kap, és nem a felrugdosás az egyetlen szóba jövő labdakihozatali módszer...
Ha van játékos ebben a Realban, akit idén tilos eladni az Modric mellett Özil. Egy jó kp-val a háta mögött én minőségi javulást várok az új szezonban Öziltől. Stabilabb, kiegyensúlyozottabb meccseket. Az játékstílusa miatt pedig a legjobb évei még csak most jönnek. Technikailag nem lesz jobb az a jobb láb, de megfontoltsággal, letisztultsággal, egy kevesebb védekező feladatokkal kitűzött poszton néhány nagyon erős éve lehet, feltéve ha van mögötte/mellette csapat.
Csak tunnenek el amilyen gyorsan csak lehet.
Így van, de ez nem a klub, hanem az edző eredménye.Pontosabban ahhoz értenek, hogy abban a rendszerben és ott játszassák a játékosokat, ahol a maximumot tudják hozni, és ezáltal jobbnak tűnjenek, mint amilyenek egyénileg valójában.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 18., kedd 0:29
Pontosabban ahhoz értenek, hogy abban a rendszerben és ott játszassák a játékosokat, ahol a maximumot tudják hozni, és ezáltal jobbnak tűnjenek, mint amilyenek egyénileg valójában.Nagyon értenek a játékosok felfedezéséhez, sőt a kinevelésükhöz is.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 17., hétfő 23:48
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 17., hétfő 23:07
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. június 17., hétfő 22:04
Hangulatos...Géci írta:A vidit nézzétek meg nagyon jó látni megint a Zizus igazolást és a többi galactikust meg talán a leendő 11-est...
http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 92041.html
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 17., hétfő 21:50
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. június 17., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 17., hétfő 21:40
Nincs neki hely Özil és Kaká mellett a keretben.http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 75478.html
Mi ez srácok? Amire gondolok? Nem tudok spanyolul, somebody translate!
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. június 17., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 17., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 17., hétfő 20:55
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 17., hétfő 20:00
Ezt most már többször is olvastam itt a fórumon. Én csak olyanra emlékszem, hogy egymástól nem igazolunk játékost, nem egymás elől. Tehát mi nem csábítgatjuk Agüerot, ők békén hagyják Ronaldot. Kb ennyi. Ilyen Barca, AtMa féle megállapodás rémlik csak nekem.nmate írta:Cityvel most nincs ez az egyezményünk? Hogy nem támadjuk ugyan azt a játékost?
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 17., hétfő 19:32
City tejel.Malagának meg lehet kell a pénz, de ha nem jutunk egyezségre, mert ők 30 millákat akarnak, akkor alku tárgya lehet egy ilyen üzlet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 19:30
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem