Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 5., csütörtök 11:04

Jó kis popcorn mozi lesz. B-) Engem csak egy dolog zavar az előzetes alapján: az Özvegy és a Sólyomszem hogy-hogy nem sérül le, ha x vasember püföli őket?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 10:32

TéOeM írta:Vasember és ZS kategóriás barátai

https://www.youtube.com/watch?v=kQVEC1YGLK4
Szokásos 5/10. trailer alapján :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 5., csütörtök 10:21

TéOeM írta:Vasember és ZS kategóriás barátai

Látom még mindig üldözési mániád van. :lol: Az előzetes iszonyat nagyot üt. KELL, MOST!

Kíváncsi leszek, hogy milyen bevételeket fog produkálni. Az előző Bosszúállók is all time top 3 az USA-ban és világszinten is, szóval az valószínűleg ismét meglesz. Kérdés az, hogy mennyire lesz közel a Titanichoz vagy az Avatarhoz. Avatar elérhetetlennek tűnik (USA-ban még talán...), de a Titanic befogható.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. március 5., csütörtök 10:15

Vasember és ZS kategóriás barátai

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 5., csütörtök 8:00

Chappie elvileg retek lett. Kíváncsi vagyok kiveszik-e az Alient Blomkamp kezéből, ha nagyot bukik ezzel :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 4., szerda 2:01

Kezdem publikálni az előző féléves feladataimat. Ennél a darabnál etűdöt kellett készíteni meghatározott expóval (ISO 320, f4.0, 1/50, 25 fps).

Duality

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 3., kedd 21:39

lordgabi írta:A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt - milyen véleménnyel vagytok a filmről?
Nekem nagyon tetszett. Tipikus skandinav vigjatek. Viszonylag komoly tema komolytalanul talalva agyzsibbaszto fekete humorral. Szoval kellemes idotoltes.

John Wick:

Haaaat... Egy nezesre elment, de elegge felejtheto. Mellete szol hogy nem mindennapi a hangulata, ezzel kicsit elut a tobbi akciofilmtol de azert annyira nem is kulonleges. A verekedos lovoldozos jelenetek egesz jok es meglepoen veresek, de a fohossel nem igazan tudtam azonosulni. Elegge semmilyen jellegtelen a karaktere, meg az sem segit szerintem hogy Reeves jatsza el. Vannak benne reszek sot komplett szereplok akik tok feleslegesek, csak azert vannak benne hogy kilegyen a jatekido. Peldaul William Dafoe es Adrianne Palicki nelkul siman meglenne a film. Az sem pozitiv hogy Lance Reddick karaktere volt a legemlekezetesebb a filmbol... Szoval ez igy csak egy kozepes.

5/10

Kozben mivel a John Wickben majdnem osszekevertem Clarke Peterst Morgan Freemannal (nem rohog :mrgreen: ), rapillantottam az oreg profiljara es ket erdekes dologgal talalkoztam. Egyik az hogy ujraforgatjak a Ben Hur-t ezzel a rendezovel: Timur Bekmambetov. WTF? :hmmm: Tiszta noname cast, noname rendezo + Freeman... :lol: Egy masik filmben is szerepelni fog hasonloan nivos cast mellett tobbek kozott azzal az Olga Kurilenkoval aki miutan megjarta a hItman, maxpayne, bond filmek mindegyiket mint sablonkarakter, kap egy leadet ebben: Momentum. A rendezo kilete kicsit vicces ha megnezzuk az imdb profiljat, komoly filmek vannak a neve mellett, a gond csak az hogy mindegyiknel camera operator volt. :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. március 3., kedd 11:25

Realista24 írta:Ez a Millió dolláros bébi nagy jóság volt. Évek óta húztam a megnézését, Clintet nem kedvelem különösebben, de itt nagyon rendben volt még nekem is. Erős 8,5.
+1 A szűk élmezőnyben van nálam más Eastwood-darabok mellet.
lordgabi írta:A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt - milyen véleménnyel vagytok a filmről? :hmmm:
Nekem többször is eszembe jutott közben jó néhány film, amit már korábban láttam, kicsit hasonló témavezetéssel, mindegyik remekmű volt, rosszul ez sem végződhetett így. Érdekes egy film volt az biztos, sokféle tekintetben, 8/10.
Volt benne valami különleges végig, legalábbis rám ilyen hatással volt.
Nekem is tetszett, nagyon bejött a stílusa a filmnek. A skandinávok nem csak a krimikben jók, úgy látszik :)
Ferencváros írta:Birdman
Üdv a klubban! :mrgreen:
"And my heart will leave you never."

