HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 5., csütörtök 22:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 5., csütörtök 22:25
Az egyik legnehezebb posztot(mivel szélsőhátvédekből nagyon nehéz minőséget találni) megoldottuk évekre, Marcelo meg elég ingadozó volt 2014ig.Tudtuk,hogy mi van benne de nem igazán jött ez ki belőle mostanáig,ha ki is jött csak egy kis időre.heccsat írta:30 millióért csere balhátvéd minden csak nem makk, amikor van az embernek egy Marceloja már. Teljesen felesleges igazolás volt, ha nem Mendes lett volna az ügynöke, tuti nem kötött volna itt ki. Azt a pénzt inkább a kp-ba kellett volna fektetni már akkoriban.dzsi91 írta:Coentrao-val rohadt nagy makkunk volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 22:19
Ez majd akkor derül ki számomra, hogy mennyiért megy el. Mert jó "katona" ő, csak valamiért keci peches.heccsat írta:Szerintem az később volt, de én sem tudom a két dolgot összetenni időrendben. Még ha esetleg ez egybe is esett, 30 millióért Coentrao nem volt egy jó igazolás, már akkor sem értette nagyon senki és utólag is bebizonyosodott, hogy bizony nem ért ennyit az itt léte.Realista24 írta:m akkor jött Coentrao mikor Marcinak gondjai voltak a súlyával, játékával, stb? Nem emlékszem már.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 5., csütörtök 22:17
Szerintem az később volt, de én sem tudom a két dolgot összetenni időrendben. Még ha esetleg ez egybe is esett, 30 millióért Coentrao nem volt egy jó igazolás, már akkor sem értette nagyon senki és utólag is bebizonyosodott, hogy bizony nem ért ennyit az itt léte, különösebb probléma persze nincs vele, nem egy Illarramendi féle elrontott igazolás, de összességében ár/értékben elég gyatra, személyes problémám sincs vele, elnézhetően teljesít szökőévente mikor játszik.Realista24 írta:m akkor jött Coentrao mikor Marcinak gondjai voltak a súlyával, játékával, stb? Nem emlékszem már.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 22:14
Nem akkor jött Coentrao mikor Marcinak gondjai voltak a súlyával, játékával, stb? Nem emlékszem már.heccsat írta:30 millióért csere balhátvéd minden csak nem makk, amikor van az embernek egy Marceloja már. Teljesen felesleges igazolás volt, ha nem Mendes lett volna az ügynöke, tuti nem kötött volna itt ki. Azt a pénzt inkább a kp-ba kellett volna fektetni már akkoriban.dzsi91 írta:Coentrao-val rohadt nagy makkunk volt.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 5., csütörtök 22:13
30 millióért csere balhátvéd minden csak nem makk, amikor van az embernek egy Marceloja már. Teljesen felesleges igazolás volt, ha nem Mendes lett volna az ügynöke, tuti nem kötött volna itt ki. Azt a pénzt inkább a kp-ba kellett volna fektetni már akkoriban.dzsi91 írta:Coentrao-val rohadt nagy makkunk volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 5., csütörtök 22:08
Coentrao-val rohadt nagy makkunk volt. Nem egy Roberto Carlos de amikor szóhoz jutott jól teljesített,sőt Mourinhonal egy ideig állandó kezdő is volt asszem, lehet hogy minden átigazolási időszakban távozni akart de év közben amikor berakták tökmind1,hogy 10 vagy 20 padozó meccs után ő a maximumot adta. Az ,hogy mindig megsérült arról meg már nem ő tehet, szerencsére marcelo az utolsó évét god modeban tolja.heccsat írta:hát ez a Danilo ügy érthetetlen számomra, van egy Carvajalunk akire semmi panasz nem lehet, kimagaslót tol az esetek nagy részében ráadásul végre egy sajátnevelés a csapatban újra, erre pont akkor kéne ide valaki 25 + ért? Hát nem tudom, ebből egy Coentrao 2.0 ügylet lenne megint, ha nem rosszabb. Remélem nem igazak a hírek.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 5., csütörtök 22:00
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 5., csütörtök 21:52
Télen már jöhetne, annyit csak kibír a seggén..Kerlon írta:szeretnélek emlékeztetni rá, hogy 2016 nyaráig esélyetek se lehet :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 21:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 5., csütörtök 21:46
szeretnélek emlékeztetni rá, hogy 2016 nyaráig esélyetek se lehet :Đpalesz77 írta:Nagyon remélem, hogy csak annyira, mint amennyire Reussal volt 3 hónapja..Realista24 írta:Egy friss és ropogós hír szerint, DDD van.
