Ezzel én is így vagyokmorientes írta:Mint Real szurkoló,nem is nyomhattam másra
De nem lesz egyszerű....sose az

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 5., csütörtök 15:11
Ezzel én is így vagyokmorientes írta:Mint Real szurkoló,nem is nyomhattam másra
De nem lesz egyszerű....sose az
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 5., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 5., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 14:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 5., csütörtök 14:10
Lélektanilag fontos az a meccs.Szarok a matematikára.dzsi91 írta:hát ha nem botlunk bilbaoban meg a levante ellen legrosszabb eshetőség -1 pont, ami semmi szóval a classico se dönt sokmindenről, max ha marad a 2 pont előny addig és behúzzuk, akkor az 5 pont előny már sok, de a barca 1 pontos előnyétől szerintem annyira nem kell a kardunkba dőlni ahogy közeledünk a végjáték felé egyre több lesz a botlás.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 5., csütörtök 13:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 5., csütörtök 13:29
Azért még vezetjük a bajnokságot,de mondjuk az eddig megszerzett előnyünket éljük föl.Remélem fordul majd a forma,addig meg ha nyafogva is de be kell húzni a meccseket.MorataMartin írta:Engem az idegesít állatira hogy kis túlzással már megnyerhettük volna ezt a bajnokságot, de képesek volt visszahozni ezt a Barcát lőtávolba. Elszórakoztuk a Valencia és a Villarreall elleni meccseket is. És ne legyen igazam de van egy olyan érzésem, hogy már ponthátrányban fogunk érkezni Barcelonába és a mostani helyzetből kiindulva ott se tennék sokat rá hogy nyerni fog a csapat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 5., csütörtök 13:16
igen?Remy írta:Én örülök neki, mármint, hogy bejutottak. Iszonyat eredményesek a kupában, pedig már nagyon régen nyerték meg. Szóval, ha van csapat, akik képesek nyerni a döntőben a barca ellen, akkor azok ők.Toti írta:
egyébként ez a bilbao is.. pont most tud erőre kapni, királykupa döntőbe jutnak.. nyílván.
Szerdán tolták, szombaton játszunk, San José nem lesz, akármennyire is jók hazain, nem okozhatnak akkora gondot, hogy ne hozzuk el a 3 pontot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 13:15
200 és 2011-ben is, bajnoki rájátszás vagy mifene.Mikor játszott a Castilla a bernabeuban meccset? (vagy csak én maradtam le valamiről?)
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 5., csütörtök 13:09
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. március 5., csütörtök 13:08
ezt adom pedig sztem közel sem vagyunk olyan jók mint amilyennek beállítanak.elől rendben vagyunk,kp szinte 0 védelem pedig hol ilyen hol olyan.dzsi91 írta:Egyszerűen a többség fejébe beleéget a barcakorszak,amint eugnak 2 egyeneset a labdába jön a rettegés.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 5., csütörtök 13:05
a villarrealt 6-7 kezdőjátékosuk nélkül, europa liga meccs után, hazai pályán nem bírtuk elverni.Szerdán tolták, szombaton játszunk, San José nem lesz, akármennyire is jók hazain, nem okozhatnak akkora gondot, hogy ne hozzuk el a 3 pontot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 5., csütörtök 12:49
Én örülök neki, mármint, hogy bejutottak. Iszonyat eredményesek a kupában, pedig már nagyon régen nyerték meg. Szóval, ha van csapat, akik képesek nyerni a döntőben a barca ellen, akkor azok ők.Toti írta:
egyébként ez a bilbao is.. pont most tud erőre kapni, királykupa döntőbe jutnak.. nyílván.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 5., csütörtök 12:44
nemhiszem, h 1-2 ponton múlna olyan nagyon nagy nyomás, bármely csapat irányába is.Realista24 írta:Olyan szempontból biztos jó lenne, hogy rajtuk lenne a nyomás, nem rajtunk. Legalábbis a nagyobb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 5., csütörtök 12:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 5., csütörtök 10:09
Szerencsére nem most van a meccs.MorataMartin írta:a mostani helyzetből kiindulva ott se tennék sokat rá hogy nyerni fog a csapat.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. március 5., csütörtök 10:05
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 5., csütörtök 9:55
Nyilvánvalóan túlzás volt őket korábban leírni, mint ahogy mostanában hétről-hétre bajnokká avatni és előre koronázni is őket (néhányan szerintem túl sokat rugóznak az ősi riválison)! TOP4 klub a katalán gárda továbbra is, így nem kell meglepődni, ha esetleg behúznak valamit, de ugyanúgy benne van a pakliban, hogy idén is üres kézzel zárjak majd a szezont, hisz a BL lutri, a bajnokságban egyelőre a Madrid mögött, míg a Kupát azért még nem húzták be (egyszer most már a Bilbaonak is kijöhetne ellenük a lépés, lsd. Real-AtMa döntő 2013); bár tény, hogy arra óriási esélyük van.Sokan leírták itt a Barcát és Messit,viszont most nagyobb rá az esély, hogy ők fognak duplázni és Messi lesz a gólkirály.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 9:34
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem