wxyz írta:Szerintem teljesen jogos amit sonic ír
Az elnök, sportigazgató, vezetőedző, stb összeül. Eggyütt meghatároznak egy játékstílust, egy koncepciót, megvitatják milyen karakterű játékosokat akarnak igazolni, majd ezek alapján eldöntik ki érkezik
Én valahohy így képzelek el egy jól működő csapatépítést
Normális esetben ennek így kellene történnie de nem hiszem hogy ez a Realnál így történne. (de nem csak a Realnál hanem másnál sem). Szerintem nemhogy az edző mondja meg de már néha néha ott tartanak egy két klubnál hogy a játékosok igazolnak vagy hiúsítanak meg igazolásokat. Ettől függetlenül ha ez így történne akkor nem itt tartanánk de hogy tovább menjek akkor itt nyáron nagyon nagy változások lesznek -már csak azért is mert sok távozónk lesz- . Sok dolgot lehet mondani Carlo-ra de azt nem hiszem el hogy ő nem látja a dolgokat... szinte egész nap velük dolgozik és látja őket szinte minden pillanatban. Ha Perez hallgatni fog egy kicsit is Carlora akkor szerintem át fogunk állni 4-4-2-re. De erre sztem semmi esély nincs sajnos

nemhogy 4-4-2 nem állunk át de még Bale-t sem meri levenni a pályáról. Amugy én a nyártól ezt várom :
Távozók:
Arbeloa, Coentrao, Illarra, Khedira (ő mindenképp megy de azért ide veszem), Bale, Jesé(kölcsönbe),Chicharito
Érkezők: ugye a két védő helyet kellene vki... én mindenképp olyat hoznék aki mindkét oldalon tud játszani és megfelelő alternatíva lenne ha kidőlne vki a szélről a negyedik védő posztot akár házon belül is megoldhatnánk, Pogba, Verratti, Cheryshev, illetve egy cserecsatár én mondjuk szívesen elnézegetném Adebayort is.