Danilo done deal.
bocsi :ĐNekünk nagyobb szükségünk lenne rá!
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 5., csütörtök 21:46
Bal szélen nem tudom mennyi babér teremne neki. Középpályásként tudna játszani egyébként (szélen), vagy nagyon támadó ahhoz?CS0ki írta:Bal szélső. Villarrealban meghatározó, de fix kezdőként nálunk nem nagyon tudom elképzelni. De elég gyors, és egész korrektül teszi be a labdát a kapu elé, én örülnék, ha ott lenne a padunkon, de szerintem neki ez kevés lesz.Milyen eez a Cherysev gyerek? Van benne annyi, hogy ha visszahozzuk, ne csak egy töltelék legyen, hanem ha Carlo is mutat rá hajlandóságot több szerepet is kapjon, cserekénk (nem ilyen 10 percekre értve), akár kezdőként, ha úgy kell? Hol tudna ő játszani? Ha jól tudom ő (jobb?) szélső?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 5., csütörtök 21:45
Nagyon remélem, hogy csak annyira, mint amennyire Reussal volt 3 hónapja..Realista24 írta:Egy friss és ropogós hír szerint, DDD van.
Danilo done deal.
bocsi :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 5., csütörtök 21:08
Bal szélső. Villarrealban meghatározó, de fix kezdőként nálunk nem nagyon tudom elképzelni. De elég gyors, és egész korrektül teszi be a labdát a kapu elé, én örülnék, ha ott lenne a padunkon, de szerintem neki ez kevés lesz.Milyen eez a Cherysev gyerek? Van benne annyi, hogy ha visszahozzuk, ne csak egy töltelék legyen, hanem ha Carlo is mutat rá hajlandóságot több szerepet is kapjon, cserekénk (nem ilyen 10 percekre értve), akár kezdőként, ha úgy kell? Hol tudna ő játszani? Ha jól tudom ő (jobb?) szélső?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 5., csütörtök 20:49
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 5., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 5., csütörtök 19:48
Mer nem azér. Mér kell mindenre legyen magyarázat? Van ,hogy megy van hogy nem, amikor nem megy semmi baj nincs ha megpróbálunk ívelgetni ... Néha még a hatalmas rettegett Messengerék sem tudják átfűzni a falat.morientes írta:De mé nem?Eddig ment,most meg nem?Nehogy már megint az legyen az űbertudományos magyarázat hogy Modric nincs...Ha isco-ék nem tudják átfűzni a falat
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 5., csütörtök 19:40
Igaz Alvest elfelejtettem de az ő beadásai annyira szarok voltak,hogy inkább kirúgásnak venném de igazad van.Mondjuk ott 1 ember van az egész kezdőben akire érdemes ívelni az pedig Pique aki ugye ritkán ér fel a támadással.heccsat írta:dehogynem, Dani Alvest utálták is érte, mert állandóan szarul adott be idény elején, aztán azóta változtatott a taktikán Luis Enrique, a jobb hátvéd befut ember mögé és Messi pedig befelé tolja és a DA-Neymar-Suarez hármasból löbböl be általában valakinek, utóbbi kettőnek főleg, de Alves elvisz 1-2 embert magával.dzsi91 írta: A barca nem szokott a beadásokhoz nyúlni,
Amióta nem erőltetik a beadásokat sokkal jobbak is lettek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 5., csütörtök 19:33
De mé nem?Eddig ment,most meg nem?Nehogy már megint az legyen az űbertudományos magyarázat hogy Modric nincs...Ha isco-ék nem tudják átfűzni a falat
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem