Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 5., csütörtök 17:08

A 3-ba belenéztem, hát nagyon vicces az a CGI alien :D
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 5., csütörtök 17:05

soadroli írta:Alien 3-4 milyen? Nagyon régen láttam, de most megnéztem megint az első kettőt, ezekről meg hallottam hogy elég gyengék lettek.
3. még jó, mármint simán nézhető, hála Finchernek. De meg volt kötve a keze, szóval elmarad az első kettőtől. A story egész élvezhető. (első kettő rész 10/10, ez meg 7/10)

A 4. meg bődületesen szar. Ron Perlman az egyetlen értékelhető része az egész filmnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 5., csütörtök 17:03

Alien 3-4 milyen? Nagyon régen láttam, de most megnéztem megint az első kettőt, ezekről meg hallottam hogy elég gyengék lettek.
Kép

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 5., csütörtök 16:21

realistahuni írta:Az eredeti Péntek 13 sorozat többi része is olyan gagyi szar mint az első? :lol:
Én egy időben megnéztem az összeset. És nem, sokkal gagyibb lesz később, szóval nézzed. :mrgreen:
Viszont, hogy nem tudtad, hogy az első rész az nem Jason? Nem láttad a Sikolyt?

Aztán elkezdtem a Rémálom az Elm utcában-t is. Az első jó, simán jobb, mint akármelyik Péntek 13. Wes Craven kicsit más szintre emelte a slasher-horrort. De a második rész, azt hagyjuk. :lol:
Tovább pedig nem láttam.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 16:14

szóval nem is értem, hogy miért jó ez.
Leírta a véleményét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 5., csütörtök 16:10

VanillaSky írta:
2. és 3. részt még nézd meg, esetleg a remaket
Mindegyik elég vacak, bár a Jessica Bieles azért a fehér trikó miatt emlékezetes marad, nagy szerelem volt a hölgy. :sziv:
Kevered a Texasi láncfűrészessel :D Abban nem Jason, hanem Thomas van. :mrgreen:

Mondjuk a Texasiból az eredeti és az első reboot eléggé fasza, szóval, azt is csak ajánlani tudom. :)
realistahuni írta:Még nem láttam, nem vagyok nagy horror fan. Majd egyszer meglesem az elsőt, de imdb alapján ahogy látom eléggé Péntek színvonal.
Bár tény, hogy elfogult vagyok, mert a kedvenc horrorfilmemről van szó, de szerintem a Rémálom az Elm utcában jobb minőséget képvisel, mint a Péntek 13. Persze a sokadik folytatás itt is ugyanazt a sablont hozza zs-kategóriával, de maga az alapötlet és a kivitelezés az első 2 részben elég jó. (Mindjárt jön Faust, hogy 2/10 :mrgreen: )
TéOeM írta:Erre az üldözési mániás bigyóra nem reagálok. Biztos, hogy unalmas vagyok, de ez van. (Bár nem mintha olyan aktív lennék.) Már sokszor írtam, hogy akit zavarok, az tiltson le nyugodtan, nem fogom megkeresni és meglincselni a haverokkal.
Nem értetted meg. A sokadik Zs-kategória, meg ilyen felesleges jelzők teszik röhejessé a hozzászólásodat. És mindig eltolod, hogy vitát generálj. Pedig itt is sokan vannak, akik szeretik a Marvelt, szóval nem is értem, hogy miért jó ez. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 5., csütörtök 15:03

Szerintem Özvegy nem fog meghalni, elvileg benne lesz az AmKap 3-ban. Rhodeyra vagy Thorra tippelnék.
Thor még jön egy saját filmmel, úgyhogy kizárt. Hawkeye talán mehet a levesbe, úgyse tudnak vele mit kezdeni.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. március 5., csütörtök 14:53

Erre az üldözési mániás bigyóra nem reagálok. Biztos, hogy unalmas vagyok, de ez van. (Bár nem mintha olyan aktív lennék.) Már sokszor írtam, hogy akit zavarok, az tiltson le nyugodtan, nem fogom megkeresni és meglincselni a haverokkal.