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 3., kedd 8:48

Ja, arra. Nem baj, még várok vele.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 3., kedd 8:32

nmate írta:Ja, hogy az 720p? Na, ránézek.
nem tudom melyikre gondolsz, ami magon van az csak sima divx. ez a 720p is fent volt, csak törölték.
Kép

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 3., kedd 8:26

Ja, hogy az 720p? Na, ránézek.

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 3., kedd 8:23

én 720p-ben néztem. vmi web-dl cucc, de teljesen jó.
Kép

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 3., kedd 8:18

soadroli írta:Inherent Vice
Én továbbra is várom a normális minőséget, 720p alá nem adom ezt a filmet szerintem. Kétszer sem mondom, hogy dobni fog rajta.

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 3., kedd 8:02

Inherent Vice
Imádtam. Sokaknak nem fog tetszeni, elég nehéz követni, sok a név, több szál is van, még jó hogy olvastam a könyvet. A színészek kurvajók, nem gondoltam volna hogy Phoenixen ennyit fogok röhögni, jól állt neki ez a szerep is. nyócfél így elsőre.
Kép

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 3., kedd 1:26

Ferencváros írta:Fák jú Tanár Úr

Így estére viszont ez jó kis kikapcsolódás volt. Csak vitt magával a sztori. Viszont a csaj nyivákolása sokszor idegesített. Volt benne egy-két jó poén is, és a színész is szerintem jól játszotta a szerepet. Egyszer mindenképpen meg lehet nézni.
10/6
Egyetértek, engem remekül kikapcsolt, kevés vígjátékot nézek nagyon, pozitív csalódás abszolút, erős 7/10.

A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt - milyen véleménnyel vagytok a filmről? :hmmm:
Nekem többször is eszembe jutott közben jó néhány film, amit már korábban láttam, kicsit hasonló témavezetéssel, mindegyik remekmű volt, rosszul ez sem végződhetett így. Érdekes egy film volt az biztos, sokféle tekintetben, 8/10.
Volt benne valami különleges végig, legalábbis rám ilyen hatással volt.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 2., hétfő 23:58

Calvary zseniális, rengeteg temat feszeget másfél óra alatt, de a lenyeg mindenhol érintve van. Sima 8-as

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 23:36

Ez a Millió dolláros bébi nagy jóság volt. Évek óta húztam a megnézését, Clintet nem kedvelem különösebben, de itt nagyon rendben volt még nekem is. Erős 8,5.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. március 2., hétfő 23:36

Birdman

Hát nem erre számítottam. Haverral néztem buszon, de ha nincs ott, itthon fél óra után kinyomom. Sunskyval értek egyet. Művészfilmnek lehet jó, hiszen barátomnak tetszett, ő pedig elég nagy művész. :mrgreen: Viszont szerintem elég gyengére sikeredett. Valahogy a sok Oscart nyerő filmek nekem sose jönnek be.
10/3

Fák jú Tanár Úr

Így estére viszont ez jó kis kikapcsolódás volt. Csak vitt magával a sztori. Viszont a csaj nyivákolása sokszor idegesített. Volt benne egy-két jó poén is, és a színész is szerintem jól játszotta a szerepet. Egyszer mindenképpen meg lehet nézni.
10/6

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 2., hétfő 23:18

Megnéztem az Imitation game-t. Teljesen szokásos életrajzi dráma, egy nagyon jó főszereplővel, és abszolút jellegtelen mellékszereplőkkel. A forgatókönyv minden sora Oscarra van írva, szerencsére nem jártak sikerrel. :) Egyszer megnézhető, de ez a Keira Knightley annyira idegesítő és tehetségtelen és csúnya, hogy azt egész egyszerűen nem tudom megemészteni. Hatfél.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. március 2., hétfő 10:33

Fallen
Továbbra is tartom azt, hogy: - mindig egy véletlenül talált film mindig meglepően jó
- a legjobb filmek az imdb-n 7 és 8 között vannak :D

Denzel Washington itt is nagyon jól alakít, hosszú ideje egyik kedvencem. A film elég érdekes, és haladva a végkifejlet felé egyre jobban magával ragad a hangulat, a feszültség óriási és a vége elég érdekes, bár benne van a pakliban az az eshetőség is.
"And my heart will leave you never."

Vissza: