Fasza volt a trailer , James Spader hangja még mindig üt , Paul Bettany pedig mint Vision érdekes lesz .
Mozi, filmek
- P. Krisz
Re: Mozi, filmek
Age of Ultron
Fasza volt a trailer , James Spader hangja még mindig üt , Paul Bettany pedig mint Vision érdekes lesz .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egyébként nagyban befolyásolja a véleményem a filmbeli JDP iránt érzett ellenszenvem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem tetszett, Oscar szag megvan, de nem a tucat módon, mint a Hawking film pl. Nem giccses, ez a nyers realizmusos hangulat ami végig jelen van nekem bejön. Színészek jók, atmoszféra jól lett megteremtve. Nem egy könnyed esti szórakozás, viszont jó filmnek tartom.Realista24 írta:Jaj ez a Foxcathcer...semmi mást nem akartak vele elérni, mint Oscart nyerni. Gondolom csak nekem nem tetszik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2. és 3. részt még nézd meg, esetleg a remaket (bár elég gyenge, de talán jobban adja majd, mint a régiek). Igen, sajnos bennük van a zs-faktor. De Jason sokat dob rajta. Ha megszereted, akkor végig tudod nézni, ha nem, akkor hagyd az egészet, mert csak kínlódni fogsz.realistahuni írta:Az eredeti Péntek 13 sorozat többi része is olyan gagyi szar mint az első?![]()
Gondoltam adok egy esélyt a sorozatnak a hokimaszkos Jason kultusz miatt, de olyan logikai failek meg zs kategóriás színészteljesítmények vannak benne, hogy kínomban röhögtem már.![]()
Amúgy miért? Kevin Bacon nem adta?
Rémálommal hogy állsz, ha már horrorklasszikus.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jaj ez a Foxcathcer...semmi mást nem akartak vele elérni, mint Oscart nyerni. Gondolom csak nekem nem tetszik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az eredeti Péntek 13 sorozat többi része is olyan gagyi szar mint az első?
Gondoltam adok egy esélyt a sorozatnak a hokimaszkos Jason kultusz miatt, de olyan logikai failek meg zs kategóriás színészteljesítmények vannak benne, hogy kínomban röhögtem már.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt hittem az első részben már benne lesz a hokimaszkos valami korrekt történeti felvezetéssel, ehelyett egy balfasz banya lett, aki leöli az egész tábort majd a végén nem bír el egy hisztis idióta lánykával aki egy serpenyővel kiüti a kezéből a baltát, ráadásul kétszer is leüti, de nem öli meg mikor már földön van, inkább elfut valahová és megvárja amíg megtalálja.
Komoly agyradír mindenesetre.
Gondoltam adok egy esélyt a sorozatnak a hokimaszkos Jason kultusz miatt, de olyan logikai failek meg zs kategóriás színészteljesítmények vannak benne, hogy kínomban röhögtem már.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt hittem az első részben már benne lesz a hokimaszkos valami korrekt történeti felvezetéssel, ehelyett egy balfasz banya lett, aki leöli az egész tábort majd a végén nem bír el egy hisztis idióta lánykával aki egy serpenyővel kiüti a kezéből a baltát, ráadásul kétszer is leüti, de nem öli meg mikor már földön van, inkább elfut valahová és megvárja amíg megtalálja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2015. március 5., csütörtök 12:05-kor.
- nmate
Mese még mindig, ilyeneken kár fennakadni ha hasonlót nézel.danianevem írta:Jó kis popcorn mozi lesz.Engem csak egy dolog zavar az előzetes alapján: az Özvegy és a Sólyomszem hogy-hogy nem sérül le, ha x vasember püföli őket?
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
avengers
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem a fekete özvegy meg fog halni vagy a film végén vagy a soron következő mu. filmben
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem a fekete özvegy meg fog halni vagy a film végén vagy a soron következő mu. filmben

-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
3D-ben ütni fog szerintem! Várós!
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jó kis popcorn mozi lesz.
Engem csak egy dolog zavar az előzetes alapján: az Özvegy és a Sólyomszem hogy-hogy nem sérül le, ha x vasember püföli őket?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szokásos 5/10. trailer alapján
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Látom még mindig üldözési mániád van.
Kíváncsi leszek, hogy milyen bevételeket fog produkálni. Az előző Bosszúállók is all time top 3 az USA-ban és világszinten is, szóval az valószínűleg ismét meglesz. Kérdés az, hogy mennyire lesz közel a Titanichoz vagy az Avatarhoz. Avatar elérhetetlennek tűnik (USA-ban még talán...), de a Titanic befogható.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Chappie elvileg retek lett. Kíváncsi vagyok kiveszik-e az Alient Blomkamp kezéből, ha nagyot bukik ezzel
Kezdem publikálni az előző féléves feladataimat. Ennél a darabnál etűdöt kellett készíteni meghatározott expóval (ISO 320, f4.0, 1/50, 25 fps).
Duality
Duality
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nekem nagyon tetszett. Tipikus skandinav vigjatek. Viszonylag komoly tema komolytalanul talalva agyzsibbaszto fekete humorral. Szoval kellemes idotoltes.lordgabi írta:A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt - milyen véleménnyel vagytok a filmről?
John Wick:
Haaaat... Egy nezesre elment, de elegge felejtheto. Mellete szol hogy nem mindennapi a hangulata, ezzel kicsit elut a tobbi akciofilmtol de azert annyira nem is kulonleges. A verekedos lovoldozos jelenetek egesz jok es meglepoen veresek, de a fohossel nem igazan tudtam azonosulni. Elegge semmilyen jellegtelen a karaktere, meg az sem segit szerintem hogy Reeves jatsza el. Vannak benne reszek sot komplett szereplok akik tok feleslegesek, csak azert vannak benne hogy kilegyen a jatekido. Peldaul William Dafoe es Adrianne Palicki nelkul siman meglenne a film. Az sem pozitiv hogy Lance Reddick karaktere volt a legemlekezetesebb a filmbol... Szoval ez igy csak egy kozepes.
5/10
Kozben mivel a John Wickben majdnem osszekevertem Clarke Peterst Morgan Freemannal (nem rohog
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
+1 A szűk élmezőnyben van nálam más Eastwood-darabok mellet.Realista24 írta:Ez a Millió dolláros bébi nagy jóság volt. Évek óta húztam a megnézését, Clintet nem kedvelem különösebben, de itt nagyon rendben volt még nekem is. Erős 8,5.
Nekem is tetszett, nagyon bejött a stílusa a filmnek. A skandinávok nem csak a krimikben jók, úgy látsziklordgabi írta:A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt - milyen véleménnyel vagytok a filmről?![]()
Nekem többször is eszembe jutott közben jó néhány film, amit már korábban láttam, kicsit hasonló témavezetéssel, mindegyik remekmű volt, rosszul ez sem végződhetett így. Érdekes egy film volt az biztos, sokféle tekintetben, 8/10.
Volt benne valami különleges végig, legalábbis rám ilyen hatással volt.
Üdv a klubban!Ferencváros írta:Birdman
"And my heart will leave you never."
- nmate
Ja, arra. Nem baj, még várok vele.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nem tudom melyikre gondolsz, ami magon van az csak sima divx. ez a 720p is fent volt, csak törölték.nmate írta:Ja, hogy az 720p? Na, ránézek.

- nmate
Ja, hogy az 720p? Na, ránézek.