Reagálva a többire, ha bevétel, akkor ez az első résznél biztos többet fog kaszálni, de nem hiszem, hogy a Titanicot megelőzi. (Max, akkor tenné, ha Rozsomák vagy Pókember végig benne lenne.) Avatárról meg felesleges beszélni, azt csak a saját folytatásai fogják. Szerintem Özvegy nem fog meghalni, elvileg benne lesz az AmKap 3-ban. Rhodeyra vagy Thorra tippelnék.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 5., csütörtök 14:16

A harmadik rész ... hogy is mondjam érdekes . Egyrészt nem ijesztő már , másrészt pár jelenetnél sírva röhögtem , pl. amikor Freddy videójátékozik és valami olyan szöveget tol hogy szupergrafika . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 5., csütörtök 14:04

2. és 3. részt még nézd meg, esetleg a remaket
Mindegyik elég vacak, bár a Jessica Bieles azért a fehér trikó miatt emlékezetes marad, nagy szerelem volt a hölgy. :sziv:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 5., csütörtök 14:01

Rémálommal hogy állsz, ha már horrorklasszikus. :D
Még nem láttam, nem vagyok nagy horror fan. Majd egyszer meglesem az elsőt, de imdb alapján ahogy látom eléggé Péntek színvonal. Mondjuk egyedüli minőségi horror amit láttam az a Ragyogás volt, esetleg az első két Alien de az előbbi bőven kiemelkedik, ahhoz hasonló kellene nekem. :hmmm:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 5., csütörtök 13:01

Age of Ultron
Fasza volt a trailer , James Spader hangja még mindig üt , Paul Bettany pedig mint Vision érdekes lesz . B-)
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 12:19

Egyébként nagyban befolyásolja a véleményem a filmbeli JDP iránt érzett ellenszenvem.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 5., csütörtök 12:17

Realista24 írta:Jaj ez a Foxcathcer...semmi mást nem akartak vele elérni, mint Oscart nyerni. Gondolom csak nekem nem tetszik.
Nekem tetszett, Oscar szag megvan, de nem a tucat módon, mint a Hawking film pl. Nem giccses, ez a nyers realizmusos hangulat ami végig jelen van nekem bejön. Színészek jók, atmoszféra jól lett megteremtve. Nem egy könnyed esti szórakozás, viszont jó filmnek tartom.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 5., csütörtök 12:10

realistahuni írta:Az eredeti Péntek 13 sorozat többi része is olyan gagyi szar mint az első? :lol:
Gondoltam adok egy esélyt a sorozatnak a hokimaszkos Jason kultusz miatt, de olyan logikai failek meg zs kategóriás színészteljesítmények vannak benne, hogy kínomban röhögtem már. :lol:
2. és 3. részt még nézd meg, esetleg a remaket (bár elég gyenge, de talán jobban adja majd, mint a régiek). Igen, sajnos bennük van a zs-faktor. De Jason sokat dob rajta. Ha megszereted, akkor végig tudod nézni, ha nem, akkor hagyd az egészet, mert csak kínlódni fogsz.

Amúgy miért? Kevin Bacon nem adta? :lol: :mrgreen:

Rémálommal hogy állsz, ha már horrorklasszikus. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 12:04

Jaj ez a Foxcathcer...semmi mást nem akartak vele elérni, mint Oscart nyerni. Gondolom csak nekem nem tetszik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 5., csütörtök 12:04

Az eredeti Péntek 13 sorozat többi része is olyan gagyi szar mint az első? :lol:
Gondoltam adok egy esélyt a sorozatnak a hokimaszkos Jason kultusz miatt, de olyan logikai failek meg zs kategóriás színészteljesítmények vannak benne, hogy kínomban röhögtem már. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt hittem az első részben már benne lesz a hokimaszkos valami korrekt történeti felvezetéssel, ehelyett egy balfasz banya lett, aki leöli az egész tábort majd a végén nem bír el egy hisztis idióta lánykával aki egy serpenyővel kiüti a kezéből a baltát, ráadásul kétszer is leüti, de nem öli meg mikor már földön van, inkább elfut valahová és megvárja amíg megtalálja. :lol: Komoly agyradír mindenesetre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2015. március 5., csütörtök 12:05-kor.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 5., csütörtök 11:35

danianevem írta:Jó kis popcorn mozi lesz. B-) Engem csak egy dolog zavar az előzetes alapján: az Özvegy és a Sólyomszem hogy-hogy nem sérül le, ha x vasember püföli őket?
Mese még mindig, ilyeneken kár fennakadni ha hasonlót nézel.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 5., csütörtök 11:19

avengers
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem a fekete özvegy meg fog halni vagy a film végén vagy a soron következő mu. filmben
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 5., csütörtök 11:07

3D-ben ütni fog szerintem! Várós! :D

Vissza: