Most tűnik amùgy fel, hogy a topik, se az igazi...Realista24 írta:Remélem nem folytatjátok a ki tud meredekebb összeállítást felírni versenyt..

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 5., csütörtök 15:24
Most tűnik amùgy fel, hogy a topik, se az igazi...Realista24 írta:Remélem nem folytatjátok a ki tud meredekebb összeállítást felírni versenyt..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 15:19
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 5., csütörtök 15:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 5., csütörtök 13:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 5., csütörtök 13:33
Nálam is beférne. A következő szezonnak így kellene nekiinduljunk:Kerlon írta:de még valahova beszoríthatnánk Gündogant is, hátha nem elég a belső kp.
HozzászólásSzerző: sander » 2015. március 5., csütörtök 13:29
Lehet hogy igazad van még nem próbáltamRealista24 írta:Szerintem ez baromi könnyen levédekezhető. FM-ben biztos fasza lenne.Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo
---------Modric-Verratti-------
------Kroos-Isco-Pogba-------
-----------Ronaldo-------------
kinek a pap kinek a papné... viszont azt még mindig tartom hogy ezek a játékosok egytől egyig fantasztikusak de ne ott használjuk őket ahol gyengébb teljesítményre képesek hanem ott ahol a legtöbb csillogást képesek kihozni magukból. Láttam régebben is játszani Kroost a kapu előtt és nagyon is jó volt remekül osztotta a kulcspasszokat és jól járatta a labdát.... sőt a 16 környékéről már előtte a labdát is. nálunk pedig 35 méterre játszik a kaputól.....Kerlon írta:de még valahova beszoríthatnánk Gündogant is, hátha nem elég a belső kp.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 5., csütörtök 13:18
minek oda cöröhét? :ĐKerlon írta: de még valahova beszoríthatnánk Gündogant is, hátha nem elég a belső kp.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 5., csütörtök 13:05
Így működik ez angliába is,azzal a kivétellel,hogy a nendzser mondja ki az utolsó szót,nem az elnök.Na jó,talán Abraeknal máshogy,de ezt sem nagyon hiszem.Szerintem teljesen jogos amit sonic ír
Az elnök, sportigazgató, vezetőedző, stb összeül. Eggyütt meghatároznak egy játékstílust, egy koncepciót, megvitatják milyen karakterű játékosokat akarnak igazolni, majd ezek alapján eldöntik ki érkezik
Én valahohy így képzelek el egy jól működő csapatépítést
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 5., csütörtök 12:56
de még valahova beszoríthatnánk Gündogant is, hátha nem elég a belső kp.Realista24 írta:Szerintem ez baromi könnyen levédekezhető. FM-ben biztos fasza lenne.Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 12:52
Szerintem ez baromi könnyen levédekezhető. FM-ben biztos fasza lenne.Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 5., csütörtök 12:51
Nekem nem tetszik. 2 ember használható a szélen, nagyon erősen még Modric meg Pogba. Pogba vagy Verratti helyett kell támadó szelleműbb emberke.h3x0r írta:Azert egy Kroos, Modric, Isco, James, Pogba, Verratti 6-os 4 posztra utnesander írta:Távozók:
Arbeloa, Coentrao, Illarra, Khedira (ő mindenképp megy de azért ide veszem), Bale, Jesé(kölcsönbe),Chicharito
Érkezők: ugye a két védő helyet kellene vki... én mindenképp olyat hoznék aki mindkét oldalon tud játszani és megfelelő alternatíva lenne ha kidőlne vki a szélről a negyedik védő posztot akár házon belül is megoldhatnánk, Pogba, Verratti, Cheryshev, illetve egy cserecsatár én mondjuk szívesen elnézegetném Adebayort is.
HozzászólásSzerző: sander » 2015. március 5., csütörtök 12:49
Megmondom őszintén én simán átvariálnám a középpályát. Vmi hasonlóra gondoltam :h3x0r írta:Azert egy Kroos, Modric, Isco, James, Pogba, Verratti 6-os 4 posztra utne
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 5., csütörtök 11:46
Azert egy Kroos, Modric, Isco, James, Pogba, Verratti 6-os 4 posztra utnesander írta:Távozók:
Arbeloa, Coentrao, Illarra, Khedira (ő mindenképp megy de azért ide veszem), Bale, Jesé(kölcsönbe),Chicharito
Érkezők: ugye a két védő helyet kellene vki... én mindenképp olyat hoznék aki mindkét oldalon tud játszani és megfelelő alternatíva lenne ha kidőlne vki a szélről a negyedik védő posztot akár házon belül is megoldhatnánk, Pogba, Verratti, Cheryshev, illetve egy cserecsatár én mondjuk szívesen elnézegetném Adebayort is.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. március 5., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 5., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: sander » 2015. március 5., csütörtök 11:16
Normális esetben ennek így kellene történnie de nem hiszem hogy ez a Realnál így történne. (de nem csak a Realnál hanem másnál sem). Szerintem nemhogy az edző mondja meg de már néha néha ott tartanak egy két klubnál hogy a játékosok igazolnak vagy hiúsítanak meg igazolásokat. Ettől függetlenül ha ez így történne akkor nem itt tartanánk de hogy tovább menjek akkor itt nyáron nagyon nagy változások lesznek -már csak azért is mert sok távozónk lesz- . Sok dolgot lehet mondani Carlo-ra de azt nem hiszem el hogy ő nem látja a dolgokat... szinte egész nap velük dolgozik és látja őket szinte minden pillanatban. Ha Perez hallgatni fog egy kicsit is Carlora akkor szerintem át fogunk állni 4-4-2-re. De erre sztem semmi esély nincs sajnoswxyz írta:Szerintem teljesen jogos amit sonic ír
Az elnök, sportigazgató, vezetőedző, stb összeül. Eggyütt meghatároznak egy játékstílust, egy koncepciót, megvitatják milyen karakterű játékosokat akarnak igazolni, majd ezek alapján eldöntik ki érkezik
Én valahohy így képzelek el egy jól működő csapatépítést
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 5., csütörtök 9:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 4., szerda 23:51
Szerintem teljesen jogos amit sonic írmorientes írta:Így van.Bízzák csak az elnökökre...majd azok tudják.Mert nem is az. Es csak ido kerdese hogy szepen lassan atalljanak az angol klubok is a menedzseres szisztemarol valami masra.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem